Tetovaže

8 tetovaža Luisa Suáreza i njihovo značenje

Luis Alberto Suárez Díaz je urugvajski profesionalni nogometaš koji igra kao napadač za španjolski klub, Barcelonu i reprezentaciju Urugvaja. Luis se smatra jednim od najboljih napadača na svijetu, a tijekom karijere osvojio je 18 trofeja, uključujući šest naslova prvaka, naslov UEFA -ine Lige prvaka i Copa América. Suárez je osvojio dvije europske zlatne cipele, zlatnu kopačku Eredivisie, zlatnu kopačku Premier lige i ima 475 golova u svojoj profesionalnoj karijeri za klub i državu. Luis je također zastupao nogometne klubove Ajaxa i Liverpoola prije nego što se pridružio Barceloni 2014. Luis ima neke zanimljive tetovaže na tijelu koje pričaju njegovu priču. Pogledajmo one koje ima i istražimo značenja koja stoje iza njih.

Luis Suárez

Tetovaže na vratu

1. Tetovaža s imenom

Tetovaža: Na desnoj strani Luisova vrata nalazi se naziv “Luis” tetoviran na njemu.

Značenje: Luis predstavlja nogometaševo vlastito ime, Luis Suárez.

2. Ručna tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani vrata nalazi se tetovaža ruke koja pokazuje geste s kažiprstom, srednjim prstom i palcem ispruženim iz šake.

Značenje: Ovo je gesta koju Suárez čini kako bi proslavio svoje golove. To je počast njegovoj ženi i djeci. Proslava se prvi put vidjela kada je postigao hattrick protiv suparničkog kluba, Real Madrida.

Tetovaže na rukama

3. Dizajn tetovaža

Tetovaža: Desno rame i nadlaktica nogometaša prekriveni su velikim dizajnom tetovaža koji se sastoji od lišća, vinove loze koja prekriva nadlakticu i ima kružni oblik, sa zvijezdom tetoviranom na ramenu.

Značenje: Dizajn je bio produžetak plemenske tetovaže koju je imao na nadlaktici i koja mu je dosadila.

4. Tetovaža s imenom

Tetovaža: Unutarnja strana desne podlaktice sadrži tri imena tetovirana na njoj. Imena su “Lautaro”, “Benjamin” i “Delfina”.

Značenje: Luis je tetovirao ova imena kako bi pokazao koliko obožava svoju djecu, Lautaro Suárez, Delfina Suárez i Benjamin Suárez.

Ručne tetovaže

5. Tetovaža slova

Tetovaža: Prstenjak njegove desne ruke sadrži slovo “B” tetovirano na njemu.

Značenje: Luis je ovu tetovažu napravio kako bi pokazao svoju ljubav prema svojoj ženi, Sofiji Balbi tetoviravši njeno prezime na prstenjaku.

6. Tetovaža lava

Tetovaža: Lijevi kažiprst nogometaša na sebi ima tetovažu lica lava.

Značenje: Ovo je odgovarajuća tetovaža koju je napravio sa suprugom Sofijom koja na lijevom kažiprstu ima lice lavice.

Tetovaže na nogama

7. ‘SOFI’ tetovaža

Tetovaža: Unutarnja strana Suarezove lijeve potkoljenice sadrži naziv, “SOFI” okomito istetoviran na njoj.

Značenje: Ovo je još jedna od njegovih tetovaža koja predstavlja koliko obožava svoju ženu. Luis zove svoju suprugu Sofi i istetovirao mu je nogu.

8. Tetovaža datuma i riječi

Tetovaža: Na stražnjoj strani lijeve potkoljenice, malo iznad gležnja, nalazi se tetovaža datuma “27-07-2011”. Ispod datuma nalaze se riječi, “Campeones De America” ​​tetovirane.

Značenje: Suarez je ovu tetovažu dobio kako bi proslavio jedno od najvećih postignuća u svojoj karijeri. Ovo je datum kada je Suarez osvojio Campeones De America, poznat i kao trofej Copa América s reprezentacijom Urugvaja pobijedivši reprezentaciju Paragvaja. Suarez je također proglašen najboljim igračem turnira.