Tetovaže

8 tetovaža Jaysona Tatuma i njihovo značenje

Jayson Christopher Tatum američki je profesionalni košarkaš. Trenutno igra u NBA ligi za Boston Celtics. Tatum je igrao sveučilišnu košarku za Duke Blue Devils, a izabran je 2017. godine.

Jayson ima prilično zanimljive tetovaže na tijelu. Pogledajmo one koje on ima i značenja koja imaju.

1. Tetovaža ‘Portret’

Tetovaža: Na bočnoj strani lijeve potkoljenice igrača nalazi se portret žene i dječjeg lica.

Značenje: Portretna tetovaža na nozi portret je njega samog kao bebe i njegove voljene majke, Brandy Cole.

2. Citat na nozi

Tetovaža: Jaysonovo lijevo tele ima riječi: “SAMO NISAM DALA”Tetoviran na njemu. Ispod citata postoji par kariranih zastavica i riječi: “Hussle Man”Tetovirano ispod zastava.

Značenje: Citat na njegovoj nozi potječe od riječi Nipseya Husslea: „Jednostavno nisam odustao. To je jedina prepoznatljiva kvaliteta ”, a tetovaža je tribute tetovaža za pokojnog repera.

3. Tetovaža ‘Jersey and 98’

Tetovaža: Lijevo koljeno igrača ima broj, 98 tetovirano na njemu sa zvijezdom u pozadini. Unutrašnjost njegove lijeve noge također ima tetovažu od dva dresa. Jedan od dresova ima broj 0 na sebi s natpisom Duke, a drugi ima broj 22 na kojem je ispisana Chaminade.

Značenje: Broj 98 na koljenu predstavlja godinu njegova rođenja. Jayson je rođen 3. ožujka 1998. Dres Chaminade predstavlja srednju školu koju je pohađao, “Chaminade College Preparatory School” i broj koji je nosio dok je igrao za njih. Dres Duke 0 predstavlja njegov fakultetski košarkaški dres s Duke Blue Devils i broj koji je tamo ukrasio.

4. ‘Otac i sin tetovaža

Tetovaža: Tatumovo lijevo bedro ima još jednu tetovažu člana obitelji. Tetovaža prikazuje portret muškarca koji drži bebu u naručju dok nosi Tatumov dres. Ispod portreta su istetovirane riječi: “poput oca, takav sin”.

Značenje: Tetovaža na bedru njegova je ličnost i drži njegovog sina, “Jayson Christopher Tatum Jr.” koga jako obožava.

5. ‘Sv. Louisova tetovaža

Tetovaža: Desno bedro igrača također ima tetovažu. Tetovaža prikazuje oblak dima nakon eksplozije s riječima: „Sv. Louis “tetovirano iznad njega, a ispod njega riječi” “dok svijet ne puše”.

Značenje: Tetovaža je posveta Jaysonovom rodnom gradu, St. Louisu, Missouri.

6. Tetovaža leđa

Tetovaža: Riječi “BOGOVI ĆE” tetovirane su na gornjoj strani leđa igrača. Na njegovim leđima s desne strane također su tetovirane riječi: „Mudre izreke 3: 5-6“.

Značenje: Tetovaža na leđima predstavlja njegove vjerske poglede i vjeru. Tetovaža je dobila mnogo kritika od strane gramatičkih nacista na internetu zbog nedostatka apostrofa u riječima “BOGOVI”. Biblijski stih na njegovim leđima također predstavlja njegovu vjeru i ima redove: „Uzdaj se u Jahvu svim srcem svojim; i ne oslanjaj se na svoj razum. Na svim putevima svojim priznaj ga i on će usmjeriti tvoje staze. “

7. ’24’ Tetovaža

Jayson Tatum-24-Tattoo

Tetovaža: ’24’ tetovaža na lijevoj nozi.

Značenje: Jayson je tetovažu broja ’24’ u dizajnu Mambe dobio u čast Kobea Bryanta. U jednom je intervjuu rekao,

Sjećam se te prve momčadi kada sam se nadao, želio, da ću dobiti broj 10. Kobe, svi znaju da mi je to bio najdraži igrač. Imao sam 15 godina i morao sam nositi broj svog omiljenog igrača. Činilo mi se kao da imam neku razinu veze s njim. ”

8. Tetovaža na leđima

Natrag Tattoo -Jayson Tatum

Značenje: Budući da je Jayson rodom iz grada St. Louis, pa je tetovažu U. City (University City) ispisao na leđima.