Tetovaže

7 tetovaža Marka Reusa i njihovo značenje

Zvijezda Borussije iz Dortmunda, Marko Reus jedan je od trenutno najtraženijih nogometaša na planeti. Jedan je od najboljih krilnih igrača svjetskog nogometa, talentiran igrač koji je svoju vještinu pokazao u ranoj dobi. Marco je svestrani napadač koji igra u Reprezentacija Njemačke. Brzi ofenzivni vezni red počeo je impresionirati nogometne skaute otkad je počeo igrati sa 5 godina. Marco je prepoznat na nogometnom terenu zbog svojih tetovaža. Dosad je naslikao sve tetovaže na lijevoj ruci. Istražimo njegove tinte i značenja iza njih.

Marko Reus

1. Ruka za bebu koja drži prst odrasle ruke na lijevoj prednjoj stranim

Marco Reus beba tetovaža šakom i prstom

Tetovaža: Ruka za bebu koja drži kažiprst ruke za odrasle

Značenje: Marco ima ogromnu tetovažu ispisanu na lijevoj podlaktici. Prikazuje ruku bebe koja drži pokazivački prst ruke odrasle osobe. Prema nekim izvorima, ova tetovaža predstavlja Marcovu ruku koju drži njegov nećak, Nico’s ruka.

2. “Marko i datum rođenja” na lijevoj podlaktici

Marco i datum rođenja-marco reus tetovaže

Tetovaža: MARCO i 31.05.1989

Značenje: Marko je svoje ime ispisao na lijevoj podlaktici. Ime je masnim slovima ispisano iznad njegovog datuma rođenja, 31.05.1989.

3. 4 Privjesci na lijevoj podlaktici

Tetovaža privjeska Marco Reus

Tetovaža: 4 Privjesci sa abecedom, T, M, Y, M.

Značenje: Marco na lijevoj podlaktici ima tetovažu s privjeskom. Izgleda da dječja ruka drži za privjeske. Svi privjesci sadrže inicijale imena njegove obitelji, Thomasa (njegovog oca), Manuele (njegova majka), Yvonne (njegova starija sestra) i Melanie (njegova druga starija sestra).

4. “Pola sata” na lijevoj podlaktici

Tetovaža sata Marco Reus

Tetovaža: Pola sata

Značenje: Marko je otisnuo pola sata na lijevoj podlaktici. Sat pokazuje vrijeme, što nije jasno, a razlog za to nije poznat.

5. Izraz “Najveća avantura koju možete poduzeti je živjeti svoj san” na gornjoj lijevoj ruci

Tetovaža Marco Reus qoute

Tetovaža: “Najveća avantura koju možete poduzeti je živjeti svoj san”

Značenje: Marco je ispisao rukopisom na gornjoj lijevoj ruci “Najveća avantura koju možete poduzeti je živjeti svoje snove”. Odmah ispod citata je ‘vatra’.

5. Traka djeteline na lijevom zapešću

Tetovaža lista djeteline Marco Reus

6. Lav na lijevom ramenu

Tetovaža lava Marco Reus

7. Cvijet s unutarnje strane lijevog lakta

Tetovaža cvijeća Marco Reus