Tetovaže

7 tetovaža Jasmine Villegas i njihovo značenje

Jasmine Marie Villegas poznata i kao Jasmine V američka je pjevačica-glumica i model. Karijeru je započela s devet godina i postala je slavna nakon što je objavila jednu produženu predstavu pod nazivom ‘to sam ja tu‘. Jasmine v ima više tetovaža na tijelu. Upoznajmo se koje su i značenja koja imaju.

Jasmine-Villegas

1. Tetovaža ‘znak beskonačnosti’

Jasmine-Villegas-Infinity-Tattoo

Tetovaža: Jasmine ima na lijevom kažiprstu natpis Infinity Sign.

Značenje: Jasmine Villegas dobila je simbol beskonačnosti u crnoj boji s vanjske strane lijevog kažiprsta. Napisao ju je Tattoo Artist, MeNaCe u rujnu 2013. Tetovaža ukazuje na dugotrajnu vezu između njezina bivšeg dečka Shauna Frakesa.

2. Tetovaža ‘rimski broj’

Jasmine-Villegas-VII-Tattoo

Tetovaža: Jasmine ima tetovažu koja sadrži rimske brojeve ispisane na desnom zapešću.

Značenje: Na desnom zapešću ima rimski broj 7 ispisan crnom tintom kao “VII” koji predstavlja njezin rođendan, tj. 7. prosinca 1993..

3. Tetovaža ‘križ’

Jasmine-Villegas-Cross-Wrist-Tattoo

Tetovaža: Jasmine ima na lijevom zapešću ispisan križ.

Značenje: Jasmine je zajedno sa svojim prijateljem dobila iste tetovaže križa od umjetnice Diane Munoz. Tetoviran je u kolovozu 2012.

4. Tetovaža ‘Nikad se ne osvrći’

Jasmine-Villegas-Never-Look-Back-Tattoo

Tetovaža: Na njezinu vratu ispisano je “Nikad se ne osvrni”.

Značenje: Jasmine V dobila je prvu tetovažu citata “nikad se ne osvrći” crnim kurzivom ispisanu na vratu u svibnju 2012..

Rekla je za power 98.3, “to je zapravo bilo zato što sam više od godinu dana prolazila kroz obiteljsko nasilje. Kad sam napunila 18 godina htjela sam da moja prva tetovaža nešto znači i htjela sam da to bude pozitivna poruka. Tako sam dobio ‘nikad se ne osvrći’ u osnovi govoreći – pa ne mogu se fizički osvrnuti na to unatrag – ali samo da se nikad ne bih osvrnuo na prošlost i nastavio bih dalje. ”

5. Tetovaža ‘Ptice’

Jasmine-Villegas-Ptice-tetovaža

Tetovaža: Jasmin ima ptice ispisane sa strane.

Značenje: Jasmine V ima tetovažu stada sićušnih crnih golubova u sjeni koja joj ide s gornje strane torza s lijeve strane. Ovo je dobila od umjetnika Menace u ožujku 2013.

6. Tetovaža ‘Ruže, glazbene note, banner’

Jasmine-Villegas-Side-Tattoo

Tetovaža: Ruže, glazbene note, banner ispisane su s njene desne strane.

Značenje: Jasmine V ima veliko umjetničko djelo koje pokriva većinu njezine desne strane. Počela je s nekim glazbenim notama 2011., a zatim je u listopadu 2012. umjetnica Menace dodala veliki transparent s vrpcama provučenim notama zbog čega nije bila sretna.

U jednom je intervjuu objasnila: “Zapravo mi se svitak nije previše svidio, kako je izgledao s moje strane”. “Dakle, da biste pokrili nešto veliko, morate ići malo veće! Zato sam sa strane stavio velike šarene ruže. ” Umjetnik Romeo Lacoste dodao je cvijeće. Umjesto da potpuno prekriva glazbene note i svitak, ugradio ih je u konačni dizajn i vrpcu ispunio ljubičastom tintom. Nakon svih promjena, Jasmine je na Twitteru napisala: “Neću lagati … Voljela bih da sam više razmišljala o svojoj tetovaži sa strane. tata imao si pravo !! #oci znajunajbolji

7. Tetovaža ‘Ameera Reign’

Vladarska tetovaža Jasmine-Villegas-Ameera

Tetovaža vladavine Jasmine V Ameera

Tetovaža: Jasmine ima Ameera Reign na vrhu grudi.

Značenje: Jasmine je zajedno sa svojim bivšim suprugom 14. veljače 2018. dobila iste tetovaže imena njihove kćeri “Ameera reign”. Ovo je dobila od lijepca Kim u studiju Inkies Tattoo u Fremontu, CA, s lijeve strane ključne kosti..

“To je tako mala stvar, ali užasnuta sam”, otkrila je. Unatoč strahovima, bila je i uzbuđena. “Ova tetovaža je vjerojatno jedina tetovaža koja će mi ikada značiti jer se zove kćerka. Tako da jedva čekam. ”