Tetovaže

7 tetovaža Gaëla Monfilsa i njihovo značenje

Gaël Sébastien Monfils je poznati francuski profesionalni tenisač. Glavni vrhunci njegove karijere uključuju dva polufinala Grand Slam singla na French Openu 2008. i US Open 2016. te tri finala pojedinačno za ATP Tour Masters 1000. Gael, baš kao i drugi sportaši, ima nekoliko tetovaža na tijelu. Otkrio je da su značajne za njegov osobni život. Pogledajmo koje tetovaže prekrivaju njegovo tijelo.

Gael Monfils

1. Tetovaža ‘Igraće karte’

Tetovaža Gael ace kartice

Tetovaža Gael as of cards

Tetovaža: Na ruci mu je ispisana karta za igru ​​koja sadrži sva četiri simbola s špila karata zajedno s znamenkama ‘A’, ‘5’ i ‘3’ te još jednim ‘A’. Također, u središtu karte je broj 8, odnosno simbol beskonačnosti. Na svakom uglu nalazi se po jedan simbol svakog odijela, koji se naziva srcima, palicama, dijamantima i pikovima.

Značenje: Karta je simbol sreće u životu, dok je simbol beskonačnosti prikaz beskrajnih mogućnosti života.

2. Tetovaža ‘Anđeoska krila’

Gaelska anđeoska krila na ruci

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijeve podlaktice Gael ima tetovirano par anđeoskih krila.

Značenje: Krila anđela simboliziraju vjeru, slobodu i zaštitu. Neki ljudi dobivaju ovu tetovažu kako bi odali počast voljenoj osobi koja im je bila pri srcu, ali koja više nije živa. Omaž ‘čuvar anđeo‘Njihovih života. Tetovaža je važan prikaz kršćanske vjere.

2. Anđeoska krila na zglobu

Gaelska anđeoska krila na ruci

Tetovaža: Na tijelu mu je istetoviran još jedan par anđeoskih krila. Tetovaža se može vidjeti na unutarnjoj strani desnog zgloba.

Značenje: Anđeoska krila predstavljaju njegovu snažnu ljubav prema pojedincu ili vjeru u njegova vjerska uvjerenja.

3. Anđeoska krila na leđima

Tetovaža krila anđela Gaela

Tetovaža: Postoji veliki par anđeoskih krila koji pokrivaju Gaelova leđa. Tetovaža krasi cijela njegova leđa čineći ga veličanstvenim komadom po kojem je već poznat među ostalim tenisačima.

4. Tetovaža na ruci

Tetovaža leptira Gael

5. Tetovaža ‘Dollar Sign’

Tetovaža Gaelski dolar

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne podlaktice tetoviran je znak dolara.

Značenje: Znak dolara simbol je novca i snažnog financijskog razmišljanja. Međutim tetovaža sa znakom dolara također ukazuje da je Gael predan životnoj sreći. Tetoviranje dolara ne znači uvijek financijsko stanje i moć.

6. Tetovaža lijeve ruke

Gael tetovaža lijeve ruke

7. Tetovaža ‘Anđeoska krila s krunicama i križem’

Gael krunice perle i tetovaža križa

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desnog zapešća Gael ima još jedan par anđeoskih krila praćen malim privjeskom i lancem od krunica. Privjesak je zapravo križ.

Značenje: Tetovaže nam govore o Gaelovim vjerskim uvjerenjima i vjeri, odnosno kršćanstvu. Krunice i a križ simbolizira da je Gael kršćanin, ali i, točnije, da je katolik.