Tetovaže

7 tetovaža Catta Sadlera i njihovo značenje

Catt Sadler temelji se na zabavi Reporter, TV domaćin, podcast voditelj, i a Novinar. Sadler se prvi put pojavila u filmu ‘Hoosiers ‘ kad je imala samo 11 godina. Sadler je poznata po svom zapanjujućem radu u E! Vijesti, E! Vijesti Vikend i Dnevni pop. Četiri godine vodila je noćni segment života nazvan “Bay Beat” a često je putovao u Los Angeles i New York radi intervjua sa slavnim osobama. Ima vruću ljubav prema tetovažama. Istražimo njene tetovaže na tijelu i njihova skrivena značenja.

Catt-Sadler

1. Tetovaža ‘Ptica s inicijalima’

Tetovaža podlaktice Catt Sadler

Tetovaža:  Odmah ispod lakta Na unutarnjoj strani Cattove lijeve podlaktice ima tetovažu pocrnjelog goluba i inicijale “AK” i “AW”.

Značenje: Tetovaža uključuje inicijale koji označavaju imena njezinih sinova, “AK” za Arion Kyle i “AW” za Austin Willia. Catt je ovu tintu dobila odmah nakon razvoda od svog bivšeg supruga Kyle Boyda 2008. Golubica simbolizira mir.

Catt je na svom blogu objasnila značenje svoje tetovaže: “Tetovaža na lijevoj podlaktici nastala je ubrzo nakon razvoda. Uvijek sam volio ptice i golubica mi je zaista uvijek predstavljala mir & mir. To vrijeme u mom životu bilo je posebno turbulentno i izlazak iz te tame doista je zahtijevao moju otpornost – predanost miru, ljubavi i opraštanju. Nisam se mogao sjetiti ničeg savršenijeg od golubice i inicijala moje djece u crvenom. Arion Kyle, moja beba i Austin William, moj prvorođeni. ”

2. Tetovaža ‘Simbol’

Tetovaža leđa Catt Sadler

Catt-Sadler-Natrag-tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani gornjeg dijela leđa Catta Sadlera nalazi se mali simbol tetoviran

3. Tetovaža ‘pero’

Catt Sadler tetovaža s lijeve strane rebra

Tetovaža: Na lijevoj strani grudnog koša Catt ima pero s tintom koje je iznutra zasjenjeno. Tinta je napravljena u srpnju 2014. Stabljični dio perja glasi: “Slatki grašak“.

4. Tetovaža ‘Akordi’

catt sadler tetovaža ruke

Tetovaža: Na desnoj strani podlaktice tetovirana su tri akorda, paralelna jedna s drugom.

5. Tetovaža ‘Greater than less than sign’

Catt Sadler Tetovaža na ručnom zglobu

Tetovaža: Zglob desne ruke Catta sadrži tintu koja prikazuje znak veći od manjeg od.

Značenje: Dana 30. siječnja 2015. Catt Sadler tetovirala je dva obrnuta simbola v na zapešću koji simboliziraju fokus života u sadašnjem trenutku.

“[Ova tetovaža] je moj podsjetnik da se usredotočim na trenutak”, rekla je. “Prošlost [je] gotova … i ne znamo imamo li sutra, zar ne? Tako da volim vidjeti [ovu tetovažu] jer me samo podsjeća da budem jako prisutna. ” Svaka čast na tome!

„Tinta na desnom zapešću nije veća od znaka manje od, ne. Istina je da sam to vidio na jednom modelu na fotografiranju prije otprilike 5 godina. Objasnila je da je ono što simbolizira podsjetnik da se ostane u trenutku. Prošlost, s moje lijeve strane, ako buljim u svoj tata, je prošlost. Budućnost s moje desne strane nije obećana i možda nikada neće ni stići. Sve što nam je dato je upravo ovaj trenutak, a u tome leži dar života. Usredotočite se sada. Budite u ovom dahu. Vidite ljude prije vas. Smiri um i usredotoči se na *ovdje *i *sada *. Posebno mi je drago što ovu tintu mogu vidjeti po cijeli dan svaki dan, onoliko često koliko zaista vidim svoje ruke. To mi je nježan i trajan podsjetnik. Posebno je slatko jer sam se dogovorio s dragim prijateljem koji ga je dobio na istom mjestu. Volim te LZ. ”

6. Tetovaža ‘Sazviježđe lavice i ribe’

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Spontana tinta s mojom E sestrom jer su nam zvijezde rekle da … #Ribe (Austin) #Ovan (Erin) 💫💫

Post objavljen od CATT SADLER (@iamcattsadler) 13. siječnja 2017. u 23:02 PST

Pogledajte ovaj post na Instagramu

ꔷ ☆ KAD SE ZVIJEZDE POLAGAJU ☆ ꔷ #arionthelion #awesomeaustinito #lifers @_dr_woo_

Post objavljen od CATT SADLER (@iamcattsadler) 12. svibnja 2017. u 10:49 PDT

Tetovaža: Desna strana Sadlerove nadlaktice ima tintu sazviježđa zvijezda, međutim malo kasnije dobila je lava dodanog u sazviježđe tinte.

Značenje: Tetovažu je napisao dr. Woo. Sazviježđe tetovaže Riba predstavlja horoskopski znak njezina sina Austina, a zvijezde povezane s lavom predstavljaju njezinog drugog sina Ariona.

7. ‘lnl’ tetovaža

Catt-Sadler lnl tetovaža

Tetovaža: Bivši E! Novinarka je 19. srpnja 2019. dobila još jednu tintu riječi “lnl” na podlaktici.

Značenje: Catt Sadler i Nick LaKind nakon ponovnog početka veze dobili su tetovaže jedno za drugo. Nick je dobio “Cathy Ann” s lijevim zglobom dok je Catt dobila “LNL” s ručnim zglobom što znači Logan Nicholas LaKind

“Sada smo jači, sada sretniji i iskreno uzbuđeni što ćemo spojiti svoje živote i svoje obitelji pod jednim krovom. Odbijamo odustati jedno od drugog. “