Tetovaže

7 najboljih umjetnika tetovaža u Geelongu

Body Art, posebno, tetovaže ostavljaju trajan trag u društvu, a trend njihovog urezivanja na koži cvjeta svaki dan. Tržište tetovaža raste nevjerojatnom brzinom. Jedna od ključnih stvari koja se promijenila je demografija ljudi koji se tetoviraju. Ranije su tetovaže bile povezane s određenom grupom ili religijom, a bilo je poznato da postoji veza između tetovaža i depresije.

Saloni za tetoviranje u Geelongu u Australiji opremljeni su međunarodnom opremom i zadovoljavaju standarde, dok se australski umjetnici tetovaža proslavljaju na globalnoj razini. Uklesali su nišu u stilovima poput dot rada, efekta akvarela i eksperimentirali s drvenim iglama. Australske tetovaže modernog svijeta stoga su spoj onoga što je preneseno na nas i drugih utjecaja Zapada.

Ako razmišljate o tome da se napišete i svoje tijelo pretvorite u remek -djelo umjetnosti, morate potražiti najtalentiranije umjetnike tetovaža i neke tetovaže u Geelongu. Ovaj popis sadrži tetovaže i ateljee koji su najpoznatiji u gradu, a ovdje je popis naših najboljih preporuka.

Za sastavljanje ovog popisa uzeti su u obzir mnogi čimbenici, poput recenzija iz više izvora, koliko dugo je svaki umjetnik radio, poznate osobe ako su radile, vrste usluga koje nude, raznolikost njihovog rada, čimbenike pristupačnosti itd. Postoji mnoštvo ustanova koje bi mogle ponuditi iste vrste usluga, ali evo nekoliko osobnih preporuka kako se upisati dok ste u Geelongu u Australiji.

1. Kuća tetovaža vukova 

Sadržaj (kliknite za skok)

  • 1. Kuća tetovaža vukova 
  • 2. Xtreme Ink Tattoo Studio 
  • 3. Tetovaža dijamantnih očiju 
  • 4. Hayley- Mudre tetovaže majmuna
  • 5. Galerija šintoističkih tetovaža
  • 6. Ben Bickley- Umjetnost Ben Bickleyja Geelong umjetnika tetovaža & Studio za tetovaže likovnih umjetnika
  • 7. Martin Roessler, Andy Craddock, Cayleb- Kustom Kulture

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Popis najboljih tetovažnih studija i umjetnika nije potpun bez spominjanja House Of Wolves Tattoo. I, da budem iskren, to nije samo zbog njegove značajke u hit realityju. No, vraćajući se poslu, ova tetovaža House Of Wolves popularna je zbog dobro uređenog studija i ikoničnih ukrasa koje daje. Potražnja je velika, stoga svakako zakažite termin.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

House Of Wolves Tattoo nije samo studio za tetoviranje već institucija ili cijenitelji i ljubitelji umjetnosti. U zemlji je više od desetljeća. Najveći cilj umjetnika u studiju je pružiti ugodno i toplo okruženje klijentima kako bi se osjećali sigurno i ugodno u vezi svog tetoviranog iskustva. House Of Wolves Tattoo može se pohvaliti klijentima iz cijelog svijeta i rado izrađuju tetovaže male poput prsta ili velike poput dizajna cijelog tijela. Otvoreni su najmanje 8 sati dnevno i svaki dan u tjednu. Imaju i umjetnice i umjetnice koje se ističu u svojim jedinstvenim stilovima. Također možete ukloniti svoju tetovažu u ovom tetovažnom studiju, a oni također pružaju usluge pirsinga.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Jedan od najrazličitijih dijelova tetovaže House Of Wolves je da slijede određene trendove i običaje. Ne rade na licima i intimnim dijelovima tijela. Predmeti koji su uvredljivi i nisu baš progresivni također su obeshrabreni, nisu dopušteni. Umjetnici u House Of Wolves Tattoo smatraju da je to dio odgovornosti i etosa koji duguju umjetnosti, a iako poštuju različitost svakog klijenta, smatraju da se tetovaže moraju nositi s ponosom i bez žaljenja.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Možete jednostavno kontaktirati bilo kojeg umjetnika u House of Wolves slijedeći sve važne veze koje smo vam dali dolje. Ili samo odlaskom na njihovu stranicu na društvenim mrežama ili službenu web stranicu.

Lokacija na Google kartama:

2. Xtreme Ink Tattoo Studio 

Umjetnici tetovaža u Geelongu

10 članova posade rezidentni su umjetnici u Xtreme Ink Tattoo Studiju i međusobno surađuju na izvanrednim vibracijama. Stoga je definitivno Geyylong -ov studio za tetoviranje nevjerojatan. Posada je vješta u jedinstvenom stilu koji je individualan. To znači da će vam biti super ugodno jer timski žar zna kako se nositi sa svakom vrstom klijenta.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Uobičajena satnica u Xtreme Ink Tattoo Studiu iznosi 100-150 USD stvarnog vremena za tetoviranje. Klijentima se ne naplaćuju pauze ili postavljanja kako bi mogli najbolje iskoristiti svoj novac. Veći dizajn tetovaža može se napraviti u nekoliko navrata što pomaže u sprječavanju problema s novčanim tokovima. Web stranica Xtreme Ink Tattoo Studija prikazuje mnoge portfolije tetovaža umjetnika za tetoviranje. Klijenti mogu vidjeti što god im najbolje odgovara. Svaki umjetnik vodi brigu o svojoj rezervaciji, a usluga koja se pruža klijentu vrlo je individualna i brza.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Razina profesionalizma i majstorstva čini Xtreme Ink Tattoo Studio najboljim izborom za svoje klijente, a time i stvaraju dugoročni odnos s umjetnikom. Hladne vibracije ovdje tjeraju klijente i umjetnike tetovaža da rade u komadu i omogućuju klijentima da ulažu u vrhunski dizajn. Xtreme Ink Tattoo Studio mogao bi biti studio za apetit, ali reputacija koju je zasigurno nadoknadio.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Možete jednostavno kontaktirati bilo kojeg umjetnika u Xtreme Ink Tattoo Studiju slijedeći sve važne veze koje smo vam dali dolje. Ili samo odlaskom na njihovu stranicu na društvenim mrežama ili službenu web stranicu.

Lokacija na Google kartama:

3. Tetovaža dijamantnih očiju 

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Diamond Eye Tattoo osnovao je u Geelongu vlasnik koji se kretao svijetom na svom tetovažnom putovanju i koji je ovdje pronašao novog. Tim je od tada prerastao u zbirku vještih umjetnika koji svaki dan stvaraju nevjerojatne dizajne. Imaju vrlo profesionalnu i ugodnu atmosferu i usredotočeni su na individualne potrebe. Neki od umjetnika u Diamond Eye Tattoo nagrađivani su umjetnici koji vole putovati diljem svijeta. Umjetnik u Diamond Eye Tattoo specijalizirao se za razne tehnike koje uključuju japanski, realizam, portrete, crnu i sivu američku tradicionalnu, geometrijsku, akvarel, tribal, trash polka.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Iako je takvo umijeće tetoviranja dovoljno modernizirano i sazrelo u nešto novo, umjetnici Diamond Eye Tattooa spajaju stare dizajne s novim oblikom umjetnosti tetoviranja. To dovodi do potpuno nove vrste posla. Također su se specijalizirali za prilagođene tetovaže i rade prema dogovoru. Međutim, zbog njihove finoće, rezerviranje termina ovdje je prilično teško jer su umjetnici obično krcati! Zato pazite na njihov Instagram kako biste rezervirali termin i odložite određeni polog kako biste rezervirali svoje mjesto. Ostatak novca uplaćuje se nakon završetka tetoviranja. Odvraćaju ulazne kupce.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Diamond Eye Tattoo također pozdravlja zvijezde tetovaža kao goste iz cijelog svijeta. Umjetnici ovdje dobro poznaju gotovo sve stilove dizajna. Svaki umjetnik ima svoj portfelj u kojem možete odabrati svoj dizajn. U tvrtki Diamond Eye Tattoo možete biti sigurni da će se vaš dizajn ozbiljno shvatiti jer im treba vremena da razbiju različite stilove, a zatim rade na njima. Doživljaj tetovaže više je poput transformativnog iskustva. Studio je čist i higijenski dok je osoblje super hladno. Bez obzira jeste li prvi put ili ste napravili desetu tetovažu, bit ćete zbrinuti. Rade u različitim oblicima dizajna, od realističnog do crnog i sivog do tradicionalnog američkog dizajna i suvremenih ilustracija. Svaki umjetnik razumije da je svaki kupac jedinstven i pokušava se držati svojih zahtjeva i potreba. Također rade prilagođene dizajne tetovaža za svoje klijente kojima se hvale njihovi korisnici.

Možete jednostavno kontaktirati bilo kojeg umjetnika u Diamond Eye Tattoo slijedeći sve važne veze koje smo vam dali u nastavku. Ili samo odlaskom na njihovu stranicu na društvenim mrežama ili službenu web stranicu.

Lokacija na Google kartama:

4. Hayley- Mudre tetovaže majmuna

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Wise Monkey Tattoos je jedan od najpoznatijih studija za tetoviranje tvrtke Geelong koji pružaju jedinstven dizajn i stilove u vrlo sterilnom i udobnom okruženju. Njihovi talentirani i nagrađivani umjetnici vješti su u raznim tehnikama koje ih čine voljenim među klijentima. Kombiniraju svoju kreativnu energiju i vještine kako bi dali savršenu karoseriju za maštu i ideje koje imate na umu.

Studio je također odobren od strane zdravstvenog odjela pa se ne morate brinuti. Za njih je zdravlje njihovih klijenata i umjetnika najveći prioritet. Koriste medicinski ispravne postupke i paze da svaka njihova oprema bude samo jedan korisnik ili je prije upotrebe temeljito sterilizirana. Wise Monkey Tattoos također pružaju besplatne usluge konzultacija za raspravu i bolje razumijevanje vašeg dizajna kako bi se vaša vizija lako pretvorila u stvarnost.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Neki od dizajna i tehnika u kojima se usavršavaju umjetnici u Wise Monkey Tattoos uključuju, Najbolje prikrivanje, Bling i držače, Crtani film, Cvijet, Ptice, Lubanja, Zmaj, Veliki crno-sivi, Prilagođeno, Memorijal, Srce, Bljesak, Životinja , Portret, Oko, Sat, Puni i pola rukava, Rad u boji, Scenarij, Fantazija & Tetovaža leptira.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Za sve informacije o rezerviranju našeg mjesta na Wise Monkey Tattoos, ispod možete pogledati važne veze:

Lokacija na Google kartama:

5. Galerija šintoističkih tetovaža

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Shinto Tattoo Gallery profesionalni je studio za tetoviranje i umjetnička galerija koja se nalazi u ulici Ryrie u Geelongu u centru Viktorije. Imaju tim od najmanje 10 umjetnika tetovaža koji su savršeni u svojim jedinstvenim vještinama i tehnikama. Ne ostavljaju kamen na kamenu da vašu tetovažu učine izuzetnom. Glavni cilj Shinto Tattoo Gallery je pružiti tetovažu koja premašuje vaša očekivanja. Umjetnici u Shinto Tattoo Gallery koriste visokokvalitetne proizvode i opremu kako bi osigurali da njihovi klijenti dobiju najbolje od njihovih usluga.

Oni obraćaju pažnju na sitne i individualističke detalje slušajući vas, razgovarajući s vama i držeći svoje ideje ispred sebe kako bi bili sigurni da ćete dobiti najbolje od onoga što očekujete. U galeriji Shinto Tattoo Gallery također nude walk-in klijente, ali više vole ako rezervirate mjesto prije posjete u korist klijenta i samog umjetnika.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Neki od dizajna i tehnika u kojima se umjetnici u galeriji Shinto Tattoo usavršavaju uključuju Portrete, keltski, Sat, Vuk, Mandala, Haida, Životinje, Srce, Spomen, Crno i sivo, Leptir, Akvarel, Ptica, Letter, Orao, Skripta, Tradicionalni američki, cvjetni, fine linije, lubanja, plemenski & japanski.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Možete jednostavno kontaktirati bilo kojeg umjetnika u galeriji Shinto Tattoo slijedeći sve važne veze koje smo vam dali dolje. Ili samo odlaskom na njihovu stranicu na društvenim mrežama ili službenu web stranicu.

Lokacija na Google kartama:

6. Ben Bickley- Umjetnost Ben Bickleyja Geelong umjetnika tetovaža & Studio za tetovaže likovnih umjetnika

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Umjetnost Ben Bickley Geelong umjetnika tetovaža & Fine Artist je studio za tetoviranje sa sjedištem u Geelongu. Studio je izgrađen sa središtem pružanja klijentima visokokvalitetnih umjetničkih djela koja bi mogli zauvijek zadržati. Tetovaža je umjetničko djelo i može istaknuti identifikaciju osobe. Umjetnik Ben ima stručnost u proširenom rasponu stilova. Studio koristi to znanje i gradi individualne dizajne uzoraka prilagođene pojedincu.

Ben Bickley osnovao je studio i ima izvanredan umjetnički talent. Vrsta iskustva koje je pružio i za kojima je posegnuo stvorila je visokokvalitetnu umjetnost još od početka rada svog studija. On ulaže maksimalne napore kako bi postigao najbolje rezultate. Još od Umjetnosti Ben Bickley Geelong umjetnika tetovaža & Studio za tetoviranje Fine Artist izgradio je sebi snažnu reputaciju ne samo na lokalnom, već i na međunarodnom planu. Od tada prima brojne povratne informacije. Cijena unosa ovdje se temelji na trajanju tetovaže. Dijele se na cjelodnevne naknade ili satnice.

Ben je rođen u gradu Newportu u Južnom Walesu 1987. godine, a djetinjstvo je proveo u malom primorskom gradiću Chepstowu do kraja 2012. Nakon srednje škole stekao je obilje umjetničkih vještina posjećujući obližnji fakultet u Wyedeanu, gdje je položio ruku na vizualnu i grafičku umjetnost.

Nakon nekoliko godina, područje umjetnosti uronilo ga je u svoju magiju i inspiriralo neka od njegovih najvećih djela koja je ikada proizveo. Međutim, morao je napustiti grad zbog zahtjeva učitelja likovne kulture. Ali ovo je bio više štrajk sreće nego vijest za krevet koji je otišao u potragu za nečim novim.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Isprobati svoju inspiraciju, započeti veliko istraživanje i komunicirati s istaknutim umjetnicima bilo je umjetničko gorivo za većinu do sada cijenjenih Benovih djela. Vjera u usredotočenost i razvijanje mirnog, strpljivog razmišljanja otvorila mu je put da izbjegne nedostatke i nastavi pokušavati to malo približiti snažnijem, nevjerojatnijem umjetničkom djelu.

Iako nije sve zabilježio pri prvom štrajku, dobio je veliku podršku od prijatelja i obitelji kod kuće. Njegova baza klijenata također je bila vrlo pouzdana. ponovno seli lokacije i karijeru u tetoviranju započeo je 2012. godine kada je odlučio raditi zajedno sa svojim prijateljem u Stokeu na Trentu. Nakon tri godine odletio je nekoliko kilometara dalje u Australiju kako bi bio u Geelongu koji je 3 sata udaljen od Melbournea. On stanuje ovdje i otvorio je vlastitu produkciju pod nazivom The Art of Ben Bickley Geelong Tattoo Artist & Studio za tetoviranje likovnih umjetnika.

Po njegovim riječima,

“Imao sam veliku sreću s postignutim. Iako moram reći da nije bilo ustrajnosti i da su me njegovali oni koji su mi bliski, ne bi uspjelo isto. Uvijek su me privlačili detalji i iluzija koju crtež ili slika mogu dati stvarnosti – dodatno govori nešto živo o umjetniku. Smatram se kritičkim misliocem izvan standardnih premisa, posebno prema vlastitom radu. Radim u kontroliranom okruženju i rad mi mora svjesno postavljati pitanja; ‘Je li ovo najučinkovitiji način izvršavanja zadatka? Zašto na ovaj način izvršavam ovaj zadatak? ’To se odnosi i na moje tetoviranje i na likovnu umjetnost. Moraju se poduzeti mjere kako bi se osigurao dobro osmišljen i zadovoljavajući komad i za mene i za kupca. ”

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Ben nastavlja prikazivati ​​svoje precizne slike koje izazivaju razmišljanje, mrtve prirode i privatne figure na izložbama i natjecanjima diljem Australije i diljem svijeta. Njegove su tetovaže kompatibilne s njegovom umjetnošću koja rezonira složenošću, ambijentom i otkrićem proizašlim iz motiva psihologije koji se odnosi na metafizički i fizički svijet. Svoju stručnost koncentrira na jednobojne i tetovaže u boji; realističan i ilustrativan.

Ben čak navodi da je pronalaženje umjetničke vještine stvar koju se ne smije olako shvatiti, a temeljito razumijevanje rezultat je napornog rada, strpljenja i dosljednosti. Nagrade će slijediti automatski. Ben vjeruje da su kritične točke na koje svaki umjetnički, etablirani ili nadahnjujući način moraju obratiti pozornost na društveni egoizam i subverziju kao zajednički odgovor na bolje i postignuće. Međutim, to će vam pomoći u rastu. Prema njegovim riječima, „Tretirajte vještinu kao poslasticu koja se može oduzeti. Percepcija vašeg posla i svakodnevnog života učinit će vas suosjećajnim i svjesnim svojih aktivnosti. ”

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Sada radi s vještim timom umjetnika u Umjetnosti Bena Bickleyja Geelong Tattoo Artista & Studio za tetovaže Fine Artist, Kustom Kulture, Ben ostaje da se koleba idejama između svojih kolega i kolega u inozemstvu kako bi postao obrazovaniji i prosvijetljen. Trenutno piše niz knjiga o likovnoj umjetnosti za tetovaže, slikare, ladice i sve rekreativce koji naizgled proširuju njihovo razumijevanje. Benovi vodiči nastoje uključiti metode koje su tradicionalno skrivene ispod blage vanjštine mnogih konvencionalnih umjetničkih knjiga.

Ben trenutno sudjeluje u svojim obećanjima između tetoviranja, slikanja, pisanja i preuzimanja umjetničkih djela. Budući da svaki od njegovih sustava poštuje drugi, Ben se pozicionirao da stalno potiče njegovu perspektivu i podržava njegova zanimanja.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Posebnost koju umjetnici umjetnosti Ben Bickley Geelong Tattoo Artist & Studio za tetoviranje likovnih umjetnika nudi sljedeće: prilagođeni dizajn, portreti, realizam, tradicionalni, naslovnice, japanski, cvjetni, priroda, spomen & Fine Line tetovaža. Možete im se obratiti sa svim dolje navedenim podacima.

Lokacija na Google kartama:

7. Martin Roessler, Andy Craddock, Cayleb- Kustom Kulture

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Studio za tetoviranje Kustome Kulture ima vrlo poluprivatnu atmosferu. Tražit će od vas obavezni termin prije nego što ih posjetite. Prestali su s bilo kakvim ulascima zbog nedostatka vremena koje bi se moglo utrošiti na korisnike koji dolaze. Imenovanja im omogućuju upravljanje rasporedom i izbjegavanje gubitka vremena. Umjetnici sami upravljaju, što znači da morate kliknuti portfelje umjetnika i odabrati izvođača koji vam se sviđa. Tada možete rezervirati umjetnika na njegovim računima na društvenim mrežama.

Za rezerviranje mjesta možete koristiti metode poput društvenih medija ili e -pošte. Cijena tetoviranja ovisi o veličini i satima utrošenim na dizajn. Za tetovažu u tetovažnom studiju Kustome Kulture primjenjivat će se satnica koja zahtijeva više od jednog sjedenja ili je velika tetovaža koja se ne može procijeniti. Satnica u tetovažnom studiju Kustome Kulture iznosi 130 dolara po satu. Također će tražiti predujam od 100 dolara za sve sastanke koji će se prilagoditi u vašem završnom računu. Time se želi osigurati da kupac ozbiljno shvati rezervacije jer otkazivanje u zadnji tren doista gubi vrijeme i umjetnicima.

Osim toga, studio za tetoviranje Kustome Kulture slijedi sve potrebne higijenske postupke poput sterilizacije svoje opreme i korištenja svježih alata svaki put za svoje klijente. Studio za tetoviranje Kustome Kulture također je dezinficiran, posebno nakon pandemije COVID -19. Poduzimaju dodatne mjere opreza kako bi se uvjerili da je okruženje ugodno i za kupce i za umjetnika.

Martin Rossler veliki je tattoo umjetnik u tetovažnom studiju Kustome Kulture koji radi u srijedu, četvrtak, petak i subotu u tetovažnom studiju Kustome Kulture. On kaže,

Tetoviranjem se bavim više od 20 godina & ostati jednako uzbuđen kao što sam bio kad sam počeo kao šegrt u Njemačkoj. Volim tetovirati sve od zamršenih simetričnih dizajna poput mandala, svih vrsta plemenskih, cvjetnih, apstraktnih, neobičnih, jednostavnih dizajna, crno/sivo, crtano, tradicionalno & povremena tetovaža u boji stilizirana za klijente. Ako imate skice, ideje, bit će mi drago raditi s vama & voditi vas u pravom smjeru.

Njegov portfelj možete provjeriti na službenoj web stranici tetovažnog studija Kustome Kulture ili na profilu na društvenim mrežama.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Andy Craddock još je jedan umjetnik u tetovažnom studiju Kustome Kulture i radi u srijedu, četvrtak, petak i subotu. Predstavlja se govoreći: „Studirao sam grafiku i bavio se tetoviranjem prije više od 10 godina. Volim odvažne čiste linije i palete boja koje čine da stvari iskaču & iznenaditi ljude. Budite strpljivi i čekajte da vam se javim jer sam izvan studija tata za dvoje male Craddockove djece. ” Njegov portfelj možete provjeriti na službenoj web stranici tetovažnog studija Kustome Kulture ili na profilu na društvenim mrežama.

Sljedeći umjetnik u tetovažnom studiju Kustome Kulture je Cayleb Reid koja radi u ponedjeljak, utorak, srijedu, petak i subotu. On kaže,

U 10 godina, koliko se tetoviram, uživam u komadima koji uključuju prirodu, životinje, ptice & cvjetni aspekti. Zaista volim crtati pa mi je zadovoljstvo dizajnirati tetovaže koje mi omogućuju da ih umjetnički vrtim. Volim čiste podstave &  crno/sivo zasjenjivanje. Posjetite moj Instagram kako biste dobro pogledali čime se bavim. Hvala na čitanju & posjetite ovu stranicu.

Umjetnici tetovaža u Geelongu

Njegov portfelj možete pogledati na službenoj web stranici tetovažnog studija Kustome Kulture ili na profilu na društvenim mrežama. Na svom instalacijskom profilu radije želi biti DM’d nego mail. Ovom umjetniku možete se obratiti i u tetovažnom studiju Kustome Kulture sa svim važnim vezama koje smo dali u nastavku.

Lokacija na Google kartama: