Tetovaže

6 tetovaža Kevina Jonasa i njihovo značenje

Paul Kevin Jonas II, jedan od poznate braće Jonas, američki je pjevač, glumac, tekstopisac i poduzetnik. Glumačku karijeru započeo je na Disney Channelu. Braća Jonas proslavila su se 2007., a zatim su se razišli 2013. Braća su nastavila solo karijeru sve dok se bend nije ponovno okupio 2019. Kevin se također pojavio u mnogim filmovima.

Sva braća Jonas imaju zanimljive tetovaže za pokazati, ali Kevin iza sebe ima duboko značenje i ljubav. Pogledajmo njegove tinte i njihova značenja.

1. Tetovaža igračaka

Tetovaža: Unutrašnjost pjevačeve lijeve podlaktice ima tetovažu s dvije plišane igračke.

Značenje: Igračke na njegovoj ruci bile su inspirirane stvarnim igračkama koje imaju njegove kćeri. Tetovaža predstavlja obje njegove voljene djevojke, Alenu Rose Jonas i Valentinu Angelinu Jonas. Tetovažu je objavio na svom Instagramu objašnjavajući: “Najnoviji komad kolekcije hvala @drag_ink što ste ga oživjeli. Volim donijeti podsjetnike na svoje djevojke sa sobom gdje god idem! ”

2. Tetovaže ptica

Tetovaža: Na lijevoj ruci nalazi se još jedna tetovaža. Njegov lijevi biceps na sebi ima tetovažu četiri golubice.

Značenje: Ova tetovaža također predstavlja njegovu ljubav i naklonost prema svojoj obitelji. Ptice na njegovom bicepsu predstavljaju sebe, njegovu suprugu Danielle i njihove kćeri Alenu i Valentinu.

3. Tetovaža prstima

Tetovaža: Lijevi prstenjak pjevačice ima ime, na njemu tetovirano “Dani”.

Značenje: Tetovaža predstavlja njegovu ljubav i brak s Danielle. Tetovaža na njegovom prstenjaku služi kao podsjetnik na zavjete koje su položili.

4. ‘X’ tetovaža

Tetovaža: Slovo “X” tetovirano je s unutarnje strane lijevog zgloba.

5. Žena tetovaža

Tetovaža: Gornji dio desne podlaktice ima tetovažu žene koja nosi ogromnu haljinu.

Značenje: Ova tetovaža predstavlja i njegovu suprugu Danielle. Tetovaža je inspirirana haljinom koju je obukla u spotu Jonas Brother za pjesmu “Sucker”.

Tetovažu je objavio na svom Instagramu zajedno s natpisom,

“Potpuno novi dodatak obitelji. Tako smo ponosni na ovo vrijeme u našem životu i što ćemo ovo zauvijek pamtiti s @daniellejonas! ”

6. Ključna tetovaža

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne podlaktice tetoviran je vrlo zamršen ključ.

Značenje: Ključ na njegovoj ruci predstavlja ključ Neba.