Tetovaže

6 tetovaža Johna Stonesa i njihovo značenje

John Stones jedan je od poznatih engleskih nogometaša. Trenutno igra na poziciji središnjeg beka za premijerligaški klub Manchester City i reprezentaciju Engleske. Poznato je da je John karijeru započeo kao igrač golfa, no iz nepoznatih razloga prešao je u nogomet i evo ga, jedan je od najprofesionalnijih nogometaša. Stones ima zanimljivih mastila za tijelo. Hajde da ih istražimo.

John Stones

1. Zglobna tetovaža

John tetovaža na zapešću

John tetovaža s otiskom ruke

Tetovaža: Na unutarnjoj strani Ivanove lijeve podlaktice nalazi se otisak ruke i pero

Značenje: Tetovaža otisnuta rukom predstavlja ruku njegove kćeri sa svojom dragom iz djetinjstva i bivšom djevojkom, Millie Savage. Rastali su se 2018. Skrbništvo njihove kćeri (u to vrijeme 18 mjeseci) dato je Millie. S druge strane, pero je simbol neovisnosti, hrabrosti, snage i mudrosti.

2. Tetovaža ‘cvijet petunije’

Tetovaža John Lilies

Tetovaža Ivana cvijeća

Tetovaža John Lily Tetovaža John lotus

Tetovaža:  Na Ivanovom lijevom unutarnjem bicepsu malo je cvjetova petunije.

Značenje: Cvjetovi petunije simboliziraju ljutnju i ogorčenost. Međutim, oni su također simbol predstavljanja vašeg osjećaja osjećaja udobnosti, ljubavi i lakoće s nekim ili nečijim društvom. Više nalik na to da nekome pokažete svoju bliskost i udobnost.

3. Tetovaža ‘volim te uvijek’

John te voli uvijek tetovirati

Tetovaža: Na lijevom bicepsu ispisano je “Volim te uvijek”, baš kao transparent oko ruke.

Značenje: Tetovaža je bila posvećena njegovoj sada već bivšoj djevojci-Millie Savage. Razdvojili su se u 2018. godini nakon čega je John uklonio Milliein portret sa tijela koji je ranije postojao kao veličanstvena tetovaža.

4. Tetovaža ‘Bob Runt’

Ivan portretira tetovažu

Tetovaža: Od nekoliko portreta ispisanih na Ivanovom lijevom bedru, ovaj mu je pri srcu.

Značenje: Otkriveno je da je portret ‘Boba Runta’ koji mu je bio vodič i učitelj te izvor njegove inspiracije kada je započeo svoju karijeru. Otkriveno je da:

#EngvsSwe RSPBNews BIRD NEWS: Engleski John Stones potvrđuje da je tetovaža na nozi Bob Runt: učitelj koji ga je pretvorio u ptice

5. Tetovaža ‘Norman Rimmington’

John tetovaža bedra

Tetovaža: Na donjem lijevom bedru John ima portret tajanstvenog čovjeka s tintom.

Značenje: Prema nagađanjima, portret je Normana Rimmingtona. Bio je poznati nogometaš koji je igrao za Barnsley i Hartlepool United. John je ovu tetovažu dobio jer je Rimmington igrao za Tykes i trenirao Johna i druge igrače. Tykes je mjesto gdje je John započeo svoju karijeru. Rimmington je u narodu bio poznat kao gospodin Barnsley. Portret je okružen ružama, odnosno simbolima ljubavi sa svih strana.

6. Pisanje na ruci

John piše tetovažu

Tetovaža:Bez obzira na to što uvijek mislio na tebe‘Ispisano je na uglu Johnove lijeve podlaktice. Ovo je bila još jedna posveta tetovaži ljubavi njegova djetinjstva u životu.