Tetovaže

6 tetovaža Jasona Roya i njihovo značenje

Jason Jonathan Roy engleski je međunarodni kriket, koji u domaćim igrama igra kao prvi palica za englesku reprezentaciju i za Surrey. Prema ICC -ovoj ljestvici igrača, Jason je 10. na ODI ljestvici i 17. na T20I ljestvici. Jason Roy također je trenutačni nositelj trofeja Svjetskog kupa u kriketu 2019. zajedno sa svojom reprezentacijom Engleske. Jason Roy također je ljubitelj dobivanja mastila. Na tijelu ima mnogo zanimljivih tetovaža. Pogledajmo što su i istražimo značenja koja imaju.

Jason-Roy-

1. Tetovaža ‘lav’

Tetovaža: Gornji dio desne podlaktice kriketara sadrži veliku tetovažu lica lava.

Značenje: Jason je lava ispisao mastilom jer je simbol snage, povjerenja i kraljevske obitelji.

2. Tetovaže ‘Inicijali i broj’

Tetovaža: Lijevi lakat palice sadrži slova “TLM” zajedno s brojem, 55 tetoviranih na njemu.

Značenje: Roy je ovu tetovažu dobio za svog najboljeg prijatelja, Toma Maynarda, zajedno s brojem dresa koji krasi, 55.

3. Tetovaže ‘Cvijeće i ptica’

Tetovaža: Srednji dio njegove lijeve ruke sadrži tetovažu ptice koja leti prema gore raširenih krila. Ptica je urađena na pozadini cvjetnih uzoraka, a dvije velike ruže istetovirane su neposredno iznad ptice.

4. ‘Baby’ tetovaža

Tetovaža: Tu je tetovaža bebe koja sjedi na cvijetu ruže s lozom malog cvijeta tetoviranom u pozadini bebe na lijevom bicepsu palice.

5. Tetovaže ‘Sat i golubica’

Tetovaža: Desni dio Jasona Roya sadrži a velika tetovaža sata zajedno s golubicom. Sat je zaustavljen u 7:25, a pored sata je istetoviran citat koji kaže: “Živi za sve posebne trenutke u životu …”. Citat je uokviren cvijet ruže na jednoj strani. Cijela tetovaža ispunjena je vinove loze i cvjetni dizajn koje sežu do nogometaševog desnog ramena, gdje završava s a tetovaža velikog cvijeta ruže.

6. Tetovaža ‘križ’

Tetovaža: Lijeva ruka Jasona Roya sadrži tetovažu divovskog, zamršenog križa. Ispred križa je tetovaža zastave koja sadrži nekoliko riječi tetoviranih na njoj. Ostatak nogometaševe ruke upotpunjen je cvjetnim uzorcima vinove loze i cvijeća.