Tetovaže

5 tetovaža i njihovo značenje Ryana Goslinga

Ryan Gosling poznati je glumac, glazbenik, pisac i redatelj. U vezi je s glumicom Eva Mendes i blagoslovljen je s dvije kćeri Esmeralda i Amada Lee. Ryan ima veliku ljubav prema tetovažama i mnogo se puta natopio nekim privremenim tetovažama, posebno za svoje filmove. Ove tinte su mu po rukama, trupu, vratu, leđima, pa čak i po licu. A ovdje je popis trajnih tetovaža Ryana Goslinga. Pogledajte njegove prave tinte za tijelo.

Tetovaže Ryana Goslinga

1. Drvo koje daje

Ryan Gosling Tattoo The Giving Tree

Kad je bio dijete, Ryanova mama Donna čitao je njemu i njegovoj starijoj sestri knjigu ‘Drvo koje daje.Nažalost, s 11 godina njegovi su se roditelji razveli. Ali on ima ovu tetovažu na popisu lijeve ruke možda kao podsjetnik na njegovo sretno djetinjstvo.

2. Kaktus

Ryan Gosling tetovaža kaktusa

Na lijevoj podlaktici nalazi se tetovaža koja izgleda kao kaktus, ali to je ruka čudovišta, a ovu tetovažu je napravio sam Ryan. “Jedna od mojih tetovaža trebala bi biti ruka čudovišta koja ispušta krvavo srce, ali sam sam to napravio s kompletom tetovaža, tako da izgleda kao kaktus”, rekao je Ryan.

3. Počast njegovoj kćeri

Ryan Gosling Esme tetovaža

Ryan je jednostavno napisao “Esme‘Na zglobovima lijeve ruke u čast svoje bebe. Ime njegove kćeri je Esmeralda. Sada, je li ova tinta trajna ili ne, to još nije otkriveno.

4. Duhovna dama i kostur

Ryan Gosling Tetovaža sablasne dame

Tetovaža je na lijevoj unutarnjoj ruci. Prikazuje sablasnu damu sa kosturom. Priča se da se ta dama zvala Theda Bara i bila je poznata glumica u nijemo doba. Pojavila se u više od 40 filmova između 1914. i 1926. godine.

5. Crtični kôd

Ryan Gosling tetovaža s barkodom

Ryan je ispisao crtični kod na lijevom zglobu, a to radi sam. Ima mnogo domaćih tetovaža i sve ih je nazvao “smiješnima”. Prema Ryan -u, “tetovaža nikada ne bi trebala imati smisla”, objašnjava razlog, “jer ćete je u određenom trenutku mrziti, a mogla bi vas i nasmijati.”