Tetovaže

5 tetovaža i njihovo značenje Briane Evigan

Briana Barbara-Jane Evigan je američka glumica, plesačica, pjevačica, pjevačica i koreografkinja. Počela je plesati i glumiti kao mlada. Počela je plesati do profesionalnih visina 2003. godine i pojavila se u brojnim glazbenim spotovima, od kojih je najpoznatiji “Zanijemio”Od Linkin Park. Briana je na glumačku scenu u industriji došla sa svojim ulogama u ‘Istupiti’ serija i za nju ‘kraljica vrištanja ‘ uloge u mnogim horor filmovima. Upoznajmo nekoliko njezinih tetovaža na tijelu i istražimo njihova značenja.

Briana Evigan

1. Tetovaža ‘Latin Writing’

Briana Latin Writing Tattoo

Tetovaža: Briana Evigan’s ima latinični natpis na lijevoj gornjoj strani leđa koji glasi “Zaniness I na semper”.

Značenje: Ajet znači “Uvijek i zauvijek” čiji su dijelovi napisani na poljskom i latinskom. Riječi “Zawsze I na” označavaju “uvijek i za” napisane su na poljskom, a riječ “Semper” koja znači “zauvijek” ispisana je latinicom.

2. Tetovaža ‘Tri točke’

Briana Evigan tetovaža na zapešću

Tetovaža: Dana 21. rujna 2011., Briana Evigan tetovirala je skup tri točke u blizini zapešća lijeve ruke.

Značenje: Kako bi predstavila svoje prijateljstvo sa svojim prijateljima Rumerom Willisom i Samanthom, ove tri male točkice ispisala je u sve većim veličinama.

3. Tetovaža ‘Leptir, zaštitnik, snaga’

Briana tetovaža na leđimatetovaža grudnog koša briane evigan

Tetovaža: Tetovaža “Leptir, zaštitniče, snaga” ispisana je s desne strane njenog grudnog koša. Ovo je napisala 2. travnja 2013.

Značenje: Tinta od tri riječi koja glasi “Leptir, zaštitnik, snaga” predstavlja njezinu ljubav i naklonost prema braći i sestrama, Vanessi Lee i Jasonu. U skladu s tim, Leptir je značenje imena Vanessa; Zaštitnik je značenje imena Jason, dok Brianino ime stoji za Snagu.

4. Citat tetovaža

tetovaža desne ruke briane evigan

tetovaža desne ruke briane evigan

Tetovaža: Tinta koja glasi “i svijet se ludo okreće …” tetovirana je na unutarnjoj strani desne ruke glumice sasvim blizu njenog lakta.

Značenje: Briana je svoju tintu otkrila tijekom premijere Vertical Entertainments 11. srpnja 2016. u Hollywoodu u Kaliforniji. Tinta je inspirirana glazbenim spotom izvođača ‘The Weepies’ lansiranim 2006. godine.

5.’Inicials BJ ’Tattoo

briana evigan tetovaža zapešća lijeve ruke tetovaža zapešća briana evigan

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijevog zgloba Briana ima tetovažu prekrasnog scenarija inicijala B i J.

Značenje: Inicijali B i J zajedno označavaju njezino ime i srednje ime, Briana Jane.