Tetovaže

46 tetovaža i njihovo značenje Lil Durk

Durk Derrick Banks, u narodu poznat kao Lil Durk, je američki reper, pjevač i tekstopisac. Durk je od djetinjstva imao veliki interes za glazbu. Rap se počeo baviti kao stalna karijera nakon objavljivanja dva singla Sneak Dissin i Ja sam Hitta. Rep grupa i diskografska kuća tzv OTF (samo obitelj) u vlasništvu je Lil Durk koja je osnovana 2011. Također je aktivni član Crni učenici ulična banda. Osim svega ovoga, život Lil Durk oduvijek je bio u centru pažnje zbog njegovih ljubavnih veza, djece, jedinstvenih frizura i različitih tjelesnih karakteristika. Svaka Durkova tetovaža jedinstvena je i ima poseban razlog iza sebe. Čitajmo dalje kako bismo saznali više pojedinosti o njegovim tetovažama zajedno s njihovim značenjem. Lil Durk-tetovaže

1. Tetovaža ‘Pluton’

tetovaža lil durk-pluto

Tetovaža: Tetovaža ‘Pluton’ s desne strane trbuha.

Značenje: Pluton, stručno poznat kao Lil Pat, bio je američki reper iz Chicaga, te član kolektiva OTF (Only The Family) koji je osnovala Lil Durk 2011. Pluton je poginuo u tragičnoj prometnoj nesreći 2013. Članovi OTF -a bili su izuzetno potreseni iznenadnom Plutonovom smrću. Dakle, kako bi odao počast svom prijatelju Plutonu, Lil Durk dobio je “Pluton” s desne strane trbuha. Nakon Plutonove smrti, Lil Durk je sliku Plutona postavio na svoj Instagram račun s natpisom,

Ne želim objavljivati ​​sliku na telefonu ili se izgubiti #RIPPLUTO. “

2. ‘ANGeLO’ tetovaža

tetovaža lil durk-angelo

tetovaža lil durk angelo

Nije dostupna jasna slika tetovaže “Angelo” na lijevoj podlaktici.

Tetovaža: Tetovaža ‘ANGeLO’ blizu desne obrve i na lijevoj podlaktici.

Značenje: Angelo je ime sina Lil Durk, koji je rođen 29. studenog 2011. u Sjedinjenim Državama.

3. ‘OTF’ tetovaža

tetovaža lil durk-otf

tetovaža lil durk-otf

Tetovaža: Tetovaža ‘OTF’ na desnoj podlaktici i lijevoj strani vrata.

Značenje: OTF je akronim kolektivne diskografske kuće i rap grupe ‘Only The Family’, koju je osnovala Lil Durk 2011..

4. Tetovaža ‘Indijska nacionalna zastava’

tetovaža lil durk-indijska zastava

Tetovaža: Tetovaža ‘Indian National Flag’ blizu njegovog desnog zgloba.

Značenje: Lil Durk je tetovirao ‘Indijsku nacionalnu zastavu’ kako bi predstavljao svoju djevojku ‘India Royale’, koja je u osnovi iz Amerike. Lil Durk i India Royale počeli su izlaziti krajem 2017. Neki mediji izvještavaju da se par vjenčao na tajnoj ceremoniji.

tetovaža lil durk-nicole

Lil Durk dobio je prethodnu tetovažu ‘Nicole’ s tetovažom ‘Indian National Flag’ koja označava njegovu sadašnju partnericu India Royale.

Ranije je umjesto tetovaže “Indijska nacionalna zastava” napisana tetovaža “Nicole” (ime bivše supruge Lil Durk).

5. Tetovaža ‘Novčana vrećica’

tetovaža vrećice s novcem lil durk

Tetovaža: Tetovaža ‘Money Bag’ na lijevoj ruci.

Značenje: Tetovaže s novčanom torbom predstavljaju nekoliko značenja. Općenito, to je povezano s prikazom vašeg bogatstva ili prikazom onoga što želite biti u budućnosti. Uz ovu tetovažu ispisan je i uzorak japanske vatre.

6. Tetovaža ‘Bella Lolo’

Lil durk-bella lolo tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Bella Lolo’ tik ispod njegovih prsa.

Značenje: Bella Lolo ime je kćeri Lil Durk i njegove bivše supruge, Nicole Covone, s kojom je počeo izlaziti 2008. Par je prekinuo brak ubrzo nakon rođenja kćeri, Belle 2013. godine.

7. Tetovaža ‘King of Chicago’

tetovaža lil durk-kralj chicaga

Tetovaža: Tetovaža ‘King of Chicago’ na desnoj nozi.

Značenje: Nakon objavljivanja B.O.N -a (Big Ol Nigga), Lil Durk tetovirao je “King Of Chicago” na desnoj nozi. Ovu tetovažu napisao je umjetnik za tetovaže Joel MacDonald.

tetovaža lil durk-kralj chicaga

Lil Durk dobiva tetovažu ‘King of Chicago’ tetovažom umjetnika za tetovaže Joela MacDonalda

8. L’A Capone tetovaža

tetovaža lil durk-la capone

Tetovaža: L’A Capone Tattoo na lijevoj ruci.

Značenje: L’A Capone (Leonard Anderson) bio je američki reper, koji je bio vrlo blizak s Lil Durk. Capone je usvojio ime L’A Capone jer predstavlja inicijale njegovog rođenog imena “Leonard Anderson”. 26. rujna 2013. oko 18:00 sati Capone je smrtonosno pogođen u Chicagu. Odveden je u bolnicu i proglašen mrtvim zbog velikog gubitka krvi. Lil Durk je bila uznemirena nakon što je čula o svemu tome. Stoga je, kako bi odao počast Caponeu, na lijevoj ruci ispisao logotip zaštitnog znaka LA Dodgers.

9. Tetovaža ‘BLACK LIVES MATTER’

lil durk-crni životi važna tetovaža

Tetovaža: ‘BLACK LIVES MATTER’ Tetovaža na desnoj nozi.

Značenje: Nakon snimanja Alton Sterling, crnac od 37 godina, od strane dva bijela policajca policije Baton Rouge u Baton Rougeu, Louisiana, 5. srpnja 2016., nekoliko demonstranata okupilo se u tom području kako bi protestirali protiv Sterlingove smrti. 6. srpnja Black Lives Matter (međunarodni aktivistički pokret Afroamerikanaca koji prosvjeduje protiv nasilja i rasizma protiv crnaca) održao je prosvjede i pozvao na pravdu. I ne samo to, mnoge poznate osobe na Twitteru su objavile svoju zabrinutost zbog incidenta. Ovaj incident utjecao je na Lil Durk da dobije ‘BLACK LIVES MATTER s krunom i crnom šakom’ tetovažu. Čak je sliku ove tetovaže postavio na svoje račune na društvenim mrežama s natpisom,

Ludo mi se ovo što se danas događa u svijetu – 2x smo važni. ”

lil durk-crni životi važna tetovaža

Slika iz Snapchat videa Lil Durk tetovaže ‘BLACK LIVES MATTER’

tetovaža lil durk-kralj chicaga

10. ‘Blagoslovljena’ tetovaža

tetovaža blagoslovljena lil durk

‘Blagoslovljena’ tetovaža na grlu.

11. Tetovaža ‘Nicole’

tetovaža lil durk-nicole

Tetovaža: Tetovaža ‘Nicole’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Nicole Covone bivša je žena Lil Durk. Par je počeo izlaziti 2008. Imaju dvoje djece, Angela (sin) i Bellu (kći). Ubrzo nakon rođenja Belle 2013. godine par se razveo. Trenutno Lil Durk hoda s India Royaleom, a prvu djevojčicu ‘Willow Banks’ dočekali su 2018. Nagađalo se da su se Durk i Indija vjenčali na tajnoj ceremoniji.

Kasnije je Lil Durk svoju tetovažu ‘Nicole’ prekrila tetovažom ‘Indian National Flag’, koja predstavlja trenutnog partnera Lil Durka, India Royale.

tetovaža lil durk-indijska zastava

Tetovaža ‘Nicole’ sada je prekrivena tetovažom ‘Indian National Flag’

12. Tetovaža ‘NUSKI’

tetovaža lil durk-nuski

Tetovaža: Tetovaža ‘NUSKI’ na prstima desne ruke.

Značenje: Lil Durk je za repera dobila ovu tetovažu ‘NUSKI’ OTF Nunu (Rođak Lil Durk), koji je smrtno pogođen 31. svibnja 2014. godine ispred trgovačkog centra Chatham Village Square u Chicagu. Nunu je bio u bijelom terencu, a muškarac je krenuo prema svom automobilu i ispalio nekoliko hitaca. Nunu je pokušao odjuriti, ali je na kraju automobilom udario u izlog trgovine. Bilo je glasina da je Nunu, kada je policija stigla na mjesto događaja, bio živ, ali policija nije poduzela ništa te su ga na licu mjesta gledali kako umire. Ipak, ne zna se potvrda u vezi nemara policije. Nakon Nunuine smrti, Lil Durk je na prstima dobio natpis ‘NUSKI’.

13. Tetovaža ‘RIP PAT’

tetovaža lil durk-rip pat

Tetovaža: Tetovaža ‘RIP PAT’ na prstima lijeve ruke.

Značenje: Lil Pat, aka Pluton, bio je član OTF kolektiva, koji je Lil Durk formirao 2011. 29. studenog 2013. Pat je poginuo u fatalnoj prometnoj nesreći. Lil Durk bio je iznimno uznemiren nakon Patove tragične smrti i kako bi izrazio svoju tugu, na prste mu je ispisano “RIP PAT”.

14. Tetovaža ‘300’

tetovaže lil durk-300

Tetovaža: ‘300’ Tetovaža preko trbuha.

Značenje: Ova je tetovaža napisana u vezi s Durkovom šestom mješavinom ‘300 dana, 300 noći’, koja je objavljena 15. prosinca 2015. To se također odnosi na uličnu bandu Black Disciples grupe 300 Block, čiji je Duck aktivan član.

15. Tetovaža ‘Dollar Sign’

tetovaža znaka lil durk-dolar

Tetovaža: Tetovaža ‘Dollar Sign’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Označava divljenje prema financijskom svijetu.

16. Tetovaža ‘mikrofon’

tetovaže lil durk-mikrofona

Tetovaža: Tetovaža ‘mikrofon’ na desnoj ruci.

Značenje: Tetovaže s mikrofonom nazivaju se tetovaže glazbene tematike koje izražavaju ljubav prema glazbi. Ova tetovaža uistinu opravdava rap karijeru Lil Durk.

17. ‘PSALM 27:14’ Tetovaža

tetovaža lil durk-psalm

Tetovaža: ‘PSALM 27:14’ Tetovaža na desnoj strani njegovih prsa.

Značenje: Psalam se odnosi na knjigu Biblije koja se sastoji od zbirke vjerskih stihova. Psalam 27:14 kaže,

Strpljivo čekajte Gospodina. Budite hrabri i odvažni. Da, strpljivo čekajte Gospodina. “

18. ‘India Royale Portrait’ tetovaža

portretna tetovaža lil durk-india royale

Tetovaža: Tetovaža ‘India Royale Portrait’ na lijevoj nozi.

Značenje: Ovo je tetovaža sadašnjeg partnera Lil Durka, India Royalea, s kojim je počeo izlaziti krajem 2017. godine. Ovu tetovažu je napisala umjetnica za tetovaže, Kayo Hall.

19. ’64. NORMALNA’ tetovaža

lil durk-64. normalna tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ’64. NORMAL’ s lijeve strane struka.

Značenje: 64. Normal je ulica u Chicagu odakle pripada Lil Durk.

20. Tetovaža ‘NYARAH WILOW INDiA’

lil durk-nyara vrba indija tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘NYARAH WILOW INDiA’ na lijevoj nozi.

Značenje: Nyarah je ime nećakinje Lil Durk, Willow je ime kćeri Lil Durk, a Indija je ime Durkova supruga, koja je majka Willow.

21. Tetovaža ‘Only the Family’

lil durk-samo obiteljska tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Only the Family’ na lijevoj ruci.

Značenje: Only The Family kolektiv je crnih repera i diskografske kuće, koju je Lil Durk osnovao 2011. Uz naziv grupe, tu su i zvijezde koje simboliziraju rast karijere, prosperitet i postignuća.

22. ‘Živjela’ tetovaža

lil durk-živjela tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Živio’ na lijevoj ruci.

Značenje: Uz tetovažu L’A Capone, Lil Durk ima tetovažu ‘Živio’. Ova tetovaža napisana je za repera L’A Caponea, koji je smrtonosno ustrijeljen 26. rujna 2013.

23. Tetovaža ‘lubanja’

tetovaža lil durk-lubanja

Tetovaža: Tetovaža ‘Lubanja’ na lijevoj ruci.

Značenje: Tetovaža lubanje simbol je smrti i smrtnosti. To također znači prevladavanje prepreka i zaštitu dragocjenosti. Neposredno iznad tetovaže lubanje također je ispisan neki neidentificirani tekst. No, nema informacija o tekstu.

24. Tetovaža ‘Tiny Cross’

tetovaža lil durk-cross

Tetovaža: Tetovaža ‘Tiny Cross’ na desnoj ruci.

Značenje: Tetovaža s križem označava događaj raspeća Isusa i vjere u njega.

25. Tetovaža ‘granata’

tetovaža lil durk-granata

Tetovaža: Tetovaža ‘granata’ na lijevoj ruci.

Značenje: Kad god se vidi tetovaža granate, prvo što vam padne na pamet je rat. No, takve tetovaže iza sebe imaju skriveno značenje. Predstavlja borbe s kojima se osoba suočava kao posljedica rata na svom teritoriju ili je mogla izgubiti nekoga kao posljedicu tih borbi. Ova tetovaža može biti povezana s borbama s kojima se suočavaju crnci kroz nasilje i rasizam.

26. Neidentificirana tetovaža

lil durk-neidentificirana tetovaža

Nema dostupnih informacija o ovoj tetovaži.

27. Tetovaža ‘MOB’

tetovaža lil durk-mob

Tetovaža: Tetovaža ‘MOB’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: ‘Like the Mob’ pjesma je u kojoj se pojavio Young Thug. Lil Durk i Zoey Dollaz.

28. Neidentificirana tetovaža

lil durk-neidentificirana tetovaža

Nema informacija o ovoj tetovaži.

29. Tetovaža ‘Lashaunda’

tetovaža lil durk-lashaunda

Tetovaža ‘Lashaunda’ na desnoj ruci.

30. ‘Beam Music Note’ tetovaža

tetovaža glazbene note lil durk-beam

Tetovaža: Tetovaža ‘Beam Music Note’ na desnoj ruci.

Značenje: Predstavlja strast i ljubav prema glazbi.

31. ‘Isusova tetovaža

tetovaža lil durk-isusus

Tetovaža: ‘Isusova tetovaža na desnoj strani prsa.

Značenje: Simbol je nade, vjere i duhovnosti. Kasnije je Lil Durk ovu tetovažu izmijenila u lice s maskom.

lil durk-face s tetovažom maske

Lil Durk je promijenio svoju Isusovu tetovažu

32. ‘Anatomsko srce’ tetovaža

lil durk-anatomska tetovaža srca

Tetovaža: Tetovaža ‘Anatomsko srce’ u sredini njegovih prsa.

Značenje: Anatomska tetovaža srca simbol je ljubavi, strasti, osjećaja i emocija. Ova tetovaža povezana je s tetovažom glazbene note koja je napisana tik ispod Durkovog grla. Simbolizira njegovu ljubav, strast i ludost prema glazbi.

33. Tetovaža ‘Glazbena nota s krilima’

lil durk-glazbena nota s tetovažom krila

Tetovaža: Tetovaža ‘Glazbena nota s krilima’ odmah ispod grla.

Značenje: Glazbena nota na pozadini žute boje s krilima ispisana je, što prikazuje Durkovu božansku ljubav prema glazbi. Ova tetovaža povezana je s anatomskom tetovažom koja je ispisana u sredini njegovih prsa.

34. Tetovaža ‘The Black Baby’

Slika nije dostupna.

Tetovaža: Ova tetovaža je ispisana donjim dijelom trbuha Lil Durk.

Značenje: Nema dostupnih informacija.

35. Tetovaža ‘RIP Capo’

lil durk-rip capo tetovaža

Tetovaža ‘RIP Capo’ blizu desnog zapešća

Ne postoji druga jasna slika ove tetovaže.

Tetovaža: Tetovaža ‘RIP Capo’ blizu desnog zapešća.

Značenje: Capo je bio reper iz Chicaga, koji je smrtno pogođen 11. srpnja 2015. godine.

36. Tetovaža ‘DTHANG’

tetovaža lil durk-dthang

Tetovaža: Tetovaža ‘DTHANG’ na lijevom ramenu.

Značenje: D’Thang, Devon Varner, bio je reper iz Chicaga i član Black Disciples (600), koji je umro 2011. godine.

37. Tetovaža ‘#9 Rondo Numbanine’

tetovaža lil durk-rondo

Tetovaža: Tetovaža ‘#9 Rondo Numbanine’, ali točno mjesto ove tetovaže nije dostupno.

Značenje: Ova tetovaža je napisana o reperu Rondo Numbanine, koji je 2016. osuđen na 39 godina zatvora zbog ubojstva 2014. godine.

38. ‘CHINO’ tetovaža

tetovaža lil durk-chino

Tetovaža: Tetovaža ‘CHINO’ na desnom ramenu.

Značenje: Uchenna Agina, aka OTF CHINO, bio je menadžer Lil Durk, koji je ustrijeljen i ubijen 27. ožujka 2015. u Chicagu.

39. Neidentificirana tetovaža

lil durk-neidentificirana tetovaža

Tetovaža: Neidentificirana tetovaža na desnoj strani vrata.

Značenje: Ova je tetovaža još uvijek napisana o Rondu Numbaninu, ali nema jasnih podataka o ovoj tetovaži.

40. Tetovaža ‘Simboli’

tetovaža lil durk-simboli

Tetovaža: Tetovaža ‘Simboli’ na prstima obje ruke.

Značenje: Na prstima Lil Durk ispisani su različiti simboli poput zvijezde (koja predstavlja zaštitu, vodstvo, duhovnost i sreću), znak dolara (želja za materijalističkim stvarima i valutom) i vanzemaljca (koji nema posebno značenje).

41. Tetovaža ‘Zayden’

tetovaža lil durk-zayden

Tetovaža: Tetovaža ‘Zayden’ blizu desnog zgloba.

Značenje: Zayden je ime sina Lil Duck, koji je rođen 1. studenog 2013. u Sjedinjenim Državama.

42. Tetovaža ‘kostur’

tetovaža kostura lil durk

Tetovaža: Tetovaža ‘Skeleton’ na desnoj ruci.

Značenje: Kostur koji nosi kapu s nekoliko svežnjeva novca je tintom. Tetovaže kostura simboli su zaštite i snage, dok paketi novca označavaju ljubav prema valuti, želju da budu izuzetno bogati.

43. ‘LJUBAV’ Tetovaža

Tetovaža ‘LOVE’ na lijevoj podlaktici.

44. ‘#’ Tetovaža

lil durk-# tetovaža

‘#‘ Tetovaža na lijevoj strani vrata.

45. Tetovaža ‘Japanese Fire’

lil durk-japanska tetovaža vatre

Tetovaža ‘Japanese Fire’ na lijevoj strani vrata.

46. ​​Tetovaža ‘Sitni simboli’

Slika nije dostupna.

Tetovaža: ‘Tiny Tattoos’ na stražnjoj strani lijevog uha.

Značenje: Nema informacija o ovoj tetovaži.