Tetovaže

40 tetovaža i njihovo značenje Bam Margera

Brandon Cole “Bam” Margera bivši je američki profesionalni kaskader, skateboarder, glazbenik i filmaš. Proslavio se kao jedna od zvijezda MTV reality showa Jackass početkom 2000 -ih. Bam je stvarao emisije poput Viva la Bam, Bam’s Unholy Union, a režirao je i dva njegova filma, Haggard i Minghags. Također se pojavljuje i kao sam u franšizi video igara Tonyja Hawka. Bam je veliki obožavatelj dobivanja mastila i sadrži mnogo zanimljivih po cijelom tijelu, uključujući i nekoliko prljavih. Pogledajmo one koje on ima i značenja koja imaju.

Bam Margera

Tetovaže na vratu

1. ’45’ Tetovaža

Sadržaj (kliknite za skok)

 • 1. ’45’ Tetovaža
 • 2. Tetovaža ‘Anathema’
 • 3. ‘dr. Phil ‘Tattoo 
 • 4. Dizajn tetovaža
 • 5. Tetovaža na ovom vratu
 • 6. Tetovaže ‘Ključ i oko’
 • 7. Tetovaža ‘Riječi’
 • 8. Tetovaža ‘stabljika’
 • 9. ‘Dizajn’ tetovaža
 • 10. ‘Heartagram’ tetovaža
 • 11. Tetovaža ‘Ryan Dunn’
 • 12. Tetovaža ‘žena’
 • 13. Tetovaža ‘Portret Andyja McCoya’
 • 14. Tetovaža ‘jednadžba i kineska’
 • 15. ‘Portretne’ tetovaže
 • 16. Tetovaža ‘Riječi’
 • 17. Tetovaža ‘Portret Jussi 69’
 • 18. Tetovaža ‘Lubanje i djevojka’
 • 19. Tetovaža ‘Bicep’
 • 20. Tetovaža ‘Ljubav i cvijeće’
 • 21. ‘Muška’ tetovaža
 • 22. ‘Vanzemaljska’ tetovaža
 • 23. Tetovaža ‘srca’
 • 24. Tetovaža ‘kostur’
 • 25. Tetovaža ‘Book Worm’
 • 26. Tetovaža ‘Heartagram’
 • 27. Tetovaže ‘Ime i broj’
 • 28. Tetovaža ‘Till the Wheels Fall Off’
 • 29. Tetovaže ‘Citat i broj’
 • 30. Tetovaža ‘poljubac’
 • 31. Tetovaža na lijevoj ruci
 • 32. ‘Dick’ tetovaža
 • 33. ‘Don Vito’ tetovaža
 • 34. Tetovaže ‘Oči, snošaj i luda Kate’
 • 35. ‘Jersey Shore’ tetovaža
 • 36. ‘Citat i pauk’ tetovaža
 • 37. Citatna tetovaža
 •  38. Tetovaža na lijevoj nozi
 • 39. Tetovaža na lijevoj nozi
 • 40. Tetovaža na lijevoj nozi

Tetovaža: Broj “45” tetoviran je ispod desnog uha.

2. Tetovaža ‘Anathema’

Tetovaža: Na prednjoj strani vrata nalazi se riječ “Anathema” tetovirana. Postoji i druga riječ tetovirana ispod nje na šifriranom jeziku. Isti se jezik pojavljuje na mnogim drugim mjestima na njegovu tijelu, što ćete uskoro saznati.

3. ‘dr. Phil ‘Tattoo 

Tetovaža: Na desnoj strani vrata nalazi se tetovaža srca, spojena s trokutom zajedno s riječima: „dr. Phil ”tetoviran u blizini. Ispod je također tetoviran dizajn i nekoliko riječi tetoviranih s obje strane ove tetovaže.

Značenje: Simbol srca zajedno s trokutom naziva se srčani program koji simbolizira ljubav i mržnju ili ponekad život i smrt. Simbol se pojavljuje na mnogim mjestima na Bamovom tijelu, a stvorio ga je njegov prijatelj kao moderne Yin i Yang. Bam -ova linija proizvoda također koristi isti simbol. Tetovaža je bila posvećena dr. Philu jer ga je zvijezda reality TV -a zamolila za pomoć, a pojavila se i u njegovoj emisiji.

4. Dizajn tetovaža

Tetovaža: Lijeva strana nekadašnjeg skateboarda sadrži veliki dizajn tetoviran na njemu iz njegovih dana skateboardinga.

5. Tetovaža na ovom vratu

Bam Margera-tetovaža-vrat

Značenje: Bam je ovu tetovažu ispisao u ožujku 2021. 3. ožujka 2021. godine postavio je sliku svoje tetovaže na svoj Instagram račun, s natpisom,

Nova tetovaža. Danny Way u Striggoiju! ❤️👑 ”

Tetovaže na prsima i trbuhu

6. Tetovaže ‘Ključ i oko’

Tetovaža: Sredina njegovih prsa sadrži tetovažu oka okruženog geometrijskim pipcima. Njegov lijevi peć sadrži tetovažu velikog, zamršenog ključa s mašnicom ključa koju čini isti simbol srca.

Značenje: Bam je ovu tetovažu ključa podsjetio kako se otključao od nepokolebljive barijere koju je imao u životu odlaskom na rehabilitaciju i još uvijek radi na tome.

7. Tetovaža ‘Riječi’

Tetovaža: Bamov desni dio sadrži riječi: “Ubijanje usamljenosti” tetovirano na njemu.

8. Tetovaža ‘stabljika’

Tetovaža: Na lijevoj strani tijela tetovirana je velika zakrivljena cvjetna stabljika u obliku slova S. Stabljika počinje od njegove lijeve peći i završava u struku.

9. ‘Dizajn’ tetovaža

Tetovaža: Desna strana njegova tijela sadrži najveću tetovažu koju ima na tijelu. Sadrži zamršeni dizajn koji se sastoji od Bamovog simbola srčanog srca, cvjetnog dizajna, kovitlaca i zvijezda za izradu tetovaže koja se proteže od njegovih prsa i prekriva mu rebra i ljubavne ručke.

10. ‘Heartagram’ tetovaža

Tetovaža: Područje u sredini njegova trbuha, gdje mu je struk, sadrži tetovažu simbola srca s lozama koje iz njega izviru.

Značenje: Ovo je samo još jedan od simbola srca na njegovom tijelu, koji neki smatraju i njegovim logotipom. Pravo značenje simbola je i dobro i zlo.

Tetovaže na desnoj ruci

11. Tetovaža ‘Ryan Dunn’

Tetovaža: Desno rame bivšeg kaskadera, na njegovoj ključnoj kosti, sadrži tetovažu lica Ryana Dunna zajedno s riječima: “Random Hero” tetovirano ispod nje. Riječi “EAT SHIT +1” također se mogu vidjeti tetovirane na unutarnjoj strani nadlaktice.

Značenje: Bam je ovu tetovažu dobio kao počast svom najboljem prijatelju i zvijezdi Jackassa, Ryanu Dunnu koji je poginuo 2011. u saobraćajnoj nesreći. Također je ispod tetovaže stavio riječi “Slučajni heroj” jer su mu to nadimci dali obožavatelji jer je bio tip za najčudnije vratolomije.

12. Tetovaža ‘žena’

Tetovaža: Njegova desna nadlaktica sadrži veliku tetovažu gornjeg dijela žene okruženog cvjetnim uzorcima i kovitlacima.

Značenje: Ovu tetovažu napisala je umjetnica za tetovaže Kat Von D.

13. Tetovaža ‘Portret Andyja McCoya’

Tetovaža: ‘Portret Andyja McCoya’ na desnoj ruci.

Značenje: Andy je finski glazbenik.

14. Tetovaža ‘jednadžba i kineska’

Tetovaža: Desni biceps bivše zvijezde reality TV -a sadrži matematičku jednadžbu istetoviranu na njoj. Na njemu je također tetovirano nekoliko riječi na kineskom jeziku. Riječ “GALORIS” također je tetovirana iznad kineskih slova.

Značenje: Kineske riječi u prijevodu glase: “Dehidrirao sam jer sam imao previše seksa i trebam limunadu – svježe piće za hlađenje.” Bam je svoju novu tetovažu objavio na Instagramu i poklonio poklon prvom obožavatelju koji je pogodio što tetovaža govori.

15. ‘Portretne’ tetovaže

Tetovaža: Tetovaža ‘Portreti’ na desnoj ruci.

Značenje: Portret na gornjem dijelu je ‘Chad I Ginsburg’, američkog glazbenika. Portret na donjem dijelu je finske pjevačice i kantautorice Ville Vallo.

16. Tetovaža ‘Riječi’

Tetovaža: Donja strana desnog zgloba sadrži nekoliko riječi istetoviranih na njemu istim šifriranim jezikom kao i ona ispred njegova vrata. Na unutarnjoj strani zgloba također je tetovirano srce. Lijevo od srca nalazi se i mala tetovaža penisa.

17. Tetovaža ‘Portret Jussi 69’

Tetovaža: ‘Portret Jussija 69’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Jussi 69 bubnjar je finskog benda ‘The 69 Eyes’.

Tetovaže lijeve ruke

18. Tetovaža ‘Lubanje i djevojka’

Tetovaža: Bamino lijevo rame sadrži tetovažu djevojke koja se moli sklopljenih ruku i crteža iza glave. Djevojka je okružena lišćem i drvećem i ogromnom zmijom koja je omotana oko nje. Ispod djevojke su istetovirane dvije lubanje, s razdijeljenim glavama i lišćem i crvima u pozadini.

Značenje: Tetovaža djevojke je božanstva, Manasa Devi iz hinduističke religije, koja je božica zmija i donosi plodnost i prosperitet.

19. Tetovaža ‘Bicep’

Tetovaža: Lijevi biceps skejtborda sadrži tetovažu omotnice sa srcem u sredini. Omotnica je također ukrašena malim ukrasima na uglovima.

20. Tetovaža ‘Ljubav i cvijeće’

Tetovaža: Na gornjoj strani lijevog zgloba nalazi se riječ “LOVE Metal” tetovirana na njemu okružena dizajnom cvijeća i lišća.

Značenje: Bam je ovu tetovažu dobio kako bi pokazao svoju ljubav prema svom bratu, Jess Margeri koja je glazbenica.

21. ‘Muška’ tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani lijeve podlaktice, odmah ispod lakta, nalazi se tetovaža portreta čovjeka koji nosi šešir.

22. ‘Vanzemaljska’ tetovaža

Tetovaža: Unutarnja strana lijeve podlaktice sadrži tetovažu vanzemaljca koji nosi veliku haljinu s grbom vitezova templara.

23. Tetovaža ‘srca’

Tetovaža: Bamova lijeva ruka sadrži tetovažu dva srca isprepletena na području gdje mu se lakat nabira.

Značenje: Bam je ovu tetovažu svoje supružnice, Nicole Boyd, isprepleo kako bi pokazao svoju ljubav prema njoj.

24. Tetovaža ‘kostur’

Tetovaža: Na bočnoj strani lijeve podlaktice nalazi se tetovaža rebra i kralježnice kostura.

Ručne tetovaže

25. Tetovaža ‘Book Worm’

Tetovaža: Svaki njegov prst sadrži slovo tetovirano na njemu. Oni s desne strane sadrže slova koja čine riječ, “KNJIGA”, a ona s lijeve strane sadrže slova koja čine riječ, “CRV”. Sva slova Os u riječi imaju male srčane gramove u sebi.

Značenje: Riječi na obje njegove ruke zajedno čine riječ: “KNJIGA”. Bam je ovu tetovažu dobio u šali jer je mislio da bi to bilo smiješno jer većina ljudi nikada ne bi očekivala takvu riječ tetoviranu na svom tijelu s obzirom na njegov način života i voli.

26. Tetovaža ‘Heartagram’

Tetovaža: Na gornjoj strani desne ruke nalazi se tetovaža njegovog logotipa, na njoj tetoviran srčanigram, stopljen s nekim cvjetnim lozama.

Značenje: Simbol srčanog srca koristi Bam i pojavljuje se na mnogim mjestima na svom tijelu i predstavlja dobro i zlo.

27. Tetovaže ‘Ime i broj’

Tetovaža: Na boku desnog palca nalazi se dugačak niz brojeva istetoviranih na njemu. Na bočnoj strani zapešća nalazi se naziv “TOM PENNY” tetoviran. Na gornjoj strani njegove ruke nalazi se i tetoviran simbol.

Značenje: Bam je dobio ime svog kolege i prijatelja na skateboardu, Tom Penny tetovirao mu je ruku.

28. Tetovaža ‘Till the Wheels Fall Off’

Tetovaža: Na boku desnog dlana nalazi se citat: “Dok točkovi ne otpadnu !!” tetoviran na njemu.

Značenje: Ovaj citat predstavlja pjesmu koju je Bam pjevao pod svojim pseudonimom, Fuckface Unstoppable.

29. Tetovaže ‘Citat i broj’

Tetovaža: Gornja strana njegove desne ruke sadrži iste tetovaže “45” na njoj zajedno s citatom “A onda su došli policajci”. Bočna strana njegove ruke također sadrži dugi niz brojeva istetoviranih na njoj.

30. Tetovaža ‘poljubac’

Tetovaža: Bamova desna ruka sadrži znak poljupca koji je na njoj tetoviran zelenom tintom zajedno sa simbolom srčanog srca tetoviranim unutar otvorenih usana crvenom tintom.

31. Tetovaža na lijevoj ruci

Bam-tetovaža lijevom rukom

Tetovaže na nogama

32. ‘Dick’ tetovaža

Tetovaža: Unutarnja strana desne potkoljenice sadrži tetovažu kurca na njoj blizu gležnja. Na potkoljenici je također tetovirano nekoliko riječi, a na desnoj potkoljenici tetoviran simbol s više riječi.

33. ‘Don Vito’ tetovaža

Tetovaža: Sa strane lijeve potkoljenice nalazi se tetovaža portreta muškog lica.

Značenje: Lice na portretu je Bamovog ujaka, Vincenta Margere poznatog i kao Don Vito. Bam je ovu tetovažu ujakovog lica dobio kao šalu u obliku crtića.

34. Tetovaže ‘Oči, snošaj i luda Kate’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desnog bedra nalazi se tetovaža oka. Ispod oka je tetovaža para koji ima odnos sa slovima, “ED” tetovirano pored njih. Unutarnja strana njegove desne potkoljenice sadrži riječi: “CRAZY KATE” tetovirana na njoj koja pokazuje prema silueti djevojke sa strijelom. Tu su i male tetovaže ploče sa slovima, “FDR”, naočalama i nekoliko riječi na desnom tele.

35. ‘Jersey Shore’ tetovaža

Tetovaža: Unutarnja strana njegove lijeve potkoljenice sadrži tetovažu s riječima: “JERSEY SHORE WHORE” zajedno s riječi, “DxLAY” tetovirano ispod nje. Tu su istetovirane i riječi “6 godina pravo na čučavce”.

Značenje: Bam je na svom tijelu tetovirao riječi “JERSEY SHORE WHORE” kao zabavno sjećanje kada se pojavio u TV emisiji, Jersey Shore.

36. ‘Citat i pauk’ tetovaža

Tetovaža: Na stražnjoj strani lijeve noge nalazi se tetovaža s riječima: “Nisam ovdje da se jebem pauci se pare”. Tu je i penis istetoviran iza pauka, odmah ispod citata.

Značenje: Ovo je još jedna od tetovaža koje je Bam nanio na svoje tijelo u šali.

37. Citatna tetovaža

Tetovaža: Na unutarnjoj strani njegove donje lijeve noge također je istetovirano nekoliko riječi koje još nisu potpuno otkrivene.

 38. Tetovaža na lijevoj nozi

Tetovaža lijeve noge-Bam Margera

Značenje: 9. ožujka 2021. Bam je podijelio sliku svoje natečene lijeve noge koja se dogodila zbog stafilokoke zbog dugog sjedenja u vrućoj kadi nakon tetoviranja. Sliku ove tetovaže postavio je na svoju Instagram ručicu, s natpisom,

Volim kako se nisam pobrinuo za svoju tetovažu, sad se moram nositi s bolom infekcije osoblja. Na farsiju piše “sjajna vijest” zvana Navid. Ali dopustio sam da se moje sjajne vijesti zaraze 🤣 petica sam jer sam čovjek koji to zaslužuje 😂 ❤️ ”

39. Tetovaža na lijevoj nozi

Tetovaža-lijeva noga-Bam Margera

40. Tetovaža na lijevoj nozi

noga tat- bam