Tetovaže

40 tetovaža Bena Barlowa i njihovo značenje

Benedict Barlow ili Ben Barlow britanski je punk pjevač koji svira s velškim bendom Neck Deep. Bend je osnovan 2012. godine i osvojio je mnoge nagrade uključujući APMA, Rock Sound Awards i Kerrang Awards. Ben ima mnogo zanimljivih tetovaža na tijelu. Pogledajmo one koje ima i istražimo njihova značenja.

Ben Barlow

1. Tetovaža ‘Zombi lubanja’

Sadržaj (kliknite za skok)

 • 1. Tetovaža ‘Zombi lubanja’
 • 2. Tetovaža ‘Muškarac, Žena i Tigar’
 • 3. ‘Dog Cartoon’ tetovaža
 • 4. Tetovaže maski, cvijeća i trešnje
 • 5. Tetovaža ‘Jastreb i zmaj’
 • 6. Žaba Banjo tetovaža
 • 7. Tetovaža ‘štakor’
 • 8. Tetovaža paukove mreže
 • 9. Leopard tetovaža
 • 10. Tetovaža ‘Cvijet i srce’
 • 11. Tetovaža fontana
 • 12. Tetovaže ‘Orao i svijet’
 • 13. Tetovaža ‘oko’
 • 14. Tetovaža pantera
 • 15. Tetovaža vulkana
 • 16. ‘King’ tetovaža
 • 17. Tetovaža ‘Goblin’
 • 18. ‘Televizijska’ tetovaža
 • 19. Tetovaža ‘tele’
 • 20. Tetovaže ‘Skeleton Hand and Woman’
 • 21. Tetovaža sunca
 • 22. Tetovaža ‘Pooping Man’
 • 23. Tetovaža ‘Zmija i bodež’
 • 24. Baklja tetovaža
 • 25. Tetovaža ‘Alien Abduction’
 • 26. Koala tetovaža
 • 27. Tetovaža kišobrana
 • 28. Tetovaža medvjeda
 • 29. Tetovaža lubanje
 • 30. Tetovaža šišmiš-lubanja
 • 31. Tetovaža buldoga
 • 32. Tetovaža ‘oko’
 • 33. Tetovaže ‘Zmija i lubanja’
 • 34. Tetovaža demona
 • 35. Tetovaža škorpiona
 • 36. Leopard tetovaža
 • 37. Tetovaža lubanje
 • 38. Gorilla and Letters Tattoo
 • 39. Tetovaža gležnja
 • 40. Riječi tetovaža

Tetovaža: Na lijevom ramenu pjevača nalazi se velika tetovaža glave zombija u zelenoj boji koja je napola pojedena. Kosti vire zajedno sa zubima, a mozak je također vidljiv.

Značenje: Većina pjevačevih tetovaža sablasnih je ili čudnih dizajna koje voli. Ako vidi čudnu tetovažu koja mu se sviđa, nanese je na tijelo.

2. Tetovaža ‘Muškarac, žena i tigar’

Tetovaža: Benov trbuh sadrži veliku tetovažu čovjeka koji se bori s tigrom. Izbjegava doseg tigra i ubada zvijer u glavu. Ispod cijele ove scene je tetovaža gole žene koja leži, s cigaretom u lijevoj ruci. Cijela scena prikazuje muškarca koji pokušava zadiviti ženu boreći se protiv zvijeri.

3. ‘Dog Cartoon’ tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj ruci pjevača nalazi se tetovaža crtića. Crtić sadrži tijelo psa, ali lice mu je načinio gornji dio žene.

Značenje: To je još jedan od čudnih dizajna koji se Ben svidio i dobio na tijelu.

4. Tetovaže maski, cvijeća i trešnje

Tetovaža: Lijeva podlaktica pjevača sadrži mnoge zanimljive tetovaže. Gornji dio lijeve ruke, tik do zapešća, sadrži tetovažu cvijeta. Iznad cvijeta je tetovaža demonske maske izrađena od zamršenih dizajna. Njegova ruka, odmah ispod lakta, sadrži tetovažu dvije trešnje.

5. Tetovaža ‘Jastreb i zmaj’

Tetovaža: Na prsima pjevačice nalaze se dvije vrlo intrigantne tetovaže. Na lijevoj strani prsa nalazi se velika tetovaža kineskog zmaja. Na desnoj strani prsa nalazi se tetovaža Jastreba. Obje zvijeri imaju crveni plamen koji zahvaća različita mjesta na njihovom tijelu.

6. Žaba Banjo tetovaža

Tetovaža: Benova desna noga sadrži tetovažu žabe koja sjedi na balvanu i svira bendžo. Žaba također nosi šešir, a s lijeve strane tetovaže žabe nalazi se kućna mušica.

Značenje: Ovo je još jedna od čudnih i smiješnih tetovaža pjevača koje su mu se svidjele.

7. Tetovaža ‘štakor’

Tetovaža: Unutarnja strana kapice lijevog koljena sadrži tetovažu štakora koja je vidno ljuta. Slova WXM su tetovirana ispod štakora.

8. Tetovaža paukove mreže

Tetovaža: Lijevi lakat pjevačice sadrži veliku tetovažu paukove mreže koja prekriva područje oko lakta. Na vrhu lakta je tetovirana mala zvijezda, a donja strana njegove lijeve ruke sadrži malog pauka koji visi s paukove mreže.

9. Leopard tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani lijeve ruke nalazi se tetovaža leoparda. Leopard reži širom otvorenih usta i otvorenog jezika. Ispod leoparda je tetovaža njegovih kandži s četiri linije krvi koja pokazuje kako je koža nabijena.

10. Tetovaža ‘Cvijet i srce’

Tetovaža: Desna gornja strana podlaktice sadrži tetovažu cvijeta blizu zgloba. Cvjetna loza nastavlja se i prekriva mu veći dio desne podlaktice. Tu je i mala tetovaža srca nabodena bodežom. Cijela ruka prekrivena je crnim točkicama i malim zvjezdicama koje povezuju sve tetovaže popunjavajući praznine i dovršavajući mu rukav.

11. Tetovaža fontana

Tetovaža: Donja strana lijeve podlaktice sadrži tetovažu fontane.

Značenje: Pjevač je ovu tetovažu označio kao svoje mlado srce dok je tetovažu postavio na Instagram rekavši da je tetovaža prikaz legendarne fontane mladosti.

12. Tetovaže ‘Orao i svijet’

Tetovaža: Donja strana njegove lijeve podlaktice, točno tamo gdje su mu pregibi lakta, iznad tetovaže na fontani, tetovaža je orla koji sjedi na vrhu globusa raširenih krila. Globus sjedi na četiri lista i cvijetu ruže.

13. Tetovaža ‘oko’

Tetovaža: Na lijevoj koljenici pjevačice nalazi se tetovaža oka. Okruženje oka izvedeno je mjehurićima s trepavicama na svakom mjehuriću. Pozadina tetovaže napravljena je crvenom bojom i pokriva mu cijelo koljeno i malo bedra.

Značenje: Ovo je još jedan primjer dizajna koji mu se svidio i odlučio ga je utisnuti na tijelo.

14. Tetovaža pantera

Tetovaža: Lijevo od tetovaže oka, s unutarnje strane lijevog bedra nalazi se tetovaža lica crne pantere otvorenih usta.

15. Tetovaža vulkana

Tetovaža: Područje, neposredno iznad njegovog desnog lakta, sadrži tetovažu malog vulkana iz crtića sa suncem iza njega. Vulkan eruptira, dim izlazi s vrha, a lava se slijeva s njega.

16. ‘King’ tetovaža

Tetovaža: Desno od tetovaže vulkana, a malo ispod, nalazi se tetovaža crtića s krunom na glavi.

Značenje: Opet, ovo je jedan od crtića koji se Ben svidio i odlučio ga nanijeti mastilom na tijelo.

17. Tetovaža ‘Goblin’

Tetovaža: Unutarnja strana njegove lijeve noge sadrži tetovažu Goblinovog lica s otvorenim ustima i kapljicom krvi koja kaplje niz zube. Ispod Goblina nalazi se sam nadgrobni spomenik sa transparentom. Riječ, “MLADOST”Tetoviran je na transparentu. Banner je okružen lišćem.

Značenje: Sam nadgrobni spomenik sa transparentom sa: “MLADOST”Tetovirano na njemu označava kako život bježi i stoga plaća svoju počast izgubljenoj ili mrtvoj mladosti.

18. ‘Televizijska’ tetovaža

Tetovaža: Odmah ispod njegove tetovaže oka na lijevoj koljenici. S vanjske strane njegove lijeve noge doista je zanimljiva tetovaža televizora. Na malim brežuljcima unutar ekrana sjedi ljudsko srce. Na vrhu televizora nalaze se tri zvjezdice i dvije zvjezdice, a set počiva na ljubičastom oblaku.

Značenje: Ovo je još jedan od čudnih dizajna kojemu se Ben dopao i želio ga je utisnuti na tijelo.

19. Tetovaža ‘tele’

Tetovaža: Lijevo tele pjevačice sadrži tetovažu nasmijanog lica s polovicom tijela. Oči su napravljene od znakova dolara. Cijeli svijet mu počiva na vrhu glave i iz njega izlazi dim. Tetovaža je zatvorena između dva crna i zelena oka iznad kojih plaču suze koje padaju s obje strane cijele tetovaže.

Značenje: Ova se tetovaža na prvi pogled može učiniti normalnom, ali ima prilično duboko značenje da majka priroda i zemlja pate dok mi samo obraćamo pažnju na materijalističke stvari poput novca, a ne brinemo se o tome.

20. Tetovaže ‘Skeleton Hand and Woman’

Tetovaža: Unutarnja strana njegove desne ruke, upravo tamo gdje mu pregibi lakta sadrže tetovažu lica žene koja gleda prema gore. Kosa žene je duga i ljulja se, a doseže i do drugih dijelova njegove ruke. Desni biceps pjevača sadrži tetovažu cvijeta ruže zajedno s laticama. No ono što je zanimljivo je da iz Ruže izlazi ruka kostura.

21. Tetovaža sunca

Tetovaža: Na desnom ramenu pjevača nalazi se velika tetovaža sunca. No, baš kao i sve ostale njegove tetovaže, i ova ima svoje udarce. Sunce ima vrlo osebujan izraz i ima otvorena usta, pokazujući zube i jezik koji visi. Sunčeve zrake nastale su naizmjeničnom kombinacijom crne i crvene ili crno -zelene boje. Cijela tetovaža također ima točkice tetovirane oko sunca.

22. Tetovaža ‘Pooping Man’

Tetovaža: Unutarnja strana njegove desne noge sadrži veliku tetovažu muškarca koji je spustio hlače i kači na ulici. Riječi, “ŽELIO BIH SVOJE HLAČE ISPUSTITI KRALJICI”Tetovirane su oko muškarca. Riječ ZLOČAJ također je tetovirana desno od muškarca.

23. Tetovaža ‘Zmija i bodež’

Tetovaža: Donja strana njegove desne podlaktice, odmah ispod njegove tetovaže žene, sadrži tetovažu vrlo šarenog bodeža sa zmijom omotanom oko njega.

Značenje: Tetovaža je možda samo napravljena zbog svog osebujnog dizajna, ali zmija i bodež prikazuju izgubljenu ljubav ili izdaju što bi mogao biti razlog zašto je Ben dobio ovu tetovažu.

24. Baklja tetovaža

Tetovaža: Vanjska strana desne podlaktice, odmah ispod lakta, sadrži tetovažu velike baklje. Baklja gori s crvenim i narančastim plamenom koji izlazi iz nje. Tu je i transparent omotan oko ručke baklje. Riječ “OSTALO” ispisana je unutar natpisa.

Značenje: Obično tetovaža baklje predstavlja jedinstvo, snagu ili ciklus života i smrti. Ali ovdje, s transparentom, prilično je jasno zašto se Ben tetovirao.

25. Tetovaža ‘Alien Abduction’

Tetovaža: Malo iznad ruke kostura i malo desno, na unutarnjoj strani desne nadlaktice nalazi se tetovaža vanzemaljskog svemirskog broda. Unutar NLO-a sjedi zeleni vanzemaljac, a ispod NLO-a emitira plavo-zeleno svjetlo koje otima malog čovjeka. Oko svemirskog broda nalaze se i četiri žuta i crna dijamanta te male točkice koje upotpunjuju tetovažu.

26. Koala tetovaža

Tetovaža: Unutarnja strana njegove noge sadrži tetovažu lica koale koja jede lišće. Koala nosi kapu i ispod nje su tetovirane riječi “ND-DOWN-INDER”.

27. Tetovaža kišobrana

Tetovaža: Desno bedro pjevača sadrži tetovažu obrnutog kišobrana na tamno sivom oblaku. Kapi kiše ulaze u kišobran s riječima: “DOOM GLOOM”Tetoviran oko štapa.

28. Tetovaža medvjeda

Tetovaža: Na desnoj nadlaktici pjevača nalazi se velika tetovaža medvjeda grizlija. Medvjed je žestok, širom otvorenih usta i iz njega curi krv. Zatim je lijeva šapa tik uz glavu, a desna šapa s ispruženim kandžama također je tetovirana tik ispod medvjeda.

Značenje: Ovo je još jedna od mnogih tetovaža zvijeri koje Ben Barlow ima na svom tijelu.

29. Tetovaža lubanje

Tetovaža: Na desnom bicepsu pjevačice nalazi se i tetovaža lubanje, sa zubima koji se cere. No, lubanja i dalje ima dugu kosu i nosi traku za glavu. Ostatak ruke prekriven je točkicama i zvijezdama koje povezuju sve njegove tetovaže i upotpunjuju mu ruku.

30. Tetovaža šišmiš-lubanja

Tetovaža: Gornji dio njegove desne podlaktice, ispod lakta, sadrži tetovažu lubanje s ukrštenim kostima, smiješeći se s krilima šišmiša koja se protežu iza cijele tetovaže.

31. Tetovaža buldoga

Tetovaža: Pjevačeva desna noga sadrži tetovažu buldoga koji nosi ogrlicu sa šiljcima i vojničku kacigu zajedno sa simbolom mira.

Značenje: Ben je ovu tetovažu dobio kako bi pokazao svoju ljubav prema svom buldogu, kojeg jako obožava.

32. Tetovaža ‘oko’

Tetovaža: Ispod tetovaže buldoga nalazi se još jedna tetovaža oka, s oblakom dugine boje oko sebe.

33. Tetovaže ‘Zmija i lubanja’

Tetovaža: Ispod tetovaže oka nalazi se tetovaža velike siktaće zmije koja obavija tijelo oko lubanje i izlazi s vrha lubanje nakon što ju je napuknula.

Značenje: Ovo je također dizajn koji se Ben svidio i stoga je odlučio stati na njegovo tijelo.

34. Tetovaža demona

Tetovaža: Desna strana njegove desne noge, desno od tetovaže buldoga, sadrži tetovažu lica tradicionalnog demonskog dizajna. Demon ima velike zelene zube i ima zelene oči, jedna na crvenoj pozadini. S obje strane demona također su tetovirana dva crvena cvijeta.

35. Tetovaža škorpiona

Tetovaža: Na desnoj nozi pjevača nalazi se i tetovaža škorpiona. Tu je i nekoliko riječi tetoviranih desno od škorpiona.

36. Leopard tetovaža

Tetovaža: Na prednjoj strani desne noge nalazi se velika tetovaža leoparda koji se penje prema gore. Postoji još jedna tetovaža lica buldoga s unutarnje strane njegove desne noge.

Značenje: Buldog je zapravo Benov vlastiti buldog kojeg jako voli. Ovo je zapravo druga tetovaža psa koju ima na tijelu.

37. Tetovaža lubanje

Tetovaža: Unutarnja strana lijevog gležnja sadrži tetovažu lubanje koja nosi šešir. Riječi, “TREAD LIGHTY” tetovirane su ispod lubanje.

38. Gorilla and Letters Tattoo

Tetovaža: Na prednjoj strani lijeve noge nalazi se tetovaža lica gorile. Lice gorile izrađeno je od zamršenog dizajna i riječi: “DANI DOLAZITI”Su tetovirane iznad nje. Područje iznad lijevog gležnja sadrži tetovažu slova: “J“, I„W”Zajedno s osmijehom kojem nedostaje jedan zub.

39. Tetovaža gležnja

Tetovaža: Na desnom pevačevom gležnju tetovirano je nekoliko slova. Njegov lijevi gležanj sadrži tetovažu dizajna koji se sastoji od različitih uzoraka izrađenih od linija i križeva.

40. Riječi tetovaža

Tetovaža: Na bokovima obje ruke nalaze se riječi tetovirane na njima. Sa desne strane ima riječ: “MIR”Tetovirano na mjestu gdje sa strane njegove lijeve ruke stoji riječ,”PANIKA”Tetoviran na njemu.