Tetovaže

4 tetovaže Jessice Alba i njihovo značenje

Jessica Marie Alba, američka glumica i više od velike poslovne žene. Trijumfirala je s brojnim zlatnim zvijezdama za svoju glumu, zajedno s nagradama Choice Actress Teen Choice Award i Saturn Award za najbolju glumicu na televiziji te preporukom Zlatnog globusa za njezinu ispupčenu ulogu u televizijskoj seriji Dark Angel. Znamo 4 njezine tetovaže. Provjerimo to, zajedno s njihovim značenjima.

Jessica-Alba

1. Cvijet na vratu

tetovaža jessica-alba-leđa-vrat

Jessica Alba imala je na stražnjoj strani vrata ispisano cvijeće. Jessica, njezina majka i teta zajedno su se tetovirale; međutim, čini se da Jessici nije bilo drago zbog nje. Stoga je 2009. godine zakoračila u napredak laserskog uklanjanja tetovaža kako bi se riješila ove tetovaže. Takve tetovaže imaju priznanje u grčkoj mitologiji Božica, Afrodita- Božica ljubavi. Također, može se shvatiti da su cvjetne tetovaže dobre želje i raspoloženje.

2. Na ramenu

Jessica-Alba-Tetovaža na ramenu

Jessica ima na bicepsu tetovažu ruže. Ruža se tretira kao značka ravnoteže i kapitala. Čar ovog cvijeta je izričita sigurnost, nada i razbijanje leda. U divergenciji je s trnjem simbolizirajući egide, nevolje i neopreznost. Njezina je tetovaža iscrtana skicom koja pokazuje finoću. Prema izvorima, radi se o lažnoj tetovaži koju je nanijela za film.

3. Sanskrt na zapešću

jessica-alba-tetovaža-na-zapešću

Na desnom zapešću Jessice Albe napisala je mastilo na sanskrtu “Padma”. Padma na sanskrtu znači lotosov cvijet.

4. Na njenom kuku

jessica_alba_hip-tattoo

Na dekolteu i iznad dekoltea ima elegantnu tetovažu. Ova tetovaža s niskim strukom jednostavno se ističe kada posebno nosi vrhove usjeva. Luk obično predstavlja vrlo ženski simbol jer ga muškarci često ne nose. To nekako čini tetovažu s mašnicom pahuljicom jedinstvenom i samo po sebi jer nema mnogo dizajna i prilično je očito da je namijenjena samo ženama.

5. Tetovaža sazviježđa

Sazviježđe Jessica Alba Tattoo

Tetovaža: Tetovaža ‘Constellation’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: U ožujku 2019. Jessica je tetovirala konstelaciju datuma rođenja svoje djece Honor, Haven i Hayes. Ovu tetovažu napisao je umjetnik za tetovaže, dr. Woo.