Tetovaže

3 tetovaže Paula Piercea i njihovo značenje

Paul Anthony Pierce je američki bivši profesionalni košarkaš. Napisali su ga Boston Celticsi 1998. i s njima je igrao do 2013. Piercea je Shaquille O’Neal 2001. nadimio “The Truth”. Pojavio se i kao analitičar za The Jump i NBA Countdown. Proglašen je NBA All-Star 10 puta, a također je i četiri puta All-NBA tim.

Paul ima nekoliko zanimljivih tetovaža na tijelu. Pogledajmo ih i značenja koja stoje iza njih.

1. Tetovaža ‘Istina’

Tetovaža: Unutrašnjost Pavlove desne podlaktice ima tetovažu s riječima: “ISTINA”. Tu je i djetelina s četiri lista i par kockica koji prikazuju brojeve 3 i 4 u blizini riječi.

Značenje: Tetovaža djeteline s četiri lista i kockice predstavljaju sreću. Riječi na podlaktici predstavljaju njegov nadimak, “Istina”, koji mu je dao Shaq.

2. Tetovaža ‘Odabranica’

Tetovaža: Stražnji dio igrača ima tetovažu dvije ruke koje drže srce. Srce također ima krila i oreol prsten iznad njega. Riječi “ODABRANO JEDNO” također su tetovirane ispod dizajna.

Značenje: Tetovaža ruku koje drže srce popularan je dizajn gdje ruke predstavljaju povjerenje i prijateljstvo, dok srce predstavlja ljubav.

3. Dizajn tetovaža

Tetovaža: Unutrašnjost Paulove lijeve podlaktice ima još jedan dizajn tetovaže. Dizajn ima vrpcu i transparent. Tetovaža se nije mnogo vidjela jer je Paul tijekom utakmica pokrio ruku rukavom.