Tetovaže

3 tetovaže Matta Maesona i njihovo značenje

Matthew Steven Maeson američki je pjevač, tekstopisac i glazbenik. Matt je trenutno potpisan s Atlantic Recordsom. Objavio je dva EP -a 2017. i 2018. Njegov debi album, “Bank on the Funeral” objavljen je 2019. Neki od hitova uključuju Hallucinogenics, Cringe, Tribulation itd..

Matt ima neke zanimljive tetovaže na tijelu. Pogledajmo ih i značenja koja stoje iza njih.

1. Tetovaža ‘ALM’

Tetovaža: Slova “ALM” tetovirana su na pjevačevoj desnoj ruci, blizu lakta. Na stražnjoj strani nadlaktice nalazi se i tetovaža koja još nije otkrivena ni na jednoj od njegovih fotografija.

2. Citat tetovaža

Tetovaža: Na bokovima obje podlaktice je iscrtan citat. Na desnoj podlaktici ima tetovirano “BORN A SINNER”, a na lijevoj ima natpis “DIE A MARTYR”.

Značenje: Citat na podlaktici predstavlja dubok uvid u ono što pjevač vjeruje. Tetovaža na podlaktici inspirirana je njegovim ujakom koji je ubijen dok je služio problematičnom adolescentu u crkvenoj službi. Njegovi su roditelji također svirali u heavy metal bendovima, a Matt je rekao: “Ja se bavim stvaranjem pjesama koje imaju pozitivan učinak, na kraju se nadam da ću ostaviti značajno naslijeđe poput Johnnyja Casha. Gledate u današnji glazbeni svijet i imate Future s pjesmama poput ‘Double Cups and Molly’, i o čemu se tu radi? Je li to dobro za srednjoškolce za slušanje? Koja je poruka? Želim ići dublje. ”

3. ‘Userx’ tetovaža

Tetovaža: Svaki prst desne ruke Matta ima na sebi tetovirana slova koja izgovaraju riječ “KORISNIK X”

Značenje: Riječ predstavlja ime benda koji je osnovao zajedno s producentom Rozwellom. Otkrio je tetovažu na svom Instagramu zajedno s ovim natpisom koji objašnjava značenje imena benda i njegove tetovaže: “Htio sam se tetovirati otkad smo započeli ovaj projekt prije 5 godina, ali jednostavno nisam mogao povući okidač do netko je predložio ideju da se to nađe u glazbenom spotu za “Above”. Značenje koje stoji iza istog je značenja iza samog projekta USERx. Svi smo mi “korisnici” nečega. Bilo da se radi o supstancama, vjeri, politici itd. Umjesto nečega što nas razdvaja, trebalo bi biti nešto što nas ujedinjuje. Ja imam problema, a vi imate problema. Usporedba ovih problema ne daje nikakve plodove. Imati suosjećanje i strpljenje s onima s kojima se ne slažem oblik je ljubavi sam po sebi, a ova tetovaža i projekt služe kao podsjetnik na tu vrlo jednostavnu činjenicu. ”