Tetovaže

29 tetovaža biskupa Briggsa i njihovo značenje

Sarah Grace McLaughlin, popularno poznata pod umjetničkim imenom, Bishop Briggs, britansko-američka je pjevačica i tekstopisac. Objavila je svoj debi album Church of Scars 2018. čiji je singl “River” dostigao treće mjesto američke alternativne ljestvice. Izdala je svoj drugi album, Champion 2019. Biskupovo tijelo dom je mnogim zanimljivim tintama koje predstavljaju dio nje. Pogledajmo one koje ona ima i istražimo značenja koja stoje iza njih.

Biskup Briggs

1. Tetovaža ‘Ruže’

Tetovaža: Desna nadlaktica pjevačice ima tetovažu s dva cvijeta ruže. Tetovaža je izrađena u jarkim crvenim i crnim bojama.

Značenje: Tetovaža ruža na njezinoj ruci prekriva njezinu prethodnu tetovažu prizora na planini unutar kruga.

2. Tetovaža ‘lubanja’

Tetovaža: Biskupov desni biceps na sebi ima istetoviranu lubanju koja također ima križne kosti iza sebe i nosi povez za oči.

Značenje: Tetovaža lubanje predstavlja njezinu ljubav i sjećanje na oca. Tetovažu je otkrila na svom Instagramu s natpisom koji objašnjava priču iza toga, „kad nađeš dnevnik svog oca iz srednje škole & vidi da je nacrtao ovu lubanju zajedno sa stihovima Led Zeppelina, nemate izbora nego tetovirati je ☠️ ”

3. Tetovaža ‘zub’

Tetovaža: Ispod tetovaže lubanje na njenom bicepsu, jedan je od zuba morskog psa.

Značenje: Tetovaža morskog psa podsjeća je na njezinu borbu i opstanak. Iako izgleda lijepo i lijepo, brza je, žestoka i moćna poput morskog psa.

4. ‘B’ tetovaža

Tetovaža: Slovo “B” tetovirano je na desnoj nadlaktici blizu lakta.

Značenje: Tetovaža predstavlja umjetničko ime koje je uzela za svoju karijeru, biskup Briggs.

5. Mačka i ljubavna tetovaža

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne podlaktice unutar kruga je tetovaža lica mačke. Iznad mačke tetovirane su i riječi: “Ljubav voli”. Na njezinoj lijevoj ruci, na istom mjestu, nalaze se riječi: “Ljubav je ljubazna”. Tu su i par naočala istetoviranih iznad citata na njezinoj lijevoj ruci sa nasmijanim licima na naočalama i riječju “OPTIMISTA” tetovirano ispod njih.

Značenje: Mačka na desnoj podlaktici tetovaža je vrišteće divlje mačke i prva je tetovaža koju je dobila. Citati na njezinim rukama o ljubavi predstavljaju koliko emocija ima vrijednost u njenom životu i s čime ju povezuje. Naočale s tetovažom “Optimista” ispod njih su motivacijska tetovaža koja pokazuje kako vidi srebrnu oblogu i ostaje pozitivna.

6. Tetovaža ‘kerubin’

Tetovaža: Gornji dio desne podlaktice ima na sebi tetoviranog velikog kerubina.

Značenje: Tetovaža kerubina predstavlja njezine vjerske poglede, a također i njenog anđela čuvara jer su kerubini simbol čuvara u kršćanstvu. Kerubini je štite od ozljeda.

7. Tetovaža ‘Srce i sova’

Tetovaža: Ispod tetovaže kerubina nalazi se tetovaža srca na podlaktici koja ima oči i plače. Na njezinom zglobu i desnoj ruci također je tetovaža sove koja se vidi kako leti ispod polumjeseca.

Značenje: Tetovaža uplakanog srca simbol je prošle veze koja nije dobro završila. Sova na podlaktici također je simbol čuvara i štiti nositelja od ozljeda.

8. ‘Besplatna’ tetovaža

Tetovaža: Na bočnoj strani podlaktice nalazi se tetovaža “ZATO ŠTO SAM BESPLATNA”.

Značenje: Tetovaža citata na njezinoj ruci predstavlja njezinu osobnost i jedna je od mnogih koje su tetovirane na njezinu tijelu. Tetovaža predstavlja njezin slobodni duh i pokazuje kako živi svoj život po svom izboru.

9. Tetovaža ‘djevojka’

Tetovaža: Donja strana desne podlaktice također ima tetovažu lica uplakane djevojčice.

10. Tetovaža ‘Empatija’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani Biskupova desnog zgloba nalazi se tetovaža “EMPATHY”.

11. ‘Tally’ oznake

Tetovaža: Ispod tetovaže mačke na podlaktici nalazi se tetovaža zbrojnih oznaka koje predstavljaju broj 18.

Značenje: Tetovaža broja 18 predstavlja njezin datum rođenja, 18. srpnja 1992. godine.

12. Tetovaža ‘Riječi’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne podlaktice, ispod oznaka zbroja, nalaze se riječi: “Vaut-il mieux Parler ou Mourir?” tetoviran na njemu.

Značenje: Riječi na njezinoj ruci su francuske za: “Je li bolje govoriti ili umrijeti?” i citat je koji joj se jako svidio iz filma, Zovi me svojim imenom.

13. Tetovaža ‘ljubaznosti’

Tetovaža: Na lijevoj strani glave istetovirane su riječi: “DOBROST JE AKT POBUNE”.

Značenje: Riječi sa strane njezine glave izgovorio je “P! NK” i tetovirala ih je na glavi jer su joj doista dopirale do srca.

14. ‘Svjetska’ tetovaža

Tetovaža: Na desnoj strani vrata nalaze se tetovaže “SVIJET”.

15. Tetovaža ‘Power’

Tetovaža: Na lijevoj strani vrata ima tetoviranu riječ “MOĆ”.

16. Tetovaža vrata

Tetovaža: Na stražnjoj strani vrata nalazi se tetovaža dva štapa ruže tetovirana u obliku križa.

17. Bočna tetovaža

Tetovaža: Na desnoj strani tijela nalazi se tetovaža djevojke i dječaka iz crtića. Ispod njih je tetovirano nekoliko riječi.

18. ‘Baby’ tetovaža

Tetovaža: Lijeva nadlaktica pjevačice ima na sebi tetovažu bebe, koja nosi masku na očima i drži luk i strijelu. Beba se rađa u obliku srca izrađenog od bodljikave žice.

Značenje: Beba u srcu tumačenje je Kupidona. Tetovaža predstavlja ideju da je ljubav dobra stvar, ali treba biti oprezan koga voljeti jer Kupidon može biti neoprezan.

19. Tetovaža oka

Tetovaža: Na stražnjoj strani lijeve nadlaktice nalazi se tetovirano oko, a oko njega tetovirane sjajne zrake svjetlosti.

Značenje: Tetovaža oka na njezinoj ruci predstavlja Božje oko koje bdije nad čovječanstvom.

20. Tetovaža kostura

Tetovaža: Biskupov lijevi biceps ima na sebi tetoviran kostur zajedno s cvjetovima ruža koji mu izlaze iz vrata.

21. Citatna tetovaža

Tetovaža: Na pjevačevoj lijevoj ruci tetoviran je citat koji glasi: “ALI POEZIJA, LJEPOTA, ROMANCA, LJUBAV, OVO JE ONO ZA ŠTO OSTAMO ŽIVI”

Značenje: Citat je doista zanimljiv i pokazuje njezinu perspektivu o tome kako voli živjeti svoj život, pun stvari opisanih u citatu.

22. Tetovaža ‘leptir i jelen’

Tetovaža: Na gornjem dijelu Bishopove lijeve podlaktice na njoj je tetovirana srna s mjesecom iznad glave. Jelen se vidi kako sjedi na stijeni. Na lijevoj podlaktici tetoviran je i leptir i riječ “Art”. tetovirana na lijevom zapešću okružena linijama.

Značenje: Tetovaža jelena na podlaktici predstavlja plemenitost, moć i plodnost, a leptir je tetovaža slobode i ljepote.

23. Tetovaža ‘Ptica i žena’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijeve podlaktice nalazi se velika tetovaža ptice. Unutarnja strana lijevog zgloba ima tetovažu žene koja nosi boksačke rukavice.

Značenje: Ptica na podlaktici simbol je slobode i duhovnosti. Žena na rukama predstavlja duboku ideju da su i žene borci i da mogu učiniti sve što im padne na pamet.

24. Mjesečeva tetovaža

Tetovaža: Na donjoj strani njezine lijeve podlaktice nalazi se tetovaža polumjeseca na kojoj se nalazi i lice, zajedno s riječima “LA LUNA” tetovirano ispod nje.

Značenje: Mjesec na ruci simbol je kreativnosti i rasta. “La Luna” naslov je jednog od njezinih omiljenih filmova.

25. Tetovaža ‘Tarantula’

Tetovaža: Pjevačevo desno bedro ima na sebi tetoviranu divovsku tarantulu koja ima oči po cijelom tijelu.

26. Tetovaža ‘moljac’

Tetovaža: Na lijevom bedru pjevačice je tetoviran veliki moljac.

Značenje: Tetovaža moljca na njenom bedru simbol je nesavršenosti. Tetovaža predstavlja ideju da nitko nije savršen pa bismo i mi trebali prihvatiti svoje nedostatke.

27. Tetovaža ‘zmaj’

Tetovaža: Sa strane njenog lijevog bedra također je tetoviran tradicionalni kineski zmaj.

Značenje: Zmajeva tetovaža na nozi simbol je moći. Govoreći o svojoj tetovaži, rekla je: “Volim se spontano tetovirati pa sam u ovom trenutku odlučila da mi treba nešto što me podsjeća na moć. Također mi se svidjela ideja da zmajevi imaju ovu vatru u trbuhu, ali da je ispuštaju samo u vrijeme opasnosti ili zaštite. Mislio sam da bi to moglo biti paralelno s mojim životom – čuvaj vatru kao gorivo i pametno je koristi ”

28. Tetovaža ‘Škorpion’

Tetovaža: Na prednjoj strani lijeve noge nalazi se tetovaža divovskog škorpiona. Ispod škorpiona su tetovirane riječi: “TREBAM MNOGO VIŠE OD TEBE”. Ispod riječi nalazi se i tetovaža benda.

29. Tetovaža ‘Target’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne noge, neposredno iznad gležnja, nalazi se tetovirana meta. Riječi “JAVNO MNJENJE” također su tetovirane ispod mete.

Značenje: Tetovaža predstavlja ideju da mišljenje javnosti može biti meta i spriječiti nekoga da radi stvari koje najviše voli pa se treba zanemariti mišljenje drugih i učiniti sve što žele.