Tetovaže

27 tetovaža i njihovo značenje Henriquea Fogaçe

Henrique Spider Fogaça je brazilski kuhar, poduzetnik, pjevač i klizač. Sudio je i Masterchefu Brazil te je vokal brazilskog benda Oitão.

Henrique je također poznat i cijenjen od svojih obožavatelja zbog ljubavi prema tetovažama. Gotovo cijelo njegovo tijelo prekriveno je intrigantnim tintama. Pogledajmo ih i značenja koja stoje iza njih.

Tetovaže na vratu

1. Tetovaža ‘1974.’

Tetovaža: Broj “1974” tetoviran je na Henriqueovom grlu s plamenom u pozadini. Na lijevom ramenu tetovirana je i lubanja, a na desnom desna tetovaža očiju.

Značenje: Tetovaža datuma na grlu predstavlja njegov datum rođenja, 1. travnja 1974. Tetovaža lubanje na njegovim ramenima jedna je od mnogih lubanja istetoviranih na njegovu tijelu. Lubanje predstavljaju mnoga različita značenja kao što su snaga, moć, zaštita za nositelja itd.

2. Tetovaža lubanje

Tetovaža: Na desnoj strani vrata nalazi se tetovaža lubanje sa samo jednim okom i mohawkom.

3. Tetovaža ‘uradi sam i ime’

Tetovaža: Riječ “D.I.Y.” tetoviran je na potiljku. Ime “Joao” također je tetovirano na stražnjoj strani vrata. Postoji još jedna lubanja s piratskim šeširom tetoviranim na lijevoj strani vrata.

Značenje: Riječ “DIY” je motivacijska tetovaža koja predstavlja “Uradi sam”. Oznaka se pojavljuje i na Henriqueovoj Instagram biografiji. Ime “Joao” predstavlja ime njegovog sina João Corva Fogaçe.

4. ‘King’ tetovaža

Tetovaža: Na stražnjoj strani Henriqueove glave nalazi se slovo “K”, tetovirano na njemu zajedno sa srcem.

Značenje: Tetovaža slova zajedno sa srcem predstavlja “kralja” i odgovarajuća je tetovaža koju je dobio sa suprugom Fernandom Corvo koja ima sličnu tetovažu s Q koja predstavlja “kraljicu”.

Tetovaža na leđima

5. Tetovaža ‘zmaj’

Tetovaža: Cijela leđa kuhara prekrivena su velikom tetovažom zmaja. Blizu njegovog struka tetoviran je i cvijet iz kojeg izlazi zmaj, prekriva mu leđa i završava na sredini gornjeg dijela leđa. Lice zmaja također nalikuje licu demona.

Značenje: Zmajeva tetovaža popularan je dizajn koji predstavlja neustrašivost, bijes i mudrost.

Trbušne tetovaže

6. Tetovaža ‘srce’

Tetovaža: Na desnoj strani kuhara nalazi se srce tetovirano zajedno s ljubičastim cvijetom. Tu je i transparent omotan oko srca s imenom “Olivia”.

Značenje: Tetovaža srca na grudima predstavlja njegovu ljubav prema kćeri Olívii Corvo Fogaçi.

7. Tetovaža ‘frajer’

Tetovaža: Na lijevoj strani prsa nalazi se tetovaža tipa koji nosi šiljaste narukvice, naušnice i nosi drveni štap na ramenu.

8. ‘Gusarska’ tetovaža

Tetovaža: Postoji velika tetovaža piratske lubanje točno na sredini njegova tijela. Gusarska usta su otvorena, a u ustima je istetovirana druga lubanja. Riječ “NE” također je tetovirana ispod gusarskih i latica cvijeća tetoviranih na njegovim bradavicama.

9. Tetovaža plemenske lubanje

Tetovaža: Na desnoj strani Henriqueova tijela nalazi se još jedna tetovaža velike lubanje okružena plavim cvjetovima. Postoje i plemenski uzorci koji pokrivaju lubanju koja još uvijek ima oči i zube.

Značenje: Tetovaža lubanje predstavlja mrtvu. To je dizajn lubanje koji se koristi na festivalu “El Dia De Los Muertos” što u prijevodu znači “Dan mrtvih”.

10. ‘Demon’ tetovaža

Tetovaža: Lijeva strana njegova tijela ima tetovažu lica sivog demona tetoviranog okruženog plavim cvjetovima.

11. Tetovaža ‘915’

Tetovaža: Na trbuhu, blizu struka, tetovirane su mu riječi “klasa 915”.

Tetovaža desne ruke

12. Tetovaža ‘Lubanja i cvijet’

Tetovaža: Na desnom ramenu tetoviran je ljubičasti cvijet, a druga lubanja nosi zavojnicu na glavi s perjem.

13. Band Tattoo

Tetovaža: Na desnoj nadlaktici Henriquea istetovirane su dvije trake. Prvi je plemenski dizajn, a drugi je niz slova. Ispod trake je tetovirana maska ​​s očima.

14. Tetovaža s poštovanjem

Tetovaža: Na desnom bicepsu nalazi se tetovirano lice s natpisom “poštovanje” tetovirano ispod njega.

15. ‘Cvjetna’ tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani Henriqueove desne podlaktice nalaze se dva tetovirana velika cvijeta. Jedan je cvijet ljubičast, a drugi crven.

16. Tetovaža ‘Lotus’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne podlaktice nalazi se tetoviran cvijet lotosa. Iznad cvijeta je tetoviran i kineski lik. Naziv “Aranha” također je tetoviran na unutarnjoj strani desnog zgloba.

Značenje: Ime na zapešću predstavlja ime njegove voljene majke, Maria Luisa Aranha Fogaça.

17. Tetovaža ‘list i prst’

Tetovaža: Henriqueova desna ruka prekrivena je tamnom tintom s obrisom lista na njoj. Tetovaža prekriva njegovu prethodnu tetovažu lubanje na paukovoj mreži. Na desnom prstenjaku je istetoviran i mali dizajn.

Tetovaže lijeve ruke

18. Tetovaža ‘Goblin’

Tetovaža: Na Henriqueovoj lijevoj nadlaktici tetoviran je crtani goblin.

19. Tetovaža ‘Oko, daska i lubanja’

Tetovaža: Na lijevoj ruci, neposredno iznad lakta, nalazi se tetovirano oko. Lijeva mu je podlaktica prekrivena šahovskom pločom, a na lijevom zapešću nalazi se lubanja s križanim kostima.

20. Tetovaža ‘Joker i Web’

Tetovaža: Na lijevoj nadlaktici je istetovirana maska. Na stražnjoj strani lijeve ruke nalazi se i šaljivo lice s šiljatim zubima. Ispod jokera je istetovirano još jedno lice. Lijeva strana njegova tijela ima dizajn paukove mreže koji prekriva njegovu demonsku tetovažu.

21. ‘Gusarska’ tetovaža

Tetovaža: Postoji još jedna gusarska tetovaža na Henriqueovoj lijevoj nadlaktici s pticom koja čuje njezinu glavu. Tu je i ruka čiji je prst posječen ispod piratske glave.

22. Tetovaža ‘Pieces and Cartoon’

Tetovaža: Na bočnoj strani lijeve podlaktice nalaze se dvije istetovirane šahovske figure na kojima su ispisana slova “S” i “P”. Tu je i tetovaža čovjeka iz crtića s ogromnim trbuhom koji je skliznuo na tekućinu i pao na Henriqueovu podlakticu.

23. Ručna tetovaža

Tetovaža: Kuharova lijeva ruka ima tetovažu paukove mreže zajedno s plamenim dizajnom.

Tetovaže na nogama

24. Tetovaža ‘Demon and Flower’

Tetovaža: Na desnom koljenu kuhara je tetovirano demonsko lice s oblacima ispod njega. Tu je i cvijet naranče s unutarnje strane desne potkoljenice i lista. Vanjska strana desne potkoljenice ima tetovažu slomljene kosti u tekućini.

25. Tetovaža ‘maska’

Tetovaža: Tu je i prijeteći obris maske lubanje tetovirane na desnom bedru s palicom iznad glave.

26. Tetovaža ‘Demon and Flames’

Tetovaža: Na lijevom koljenu Henriquea istetovirano je još jedno demonsko lice. Unutrašnjost njegove lijeve potkoljenice ima tetovirano lice koje nosi masku s pukotinama i cvjetnim trsovima. Postoji još jedan plemenski bend istetoviran tik iznad gležnja. Prednji dio njegove noge također ima plameni dizajn.

27. Tetovaža kostura

Tetovaža: Na vanjskoj strani lijeve potkoljenice nalazi se tetovaža kostura. Kostur se vidi kako se smije i također nosi crni ogrtač preko glave.