Tetovaže

25 tetovaža i njihovo značenje Ruby Riott

Dori Elizabeth Prange poznatiji kao Ruby Riott je američki profesionalni hrvač koji je trenutno potpisan za WWE. Također je bila dio Shimmer Women Athletetes, Shine Wrestling, Ohio Valley Wrestling (OVW), IWA Mid-South i World Wonder Ring Stardom, pod imenom ring Heidi Lovelace. Ruby nikada nije bila obožavateljica WWE -a sve dok nije počela gledati brata svoje najbolje prijateljice kako se bori u ringu. Ruby je velika ljubiteljica tetovaža, što se i vidi iz njezina lijepo ukrašenog tijela tetovažama. Istražimo značenja njezinih tetovaža na tijelu.

Ruby Riott

“Ja sam malo drugačija od mnogih svojih vršnjaka”, rekla je. “U neovisno hrvanje upoznao sam se s 15 godina. Moja najbolja prijateljica iz djetinjstva i cijela njezina obitelj to su obožavali, a išli smo gledati kako to radi njezin stariji brat. Svjetla i kostimi – međutim, nekako osrednji zbog proračuna koji su imali – i dalje sam jako voljela isprobati. Zapravo sam to odlučila učiniti s 19 godina i počela sam trenirati. Onog trenutka kad sam ušao u profesionalni hrvački ring, nisi me mogao izvući iz toga. ”

“Otprilike u isto vrijeme kada sam otkrio punk rock i zaljubio se u glazbu. Tetovaže su za mene bile još jedan način izražavanja. Sjećam se kad sam prvi put vidjela Kat Von D; Vidio sam koliko nevjerojatnih umjetničkih djela ima po cijelom tijelu i znao sam da je to nešto s čim se mogu povezati i u što sam htio ući. ”

1. Tetovaže glazbenih bilješki 

“Prvu sam tetovažu napravila u ovoj maloj trgovini tetovaža sa rupama u zidu u Mishawaki, Indiana. To su glazbene note pjesme “What a Wonderful World” Louisa Armstronga. Nije baš dobro napravljeno, ali ima toliko značenja jer mi je tata pjevao tu pjesmu kad sam bila jako mala. “

2. Tetovaža ‘Buldog i metalni prsti’

Ruby Bull pas i metalni prsti ručna tetovaža

Ruby tetovaža lijeve noge

Tetovaža: Na Rubinoj lijevoj nozi i koljenu nalazi se šarena tetovaža buldoga i ruke s metalnim prstima. Tetovažu je izradio tattoo umjetnik @rkamla. Priču je podijelila na svom Instagram ID -u dok je tetovirala. U jednom je intervjuu rekla da je otišla obaviti jednu tintu, ali je na kraju dobila dvije na nozi.

3. ‘Negativni portret’ na lijevoj ruci

Pogledajte ovaj post na Instagramu

@artbyamberolsen me čini sretnom. ❤️

Post objavljen od Ruby Riott (@rubyriottwwe) 14. prosinca 2019. u 18:43 PST

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Super zadovoljan ovim komadom koji sam uspio staviti svom prijatelju @rubyriottwwe. Tako sam ponosan na tebe i jedva čekam vidjeti što ćeš sljedeće učiniti! 🖤

Post objavljen od Amber Olsen (@artbyamberolsen) 17. prosinca 2019. u 7:27 PST

Tetovaža: Na Rubinoj lijevoj podlaktici nalazi se prekrasan komad s tintom koji nam pokazuje žensko lice. To je zapravo negativan portret žene. Tetovažu je napisala umjetnica za tetoviranje Amber Olsen iz Enamoreda. Većinu tetovaža na tijelu Ruby Riott izradila je Amber.

4. Tetovaža ‘Medussa’

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Bolja je nego što sam mogao zamisliti !!! @sarahloganwwe mi je dao ideju za ovaj komad, a @artbyamberolsen ga je oživio, a ona je nevjerojatna! Mrzit će me što ovo govorim, ali ja sam veliki obožavatelj @artbyamberolsena, kao umjetnika, kao čovjeka i prijatelja. Hvala vam puno, savršena je!! 💕💙🐍 p.s. Pogledajte moj ožiljak od slatke operacije na suncokretu!

Post objavljen od Ruby Riott (@rubyriottwwe) 29. kolovoza 2019. u 16:45 PDT

Bolja je nego što sam mogao zamisliti !!! @sarahloganwwe mi je dao ideju za ovaj komad, a @artbyamberolsen ga je oživio, a ona je nevjerojatna! Mrzit će me što ovo govorim, ali ja sam veliki obožavatelj @artbyamberolsena, kao umjetnika, kao čovjeka i prijatelja. Hvala vam puno, savršena je !! p.s. Pogledajte moj ožiljak od slatke operacije na suncokretu! ”

Tetovaža: Na desnoj strani Rubinog vrata nalazi se ogromna tetovaža Medussa. Tintu je izradila njezina omiljena umjetnica za tetovaže, Amber Olsen u tetovažnom studiju Enamored Arts, Mishawaka, Indiana. Učinila je to kako bi prikrila ožiljak koji je dobila kad je operirala desno rame.

Značenje: Ruby je otkrila da joj je Sarah Logan, njezina bivša partnerica iz tima, dala ideju o izradi ove tetovaže. Meduza je stvorenje starogrčkog mita i poznato je zbog svog fatalnog izgleda i glave zmija. Također se smatra feminističkim simbolom. Ljudi usvajaju ovu tetovažu kako bi pokazali svoje feminističke strane, a također i zastrašili ljude oko sebe svojim skrivenim moćnim osobnostima, pa sada možemo shvatiti da je Ruby kao žena morala biti ohrabrena i ovom idejom.

5. ‘Lotos’ na desnom ramenu

Ruby Lijevi biceps zakloni

Tetovaža: Na njenom desnom ramenu možemo vidjeti ogromnu lotosovu tintu.

Značenje: Rubyna ljubav prema tetovažama cvijeća ne može se poreći. Međutim, Lotus je simbol čistoće i mira. Također simbolizira unutarnje buđenje duše i duhovnu svijest.

6. Tetovaža na prsima ‘Skeleton Cameo’

Komad Rubine škrinjeTetovaža s rubinskim prsima

Tetovaža: Komad grudi Ruby Riott vrlo je poznat među njezinim sljedbenicima. To je umjetničko djelo koje prikazuje kameu kostura.

Značenje: Skeleton Cameos potpuno su individualno inspirirani. Osoba može imati duboko ukorijenjene emocionalne aspekte povezane s tetovažom. Ruby je tetovažu napisala od umjetnika tetovaža, Ricka Kamle. Mnogo puta ljubitelji tetovaža ispisuju ovu tintu na vratu samo da bi ukrasili svoje tijelo ovom prekrasnom ogrlicom.

7. ‘Uskoro će se slomiti’ Tetovaža

Pogledajte ovaj post na Instagramu

SAVRŠENA JE !!!! Godinama sam čekao na ovu tetovažu !!! Ne mogu dovoljno zahvaliti @artbyamberolsen. Za ovu izvedbu obrade pjesme @lessthanjake za pjesmu “She’s Gonna Break Soon” @artbyamberolsen nije samo jedan od najboljih izvođača, već je i jedna od najnevjerojatnijih djevojaka koje poznajem. Oduševljena sam što sam imala priliku napraviti njezin komad.

Post objavljen od Ruby Riott (@rubyriottwwe) 2. kolovoza 2018. u 9:55 PDT

SAVRŠENA JE !!!! Godinama sam čekao na ovu tetovažu !!! Ne mogu zahvaliti @artbyamberolsen dovoljno. Za ovu izvedbu @lessthanjakeOmot pjesme za pjesmu “She’s Gonna Break Break Soon”

@artbyamberolsen nije samo jedna od najboljih umjetnica u svijetu, ona je i jedna od najnevjerojatnijih pilića koje poznajem. Oduševljena sam što sam imala priliku napraviti njezin komad.

Tetovaža: Na Riottovoj vanjskoj podlaktici možemo vidjeti još jedno ugodno umjetničko djelo koje nam prikazuje žensku arlekinku s tintom iste suze na licu.

Značenje: Ruby je ovu tetovažu napravila 2018. godine od svog jedinog umjetnika za tetovaže, Oslena. Tetovaža je inspirirana Manje od Jakea, američki punk bend iz Gainesvillea, Florida. Ruby je podijelila koliko joj se sviđaju njihove pjesme s albuma, pa je odlučila napraviti ovu tetovažu koja se zapravo temelji na omotu pjesme za pjesmu “She’s Gonna Break Soon” grupe Less Than Jake. Ovo je tetovaža na koju je morala čekati godinama i napokon ju je nanijela 2018. godine.

“Otprilike u isto vrijeme kada sam otkrio punk rock i zaljubio se u glazbu. Tetovaže su za mene bile još jedan način izražavanja. Sjećam se kad sam prvi put vidjela Kat Von D; Vidio sam koliko nevjerojatnih umjetničkih djela ima po cijelom tijelu i znao sam da je to nešto s čim se mogu povezati i u što sam htio ući. ”

8. Tetovaža ‘Date’

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Odred. 💙 ❤️💚

Post objavljen od Ruby Riott (@rubyriottwwe) 5. listopada 2018. u 01:44 PDT

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Jedan dan prije najvećeg meča u dosadašnjoj karijeri .. momčad je zauvijek. @rubyriottwwe @sarahloganwwe

Post objavljen od Gionna Daddio (@yaonlylivvonce) 5. listopada 2018. u 12:56 PDT

Tetovaža: Na Rubinom tijelu nalazi se tetovaža datulja koja se može pročitati kao, ’11/21/17 ′.

Značenje:  Ova tetovaža dio je prijateljskog pakta o tetovažama koji je postigla sa svojom ekipom. Liv Morgan, Ruby Riott i Sarah Logan dobile su sličan datum, ‘21.11.17‘Tetovirane na svom tijelu kao kad su debitirale u WWE -u u epizodi SmackDown LIVE koja je emitirana 21. studenog 2017. Tetovažu je prvi otkrila Liv Mogal na svom Instagramu, a zatim Ruby Riott.

9. ‘Ona ide tamo gdje je vjetar nosi’ Tetovaža

Ruby tetovaža na desnoj strani

Citat Ruby arm

Tetovaža Ruby Arm

Tetovaža: Na njenom desnom bicepsu možemo vidjeti šarenu tetovažu zajedno s citatom koji kaže: “Ona ide tamo gdje je vjetar nosi”.

Značenje: Citat je inspiriran poznatom izrekom Pocahontasa: ‘Ona ide tamo gdje je vjetar nosi’. Pocahontas je bila poznata indijanska žena koja je gladanim doseljenicima donosila hranu, a također je pregovarala o oslobađanju zatvorenika Powhatana 1608. u Jamestownu u Virginiji. Na njoj su snimljeni i animirani filmovi i crtane serije. Citat nam u osnovi govori o Rubynoj osobnosti da je ona neovisna osoba i sanjar te da vjeruje u život bez ograničenja.

10. Tetovaža ‘Hvatač snova i cvijet’

Ruby cover up bicep Tattoo

Ruby tetovaža hvatača snova

Tetovaža: Na svom desnom bicepsu Ruby je tetovirala hvatača snova. Međutim kasnije ju je preradila s cvijetom s prekrasnim dizajnom oko nje.

Značenje: Hvatač snova simbol je donošenja sreće i pozitivnosti pojedincu za kojim treba trčati i ispuniti svoje snove.

11. Tetovaže na prstima

Tetovaže s rubinskim prstima

12. Tetovaža ‘krijesnica’

Tetovaža Ruby Firefly

Tetovaža: Na njezinoj vanjskoj desnoj ruci nalazi se vrlo svijetla zasjenjena tetovaža krijesnice.

Značenje: Krijesnica je simbol svjetla, osvjetljenja. Tetovaže krijesnica primaju se na tijelu kako bi se poboljšala kreativnost i pozitivnost pojedinca.

13. Cvijeće na desnoj ruci

Tetovaža Ruby Flowers on arm

Tetovaža: Ruby ima više cvjetnih tetovaža koje krase njezino tijelo. One na desnoj ruci prekrivaju joj cijeli rukav. Desna podlaktica tetovirana joj je cvjetovima različitih vrsta.

Tetovaže na bedrima

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Hvala vrlo nadarenim @timit_tattoos za početak na mom tradicionalnom rukavu za noge! Lijepo ide!

Post objavljen od Ruby Riott (@rubyriottwwe) 6. kolovoza 2017. u 13:01 PDT

14. Lubanja na bedru

Ruby lubanja atattoo

Tetovaža: Na unutarnjoj strani njenog lijevog bedra nalazi se lubanja s vrhom vrata u boci.

Značenje: Lubanja simbolizira zlo i mrak, međutim, oni također mogu prikazati volju i hrabrost osobe da s povjerenjem prevlada svu negativnost i životne poteškoće.

15. Tetovaža ‘Hot Air Baloon’ 

Tetovaža sa zračnim balonom

Tetovaža: Na Rubynom lijevom bedru nalazi se balon s toplim zrakom tetoviran u više boja u boji.

Značenje: Rubyna obitelj nije bila financijski toliko jaka kao kad je odrasla u Edwardsburgu u Michiganu. Imala je mnogo snova i želja koje se nisu mogle ispuniti. Stoga je te želje odlučila tetovirati na lijevom bedru. Većina su to bile igračke koje joj roditelji nisu mogli priuštiti da joj je kupe. Tako je Ruby dobila mastilo, a ovaj vrući zrak također je jedan od njih. To je slagalica koja prikazuje Albuquerque, Novi Meksiko, zajedno s glasovitim gradskim balonom na topli zrak koji se vidi na nekakvom festivalu balona s vrućim zrakom. Ovo je podsjetnik na njezinu djetinju želju za letenjem, putovanjem i sjedenjem u zračnom balonu koja joj se nikada nije ispunila kad je to htjela doživjeti. Međutim, rekla je da ne vjeruje u odustajanje od svojih snova i da joj je ova tetovaža stalni podsjetnik da zauvijek živi u skladu sa svojim snovima.

16. Tetovaže ‘Ljubičasti cvijet i banner’

Ruby Tetovaže na lijevoj strani bedra

Tetovaža: Na njenom bedru možemo vidjeti i ljubičasto osjenčani petokraki cvijet i gornji lijevi transparent s natpisom “svi bi trebali ostati”.

17. ‘Tetovaža jagoda i pješčanog sata’ ​​na bedru

Tetovaže s rubinskim bedrima

Ruby ruže na bedrima Tattoo

Ruby vijenac ruža Tattoo

Tetovaža: Rubyno lijevo bedro prekriveno je hrpom jagoda i pješčanim satom u gornjem lijevom kutu. Pješčani sat prikazuje prolazno vrijeme života, međutim, pješčani sat s ružama simbolizira osobu koja cijeni ljepotu vremena u životu. Kako on ili ona želi da im život prođe s pozitivom, ljubavlju i srećom.

18. Dizajn pri ruci 

Dizajn Ruby Hand

Tetovaža: Rubyna desna ruka tetovirana je složenim plemenskim dizajnom.

19. Dizajn unutarnjeg bicepsa

Ruby tetovaža unutarnje ruke

Tetovaža: Na njezinom unutarnjem desnom bicepsu možemo vidjeti tetoviranu osmokraku zvijezdu. Ima vjerski značaj.

20. ‘Tetovaža kružne mandale i lubanje s ružama’

Tinte za rubinske noge

Ruby tetovaža lijevog koljena

Tetovaža: Na lijevoj Rubynoj koljenici nalazi se prekrasan kružni cvijet mandale. Na njezinoj lijevoj nozi tetovirana je lubanja s tri crvene ruže. Tetovažu je napravila od umjetnice za tetovaže @rkamla i slike podijelila kroz svoje Instagram priče.

Značenje: Dizajn mandale osnovni je simbol mira i sklada. Suradnja dizajna cvijeća i mandale simbolizira fokus osobe na podržavanju feminizma i učinkovitom procvatu njezina života. Dok nam lubanja s crvenim ružama pokazuje vezu između dobra i zla. Lubanja je simbol smrti i zla, dok ruže simboliziraju ljubav i strast, dakle lubanja i ruže zajedno da je osoba uspjela prevladati životne poteškoće i sada želi započeti novi život. Ruby je ove dvije tetovaže spojila zajedno na nozi.

21. Tetovaže na lijevoj nozi

Ruby lijeva noga

Ruby tetovaže potkoljenice

Tetovaže s rubinskim nogama

Tetovaža: Rubyna lijeva noga jako je tetovirana. Možemo vidjeti cvijeće, bodež, dijamant, insekta.

Značenje: Bodež može simbolizirati više značenja, može prikazati hrabrost osobe da se snažno bori sa svijetom, a može predstavljati i izdaju. Dijamantna tetovaža simbol je unutarnje ljepote i nadmašene osobnosti.

22. Tetovaža na struku

Ruby tetovaža donjeg dijela trbuha

23. Plemenska sova

Ruby želučane tetovaže

Tetovaža: Na lijevoj strani trbuha Ruby Riott nalazi se dizajn plemenite sove.

Značenje: Iako se sova smatra lošim predznakom u svakodnevnom životu. Međutim, tetovaža sove predstavlja mudrost i inteligenciju. To je najčešća tetovaža među ljubiteljima tetovaža kao posveta njihovoj vezi sa svojim pokojnim, bliskim i dragim osobama. Smatra se da može komunicirati s pokojnim dušama.

24. Tetovaža ‘Suncokret i citat’

Ruby Sunflower i citatna tetovaža

Tetovaža: Na njezinoj desnoj ruci nalazi se velika tetovaža suncokreta zajedno s citatom koji kaže: ‘ti si moje sunce’.

Značenje: Suncokret simbolizira sreću, sreću i inteligenciju.

25. Tetovaža s tri točke

Ruby tetovaža s tri točke

Tetovaža: Ruby na desnom palcu ima tri crne točkice.

Značenje: Tri crne točkice općenito su poznate kao zatvorska tetovaža i simboliziraju ‘ludi život’ pojedinca, točnije “Mi Vida Loca” ili “moj ludi život”. Ljudi koji vole slobodu vjeruju u način života poput hipija i uspostavili su svoje životno uvjerenje u dobivanje ove tetovaže.