Tetovaže

24 tetovaže Martina Forda i njihovo značenje

Martyn Ford je poznati bodybuilder s jako tetoviranim tijelom. Njegova životna priča prilično je inspirativna u pogledu načina na koji je od profesionalnog kriketa postao najpoznatiji bodibilder na svijetu. Nakon ozljede na treningu, Martyn je patio od žljezdane groznice koja ga je ostavila da miruje 12 mjeseci. Tijekom ovih dvanaest mjeseci odlučio se prebaciti na područje fitnesa i body buildinga. Također je bio dio poznatih filmova poput “Kingsman: Zlatni krug” i “Undisputed 4”. Kaže da je to bio izlaz za njegovu frustraciju jer nije uspio podići svoj profesionalni sport o kojem je sanjao od djetinjstva. Martynino tijelo uvelike je ukrašeno plemenskim dizajnom. Hajdemo pogledati.

Martyn Ford

“Osim najstrašnijeg čovjeka na planeti, često me oslovljavaju i kao najskromnijeg i najzabavnijeg čovjeka. Uživam u slavi i imenu koje mi je dato ‘, kaže glumac.

1. Tetovaže na leđima

Martyn tetovaže na leđima

Martyn tetovaže na leđima

Tetovaža: Četiri su malene tetovaže simbola ispisane na gornjem i donjem dijelu leđa Martyn. Na desnoj strani njegovih leđa nalazi se tetovaža Božje oko.

Značenje: Božje oko simbol je činjenice da je Bog iznad svih nas i da je sveprisutan. on drži na oku svakoga od nas i svaki naš postupak. Također se vjeruje da predstavlja “vjeru”, “duhovnu svijest” i “dušu” prema kršćanskom vjerovanju.

2. Tetovaže prstiju

Martyn tetovaže ruku

3. Tetovaža na čelu

Tetovaža glave Martyn

Tetovaža: Na gornjoj lijevoj strani ćelave glave Martyn ima plemenski dizajn. Zanimljivo je da se Tribal dizajn sastoji od nekoliko abeceda jer možemo vidjeti “A” na vrhu.

Značenje: Plemenski dizajn najčešći je način predstavljanja vlastite kulture i baštine.

4. Kvalitete Star Tattoo

Martyn tetovaža kvalitete želuca

Tetovaža: Na desnoj strani trbuha Martyn ima zvijezdu petokraku. Unutar zvijezde nalaze se ogromne kvalitete ličnosti ispisane kao: ‘LJUBAV, SRETNO, PODRŠKA, PRIJATELJSTVO, OBAVEZA itd..

5. Plemenska tetovaža

Martyn tetovaža plemenskog dizajna

Tetovaža: Martynov donji dio leđa prekriven je velikim plemenskim dizajnom.

6. Tetovaža imena članova obitelji Inicijali

Tetovaža bannera Martyn bicep

Tetovaža inicijala članova obitelji Martyn

Tetovaža: Traka je omotana oko Martynova lijevog bicepsa koji uključuje neke abecede iznutra.

Značenje: Bend je tetovaža koja je najbliža srcu Martyn. Tetovaža zapravo sadrži inicijale članova njegove obitelji tetoviranih kurzivom kao “M S I W”. Slova predstavljaju njegovo ime, njegovog partnera Sacha Stacey, a njegove kćeri se zovu Imogen & Wynter.

“Imam nekoliko vrlo osobnih tetovaža koje sam dobio za svoju obitelj, svoju djecu i partnera. Ovo je u početku trebalo biti nekoliko tetovaža, ali moja opsesija tintom ubrzo me obuzela i završio sam onako kako me vidite danas. ”

7. Tetovaže ptica

Martyn tetovaža letećih ptica

Tetovaža: Martynova desna noga obojena je s više ptica crne boje.

Značenje: Ptice su simbol slobode, neovisnosti i novih početaka.

8. Tetovaža podlaktice

Martyn tetovaža podlaktice

Martyn tetovaža lijeve unutarnje ruke

9. Globe tetovaža

Tetovaža Martyn globus

10. Tetovaže kvalitete

Martyn dobre riječi tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani trbuha nalaze se neki kvalitativni pridjevi. Riječi obično predstavljaju Martynine kvalitete kvalitete. Tetovaža uključuje: “Osveta, lojalnost, poštovanje, čast, ponos”.

PLEMENSKE TATUE

Martynova ruka prekrivena je zamršenim plemenskim uzorcima. Plemenske tetovaže simboliziraju nečiju kulturu i baštinu. Oni također simboliziraju moć, snagu i hrabrost.

11. Tetovaža plemenske ruke

Martyn tetovaža lijeve ruke

12. Tribal Design Arm Tattoo

Martyn plemenska tetovaža lijeve ruke

Tetovaža: U jednom od svojih intervjua, Martyn je rekao da je plemenski dizajn za njega poseban. Htio ga je imati, ali nakon jednog njegova je ludnica sve više rasla pa mu je tijelo sada jako mastirano. Također, bend na njegovom zapešću ima boju “BOG”.

13. Lijevi dizajn Pec

Martyn lijevi pec dizajn

14. Tetovaža ‘kompasa’

Tetovaža kompasa Martyn mandala

Tetovaža: Na gornjoj lijevoj ruci, Martyn ima tetovažu s kompasom.

Značenje: Kompas tetovaža ispisana plemenskim dizajnom simbol je zaštite. Vjeruje se da je simbol usmjeravanja vašeg života u pravom smjeru i sprječavanja skretanja na pogrešne načine. Kompas je također znak motivacije i sreće.

15. Tetovaža vrata

Martyn tetovaža na vratu

Tetovaža: Martynov vrat također je prekriven plemenskim dizajnom zajedno s ružama.

Značenje: Ruža je simbol ljubavi i romantike.

16. Tetovaža za pisanje bicepsa

Martyn tetovaža moći, snage, hrabrosti

Tetovaža: Na njegovom unutarnjem desnom bicepsu nalazi se još jedna tetovaža za pisanje koja se može čitati kao:Moć, snaga, hrabrost‘.

“Sve mi to daje snagu da nastavim dalje u životu.”

17. Plemenski dizajn na tetovaži desnog bicepsa

Martyn plemenska tetovaža desnog bicepsa

Još jedan zamršeni plemenski dizajn pokriva veći dio Martynove gornje desne ruke.

18. Tetovaža ‘Citati’

Martyn desno pec pisanje

Martyn tetovaža želučane zvijezde

Tetovaža: Na svojoj desnoj strani, Martyn ima ispisan citat. Citat je napisao Winston Churchill: ‘Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan, hrabrost za nastavak smatra se značenjem.’

Značenje: Ovo poznati citat izvor je motivacije za sve. To znači da će, bez obzira na uspjeh ili neuspjeh, dolaziti u svakoj sljedećoj životnoj fazi, ali važno je kako ćete savladati svaku prepreku ako ne uspijete, sa svim mirom, udobnošću, snagom i samopouzdanjem.

19. Tetovaže ruža na vratu

Martyn ruže na vratu

Tetovaža: Martynova lijeva strana vrata i donja glava prekrivena je hrpom ruža.

Značenje: Ruže su simbol ljubavi. romantiku, a također i svježinu.

20. Tetovaža želuca

21. Tetovaže nogu

Tetovaža: Martynova desna noga prekrivena je ogromnim brojem tetovaža. Međutim, on zapravo nikada nije pričao o njima i njihovoj važnosti. Možemo vidjeti ogroman broj ptica, prirodni prizor u obliku planina i još nekoliko dizajna tetovaža.

22. Tetovaže na bedrima

Tetovaža: Na desnom bedru nalazi se tetovaža vražje lice, a portret djevojke, slijedi zmajeva krila s desne strane i riječ:Vjera.’

Značenje: Tetovaža vražjeg lica simbol je zla, okrutnosti i brutalnog ponašanja.

23. Pisanje tetovaža

24. Plemenska tetovaža desne ruke