Tetovaže

23 tetovaže Irskog Baldwina i njihovo značenje

Dvadesetdvogodišnja dugonoga manekenka postala je glumica Irska Eliesse Basinger-Baldwin rođena je u Los Anglesu od glumice Kim Basinger i glumca Aleca Baldwina. Plavokosa ljepotica ima ogromnu ljubav prema tetovažama jer se uglavnom nanosila po cijelom tijelu jer joj prema njoj imaju značajno značenje.Irske tetovaže

1. Djevojka ispijajući tetovažu rezanci na ruci

Irska djevojka jede tetovažu s rezancima

Glumica ima upisala tetovažu djevojčice u naočalama koja nosi ruže na kosi i jede rezance koristeći štapić na lijevom laktu. To je fantastično umjetničko djelo utisnuto na njezinu tijelu.

2. Volim tetovažu medvjeda Noe na ruci

Volim Noa Medvjeda

Dugonogi model je dobio gornja lijeva ruka s tetovažom “I ♡ Noah Bear” za svog dečka, Noah Schweizer. Nikada se ne boji pokazati svijetu koliko ga voli!

3. Pisanje na zapešću 

Irska Ecureuil tetovaža

Prekrasan model ima na lijevom zglobu ispisanom riječju “Ecureuil”. To u prijevodu znači vjeverica. Doduše, ova lijepa dama ima mekani kutak i za životinje!

4. Umjetnost mandale na nadlaktici

Umjetničke tetovaže Irske Mandala

Irska ima na lijevoj nadlaktici ispisala mandalu vjerskog umjetničkog djela. Mandala je duhovni i ritualni simbol u hinduizmu i budizmu. Dijagramski predstavlja kosmos, tj. Svemir.

5. Cvijet lotosa na podlaktici

Irska Lotus tetovaže

Tetovaža s unutarnje strane lijeve podlaktice ispisan je lotosov cvijet. Cvijet lotosa nose zaljubljeni iako je simbol čistoće i sklada. Irska nije spomenula značenje ovog simbola.

6. Tetovaža sa strelicom na nadlaktici

Irske tetovaže sa strelicama

Modni model je dobio stražnja strana lijeve nadlaktice ispisana tetovažom strijele. Strelica simbolizira obranu i zaštitu od ozljeda. Nije otkrila pravo značenje ove tetovaže sa strelicom.

7. Pisanje na rebrima

Irske tetovaže rebra

Irska ima s lijeve strane rebara ispisala tetovažu koja glasi: “probaj malo nježnosti”. Uobičajeno značenje nježnosti znači ljubaznost, ali glumica nije otkrila svrhu ove tetovaže od onoga što za nju znači.

8. Hello Kitty tetovaža na ruci

Irska Hello Kitty Tattoo

Postoji tetovaža hello kitty na lijevoj strani podlaktice. Luk od lubanje zamjenjuje originalni luk hello kitty. Lik Hello Kitty sam je po sebi sladak lik i čini da se osjećate mlado.

9. Ime na Prstu

Irska Baldwin tetovaža prstima

Irska je dobila njezino prezime ispisano sa strane srednjeg prsta. Tetovaža je malim slovima. Njena mlađa sestrična Hailey Baldwin također ima odgovarajuću tetovažu.

10. Pisanje na bicepu

Irska Bicep tetovaža

Manekenka s lijevim bicepsom ispisuje natpis “Ovdje, maco maco ..” u rukopisu. Maca joj je zasigurno najdraži lik!

11. Maska i poruka na zglobu

Irska tetovaža s maskom i porukom

Lijepa dama ima lijevi zglob joj je bio ispisan porukom “Možemo biti heroji”. Ispod ove poruke postoji još jedna tetovaža koja je maska.

12. Grudnjak na podlaktici

Irska tetovaža grudnjaka

Dama je ima lijeva podlaktica s grudnjakom smještena između tetovaže lotosa i tetovaže maske.

13. Skeleton and A Writing Tattoo 

Irski kostur s tetovažom za pisanje

Američka glumica ima obojila lijevu podlakticu kosturom s porukom “Bad To The Bones”. Nije otkrila značenje ove tetovaže.

14. David Bowie Na ramenu

Irska David Bowie Tattoo

Plavokosa ljepotica ima tetovirala portret Davida Bowieja na lijevom ramenu kao počast njemu. Glumica se inspirirala njegovom naslovnicom Aladdina Sanea i tako se lik istetovirao na ramenu.

15. Tetovaža “Moosh” blizu pazuha

Irska Moosh tetovaža

Irska ima napisala riječ “Moosh” blizu njezina desnog pazuha. Moosh se može koristiti kao izraz naklonosti prema prijateljima i voljenoj osobi. Još nije razjasnila značenje ove riječi.

 16. “Istina” o Napeu

Irska tetovaža istine

Glumica ima na potiljku natpis “istina”. Tetovaža pokazuje da vjeruje u moć istine.

17. Lik iz crtića Totoro na podlaktici

Irska Totoro tetovaža

Moda ima lijeva podlaktica s japanskim likom iz crtića Totorom.

18.  Škorpion tetoviran iza uha

Irska Scorpian tetovaža

Budući da je glumica rođena pod znakom sunca Škorpion, pa otkrij svoj zodijak svima koje ima napisala škorpiona iza lijevog uha.

19. Tetovaža na desnim rebrima

Irska Kill Bill Tattoo

Glumica je ispisala tetovažu s desne strane rebara. “Kill Bill” inspirira ovu tetovažu koju je otkrila.

20. Tetovaža lubanje i djevojke na podlaktici

Irska lubanja i tetovaža djevojke

Irska ima zanimljiva tetovaža ispisana na lijevoj podlaktici u kojoj lubanja drži djevojku omotajući joj rame rukom.

21. Očnjaci na podlaktici

Irska tetovaža očnjaka

Ona ima jako čudan tatt ispisan na njezinoj lijevoj podlaktici. Tetovaža podsjeća na usta vampira s obješenim očnjacima!

22. “Nazovi me!” na podlaktici

Irska Call Me Tattoo

Glumica je lijevu podlakticu gotovo prekrila taticama, a na podlaktici gotovo da nema mjesta. No, s malo mjesta koje ima na podlaktici, uspjela je doći do sebe s tintom sa štapićem i ubodom koja kaže: “Zovi me!”

23. “Jah No” na podlaktici

Irska Jah No Tattoo

Glumica ima ispisala Božje ime na lijevoj podlaktici. Tetovaža kaže: “Jah No” što u prijevodu znači “Bog ne”. Jah, izvedeno od Jahve ili Jehova je Božje ime u židovskoj ili kršćanskoj Bibliji.