Tetovaže

20 tetovaža i njihova značenja Quando Rondo

Tyquian Terrel Bowman, poznatiji po umjetničkom imenu, Quando Rondo je američki pjevač, reper i tekstopisac. Svoju prvu pjesmu “Sjećam se” s Lil Baby objavio je 2018. godine i od tada je objavio tri mikseta i nekoliko drugih pjesama. Kao i većina njegovih suvremenika, Quando ima puno tetovaža koje prekrivaju njegovo tijelo. Pogledajmo što su oni i značenja iza njih.

Quando Rondo

1. Tetovaža ‘leptir i dolar’

Tetovaža: Na gornjoj desnoj ruci nalazi se tetovaža leptira zajedno sa znakom dolara.

2. Tetovaža ‘Crtani film i lubanja’

Tetovaža: Na Quandovoj desnoj nadlaktici postoji tetovaža glave kostura s kapuljačom. Tu su i lik iz crtića istetoviran blizu lakta i tetovaža dizajna zida od opeke koja pokriva područje oko lakta.

3. Tetovaža ‘oprosti mi’

Tetovaža: Riječ “Gospodine oprosti mi” tetovirana je na desnom rameru ramena.

4. Tetovaža ‘Logo’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani njegove desne ruke nalazi se tetoviran logotip koji sadrži dva zrcaljena slova C spojena zajedno.

Značenje: Ovo je jedna od mnogih tetovaža poznatih logotipa koje ima na tijelu. Logotip je robne marke Channel.

5. Tetovaža ‘Trust’

Tetovaža: Riječ “POVJERENJE” je okomito tetovirana na gornjoj desnoj ruci u plamenom dizajnu.

Značenje: Ova tetovaža ide uz drugu riječ tetoviranu na njegovoj lijevoj ruci koja upotpunjuje značenje tetovaže, što ćete uskoro saznati.

6. ‘Nike’ tetovaža

Tetovaža: Sa strane desne podlaktice nalazi se logotip marke Nike. Na desnoj mu je ruci tetoviran dizajn koji se ne vidi ispravno.

7. N, Srce i tetovaža vjernosti

Tetovaža: Gornji dio njegove desne podlaktice sadrži slovo N, tetovirano na njemu unutar dizajna. Neposredno ispod N dizajna nalazi se srce tetovirano sa šavovima. Bočna strana podlaktice također sadrži riječ “Lojalnost” tetoviranu na njoj.

Značenje: Na tijelu ima nekoliko tetovaža koje prikazuju njegovo putovanje i borbu s depresijom, slomljenim srcem i nesigurnošću. Tetovaža slomljenog srca jedna je od njih. Postoji još jedan raspoređen na obje njegove ruke.

8. ‘Mic’ tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani lijeve podlaktice nalazi se velika tetovaža mikrofona. Iznad mikrofona je tetovaža male kutije tableta.

Značenje: Tetovaža mikrofona na tijelu predstavlja njegovu ljubav prema glazbi.

9. Tetovaža ‘Imena’

Tetovaža: Unutarnja strana lijevog zgloba sadrži nekoliko imena tetoviranih na njemu.

10. ‘Qpac’ tetovaža

Tetovaža: Donja strana Rondove lijeve podlaktice sadrži riječ “qpac” tetoviranu na njoj zajedno s križem koji se može vidjeti tetoviran iznad popisa imena koje je reper istetovirao na zapešću.

11. Tetovaža ‘Problemi’

Tetovaža: Gornja lijeva ruka repera sadrži riječ, “PITANJA” tetovirana na njoj okomito u istom uzorku plamena kao i na drugoj ruci. Tetovirane zajedno tvore rečenicu “Pitanja povjerenja”.

Značenje: Quandoova tetovaža s povjerenjem još je jedna od stvari s kojima se bori i odlučio je tetovirati riječi na svom tijelu.

12. Tetovaža ‘Zid i logotip’

Tetovaža: Na lijevom ramenu nalazi se tetovaža istog zida od cigle, a na njoj je istetovirana riječ. U kutu prsa nalazi se i drugi logotip, ovaj put marke Gucci, tetoviran na njemu. Na lijevom raperovom ramenu tetovirane su i dvije glazbene note.

13. Tetovaža ‘Riječi’

Tetovaža: Postoji nekoliko riječi tetoviranih iznad njegove lijeve obrve i duž linije kose na lijevoj strani čela koje nisu potpuno otkrivene.

14. ‘Božja’ tetovaža

Tetovaža: Riječ “Bog” tetovirana je na Quandovom čelu, neposredno iznad desne obrve.

15. Tetovaža ‘Rose’

Tetovaža: Rondo je tetovirao cvijet ruže sa sićušnom stabljikom tetoviranom na desnoj strani lica. Desna strana vrata također sadrži dizajn tetoviran na njemu.

16. Tetovaža ‘cvijet’

Tetovaža: Na grlu repera tetoviran je veliki cvijet.

17. Tetovaža ‘križ’

Tetovaža: Rondo ima tetovažu križa na lijevoj strani vrata. Iznad križa, iza njegova lijevog uha, također je tetoviran mali dizajn.

Značenje: Tetovaža predstavlja vjerske stavove pjevača.

18. Tetovaža ‘grudi’

Tetovaža: Na gornjoj strani desne peći nalazi se riječ “4KT” tetovirana. Na grudima mu je istetoviran citat koji glasi: “Get FUC LOVE” gdje je znak dolara tetoviran u vreći novca.

19. Citatna tetovaža

Tetovaža: Preko trbuha repera tetoviran je citat koji glasi: “Real Is Rare”. Ispod citata su tetovirana lica dviju beba.

20. ‘Baby’ tetovaža

Tetovaža: Donja strana trbuha, uz njegov struk, sadrži riječ “GRACE BABY” tetoviranu na njoj kako bi išla lica beba tetoviranih na trbuhu.