Tetovaže

20 tetovaža Carey Hart i njihovo značenje

Carey Jason Phillip Hart američka je bivša profesionalna natjecateljica u motocrossu u slobodnom stilu, motociklistička i terenska kamiondžija. On je prvi motociklist koji je tijekom natjecanja izveo backflip na motociklu od 250 ccm. Također je vlasnik Harta & Huntington tetovaža & Tvrtka za odjeću. Pojavio se i kao sam u mnogim glazbenim spotovima i dokumentarcima. Hartovo tijelo na sebi sadrži mnoge intrigantne tetovaže. Pogledajmo one koje on ima i značenja koja imaju.

Carey-Hart

Tetovaže na leđima

1. Tetovaža ‘Srce i ime’

Sadržaj (kliknite za skok)

 • 1. Tetovaža ‘Srce i ime’
 • 2. Tetovaže srca, krila i plamena lica
 • 3. Demoni i tetovaže cvijeća
 • 4. Baklja tetovaža
 • 5. Tetovaže automobila i citata
 • 6. Tetovaže ‘Imena, anđeli i cvijeće’
 • 7. Tetovaža slova
 • 8. Tetovaže podlaktice
 • 9. Tetovaža ‘Mumija’
 • 10. ostavlja tetovaže
 • 11. Tetovaža kockicama
 • 12. Tetovaže ‘Automobil, žena i automat na autu’
 • 13. Tetovaža s imenom i znakom
 • 14. Tetovaže zglobova
 • 15. Tetovaža plamenog srca
 • 16. Tetovaže ruža i žena
 • 17. Tetovaža oka
 • 18. Tetovaža lubanje
 • 19. Tetovaža Half Dead Girl
 • 20. Portret na desnoj nozi

Tetovaža: Na stražnjoj strani vrata nalazi se tetovaža srca s plamenom koji izvire iz njegova vrha. Ime, “Tom Hart” tetovirano je na srcu.

Značenje: Carey jako voli svog oca pa je ovu tetovažu dobio kako bi pokazao svoju podršku kada je njegovom ocu Tomu Hartu dijagnosticiran rak.

2. Tetovaže srca, krila i plamena lica

Tetovaža: Na stražnjoj strani motociklista nalazi se jedna od najzanimljivijih tetovaža. Sredina njegovih leđa sadrži veliku tetovažu srca s plamenom koji izlazi iz njegova vrha i emitira žute zrake. Srce je okruženo ljubičastim i plavim krilima koja mu se protežu po cijelim leđima. Donji dio njegovih leđa sadrži tetovažu para očiju i nasmijana usta u plamtećoj glavi.

Značenje: Srce je zapravo prikaz Presvetog Srca Isusova. Ova tetovaža predstavlja njegove vjerske poglede.

Tetovaže na prsima

3. Demoni i tetovaže cvijeća

Tetovaža: Na desnoj strani prsa trkača nalazi se lice kineskog demona u ljubičastoj boji s ogromnim zubima. Demon je zapravo napravljen iz maske Oni. Demon izbacuje plamen iz usta u plavo i nosi krunu od crvene loze. Pozadina demona sadrži tetovaže različitih ružičastih i ljubičastih cvjetova zajedno s lišćem. Lijeva strana Careyinih prsa sadrži još jedno lice demona s ogromnom glavom. Pozadina demona sadrži plamen i ljubičasto oblačno nebo s tetoviranim cvijećem koje seže gore i prekriva rame trkača.

Značenje: Kineski demon ili tetovaža maske Oni nagovještavaju vodič i spoznaju postojanja duhovnog svijeta u kojem ti demoni kažnjavaju zlotvore.

4. Baklja tetovaža

Tetovaža: Srednji dio Careyinih prsa sadrži tetovažu baklje s plavom bubom koja leti iznad plamena. Pozadina tetovaže iste je plave boje i cvijeća koje upotpunjuje ostatak njegova prsa.

Značenje: Baklja je simbol prosvjetljenja i istine, ali ponekad se koristi i za simbolizaciju dobra i zla.

Tetovaže sa trbuhom

5. Tetovaže automobila i citata

Tetovaža: Želudac trkača sadrži vrlo lijepu tetovažu prednje strane crne korvete koja se vozi po cesti s krajolikom vegasa s obje strane ceste. S neba svijetli automobil na automobilu. Registarska oznaka automobila glasi: “HART”. Donji dio trbuha sadrži riječi “Viva Las Vegas” tetovirane kurzivom.

Značenje: Korveta je jedan od omiljenih automobila trkača i to pokazuje HART registarska oznaka. Riječi, Viva Las Vegas tetovirane su kako bi odale počast gradu za koji misli da je najbolji na svijetu, a također i svom rodnom gradu Las Vegasu.

Tetovaže na vratu

6. Tetovaže ‘Imena, anđeli i cvijeće’

Tetovaža: Cijeli vrat trkača sadrži tetovaže anđela i cvijeće posvećene članovima njegove obitelji.

Desna strana Careyina vrata sadrži tetovaža anđela s rukama spojenim u molitvi. Ime Tony tetovirano je ispod anđela.

Lijeva strana vrata, na ključnoj kosti, je a tetovaža cvijeta s zraka koje emitiraju iz njega i dižući se prema bradi prema gore. Ime, Willow je tetovirano ispod cvijeta i ime, Alecia je tetovirano na donjoj strani čeljusti.

Lijeva strana vrata sadrži još jedna tetovaža anđela. Na lijevom ramenu trkača nalazi se ime, na njemu tetovirano Jameson.

Značenje: Vrat sadrži cijelo obiteljsko stablo motociklista. Anđeo, zajedno s očevim imenom Tony, tu je da ga zaštiti jer mu je dijagnosticiran rak. Donji dio čeljusti sadrži ime njegove supruge, Alecie Beth Moore, popularno poznate pod umjetničkim imenom Pink. Willow spominje ime svoje šestogodišnje kćeri Willow Sage Hart koju jako obožava, a Jameson je ime njegovog dvogodišnjeg sina Jamesona Moon Harta.

7. Tetovaža slova

Tetovaža: Dio iza njegova lijevog uha, na stražnjoj strani vrata, sadrži tetovažu slova na kojoj je napisano “J”.

Značenje: Carey je ovu tetovažu dobio za svog sina Jamesona Moon Harta kojeg jako voli.

Tetovaže na rukama

8. Tetovaže podlaktice

Tetovaža: Desna podlaktica Carey sadrži tetovažu biljaka koje jedu ljude i velikog lišća i vinove loze. Desna podlaktica upotpunjena je tetovažom plamena koji mu se diže iz zapešća.

Lijeva podlaktica trkača sadrži tetovaža dvorca iz crtića, tik iznad zapešća. Srednji dio podlaktice sadrži lice džokera, crvenu zvijezdu i simbol lopate istetoviran na njoj. Njegov lijevi lakat prekriven je tetovažom zvijezde sa zaobljenim rubovima i trakom brojeva tetoviranom oko nje poput ruleta. Gornja strana lijeve podlaktice također sadrži tetovažu lubanje s dva mača istetovirana ispod nje.

9. Tetovaža ‘Mumija’

Tetovaža: Na gornjoj strani lijeve podlaktice nalazi se tetovaža lica mumije faraona.

Značenje: Lice Mumije dodatak je temi Las Vegasa koju nosi njegova ruka i sfinga je iz hotela Luxor.

Tetovaže nadlaktice

10. ostavlja tetovaže

Tetovaža: Gornji dio njegove desne ruke, baš kao i desna podlaktica nosi temu cvijeta i ima tetovaže velikih listova i biljaka.

11. Tetovaža kockicama

Tetovaža: Unutarnja strana lijeve nadlaktice, neposredno iznad lakta, sadrži tetovažu zapaljenih kockica.

Značenje: Cijela lijeva ruka trkača samo govori Vegas s mnogo različitih tetovaža nagovještavajući kockanje, poput ruleta na laktu i ovih par kockica u plamenu.

12. Tetovaže ‘Automobil, žena i automat na autu’

Tetovaža: Gornji dio lijeve ruke sadrži tetovažu plavog automobila. Odmah iznad automobila je tetovaža žene, a cijela tetovaža sadrži automat s brojevima, “777”Koji se prikazuje na zaslonu.

Značenje: Automobil mu je opet jedan od omiljenih. Carey voli svoju profesiju i ovo je druga tetovaža automobila koju ima na tijelu. Žena i tetovaže na automatima znak su stila života u Las Vegasu, gdje je Carey rođena. Automobil je Cadillac koji je jedan od Careyinih omiljenih.

13. Tetovaža s imenom i znakom

Tetovaža: Na stražnjoj strani lijeve nadlaktice nalazi se tetovaža naziva “HART”, okomito tetovirana na njoj. Desno od tetovaže s imenom, malo s unutarnje strane njegove ruke, nalazi se tetovaža žute ploče s natpisom “Dobrodošli u fantastični Las Vegas”

Značenje: Naziv tetovaža posveta je vlastitom obiteljskom imenu Hart. Natpisna ploča Las Vegasa odlično se slaže s ostatkom njegove ruke koja je tematizirana na specijalitetima u Las Vegasu, poput kockanja i luksuznog načina života. Carey je također rođena u Las Vegasu.

Ručne tetovaže

14. Tetovaže zglobova

Tetovaža: Zglobovi Careyinih ruku sadrže slova ispisana na njima. Njegova desna ruka sadrži slova, “HART” ispisana na svakom od njegovih zglobova, a lijeva ruka sadrži slova “SREĆA”S tintom na njoj. Desna ruka sadrži tetovažu velikog luka na sebi zajedno s nekoliko riječi tetoviranih preko luka. Ostatak njegove ruke sadrži plameni dizajn.

Značenje: Zajedno slova čine riječ:HART SREĆA ‘ što je izraz koji Carey obično koristi, a ujedno je i njegovo korisničko ime na Instagramu.

15. Tetovaža plamenog srca

Tetovaža: Lijeva ruka trkača sadrži tetovažu srca koje gori u plamenu. Riječi “ab imo pectore” tetovirane su unutar srca. Tu je i plemenski dizajn tetoviran ispod srca.

Značenje: Izraz se prevodi sa “od srca” i korišten je za pripisivanje Julija Cezara.

Tetovaže na nogama

16. Tetovaže ruža i žena

Tetovaža: Prednja strana njegove desne noge sadrži veliku tetovaža cvijeta ruže. Desno od ruže je tetovaža ženskog lica sa sablasnom tematikom i nekim dodacima. Kosa žene se njiše i prolazi uz nogu do gležnja.

17. Tetovaža oka

Tetovaža: Desna noga trkača nosi sablasnu temu sa svim tetovažama na njoj. Dakle, njegovo desno koljeno sadrži tetovažu velike očne jabučice na njoj.

18. Tetovaža lubanje

Tetovaža: Donji dio njegove desne noge, ispod tetovaže ženskog lica, tetovaža je lubanje s različitim uzorcima na lubanji.

19. Tetovaža Half Dead Girl

Tetovaža: Desno bedro trkača sadrži veliku tetovažu ženskog lica. No, lice djevojčice je samo napola živo, a drugi dio njezina lica prikazan je u lubanji. Kosa djevojke je duga i doseže do tetovaže očne jabučice na kapici koljena. Pozadina tetovaže sadrži svijetle i tamne crte.

Značenje: Ovo je još jedna od tetovaža njegovih sablasnih tetovaža nogu.

20. Portret na desnoj nozi

Tetovaža: Na stražnjoj strani desne noge nalazi se tetovaža a Portret žene kratke kose, nosi šešir s tetoviranim ružama. The lice žene prekriveno je bijelom sablasnom maskom s nacrtanim uzorcima.

Značenje: Ova tetovaža očito prati sablasnu temu, ali je tetovaža supružnika Carey Hart, Alecie Beth Moore, popularno poznat kao Pink.