Tetovaže

20 nevjerojatnih tetovaža stabla života sa značenjem

Jedan od najosnovnijih dijelova svih kultura i društava na svijetu je drvo života. Sve dok su stari prepričavali priče, osebujne su se kulture bavile načinom na koji ih drvo života spaja s budućnošću i prošlošću. Za mnoga drevna društva stablo života simbolizira besmrtnost, obnovu i utemeljenje svijeta. U usporedbi sa svim ostalim živim bićima na planeti, drveće je povećalo poštovanje i zahvalnost svom ogromnom rastu. Čak i tamo gdje drveće ne doseže besmislene visine, njihovi niski viseći plodovi pružaju hlad i plodove za održavanje života.

Evo nekoliko ideja tetovaža na Drvu života koje bi vas mogle očarati i stoga vas motivirati da jednu od njih istetovirate na sebi.

 • Ptice na drveću

tetovaža stabla života

Dizajn tetovaže može se dodati mnogim elementima koji za vas mogu, ali i ne moraju imati značaj. Budući da u ovom dizajnu postoje golubovi koji predstavljaju mir, možete dodati još elemenata koji označavaju mir i prosperitet ili vjerojatno pustiti golubove da počivaju na granama stabla.

 • Drvo života u obliku sidra

tetovaža stabla života

Postoje različiti dizajni za odabir. Možete napraviti autentičnu tetovažu stabla života u obliku srca na grudima ili tetovažu u obliku sidra na podlaktici. Još jedna svježa ideja je iscrtati realističnu tetovažu pješčanog sata s drvećem života na ruci.

 • Šareno drvo života

tetovaža stabla života

Ovi šareni dizajni tetovaža izgledaju ljupko na stražnjoj strani gdje je područje ogromno. Dodatak boja tetovaži daje živahan izgled.

 • Drvo života otvorenih očiju

tetovaža stabla života

U slučaju da volite držati stvari malo na blagoj strani spektra, crno -bijeli dizajn je savršen za vas. Ovdje dizajn stabla života nije bio otvoreno ukrašen ili pronevjeren raznim bojama. Jednostavan je, a opet atraktivan dizajn.

 • Nijanse stabla života

tetovaža stabla života

Ova vrsta dizajna prilično je u modi i vidimo zašto je to tako. Učinak akvarela prilično se razlikuje od svih ostalih dizajna. To je živahno i moglo bi se činiti neodoljivim za neke koji preferiraju dobivanje jednostavne crno -bijele tetovaže.

 • Ruke drže drvo života

tetovaža stabla života

Drvo života drži se u tako brižnim rukama, ono je predstavnik prirode koja se njeguje.

 • Sićušno drvo života

tetovaža stabla života

Drvo života toliko je dražesno da se stalno koristi u pop kulturi i ima više poznatih viškova, poput Drveta duša otkrivenog u uspješnom filmu ‘Avatar’.

 • Drvo života sa zelenim lišćem

tetovaža stabla života

Zeleno lišće na drvetu predstavlja prosperitet i uspjeh.

 • Keltsko drvo života

tetovaža stabla života

Najnevjerojatniji dizajni od svih stabala zajedno sastavljeni su u keltskom uzorku. Ovo čvornovato drvo obično se prikazuje unutar kruga, predstavnika svijeta. Grane ovog stabla protežu se do visine, a korijenje se širi dolje u svijet.

 • Drvo života na teladima

tetovaža stabla života

Ima brojne naslove kroz povijest, uključujući Drvo spoznaje dobra i zla, Drvo besmrtnosti i Kozmičko stablo. Podrazumijeva se da opisuje najplemenitije ideje ljudske prirode, poput izbavljenja, integriteta, pronicljivosti, blagodati, poboljšanja i beskonačnosti.

 • Tmurno drvo dizajna života

tetovaža stabla života

ovaj dizajn daje vrlo mračan izgled. Zasjenjivanje je izvrsno i izgledat će nevjerojatno postavljeno na podlakticu. Sigurno će ovaj uzorak tetovaže dati dubinu značenja cijeloj slici.

 • Jednostavno drvo života

tetovaža stabla života

U slučaju da trebate nešto pojednostavljeno, napišite se crnom i smeđom tetovažom stabla života zajedno sa šarenim slatkim cvjetovima na potiljku ili se može prilagoditi i veličini vrata. Da biste stvorili jedinstveniju tetovažu, možete joj dodati važne izraze ili ilustrativne detalje, poput slika ptica.

 • Točkasto drvo života

tetovaža stabla života

Ovo je prilično jedinstven dizajn, a točkasti uzorak daje mu psihodelični učinak.

 • Okružen plavom tintom

tetovaža stabla života

Ovaj dizajn ima prekrasnu plavu nijansu koja okružuje drvo i nalikuje ili može biti amblem neba.

 • Citirano Drvo života

  tetovaža stabla života

Vrlo je tipično personalizirati dizajn tetovaža sa značajnim navodima. I ovaj je dizajn okružen prekrasnim citatom. Izreke se mogu odabrati prema izboru pojedinca.

 • Dizajn tetovaža Ribcage

tetovaža stabla života

Ova tetovaža stabla izgleda atraktivno samo zbog svoje duljine. Ima tako savršenu duljinu da prođe kao tetovaža grudnog koša. Druga je alternativa ugraditi ga niz kralježnicu.

 • Ikada promijenio drvo života

tetovaža stabla života

Ideja je da ništa nije konstantno. Život dolazi i odlazi, sjećanja s vremenom mrlje, a svijet se i dalje okreće. Naravno, imamo mogućnost primijetiti kako novi život izvire iza nas, bilo da se radi o novom proljetnom lišću ili dječjem urlanju. Tetovaže na drvetu života uključuju ovaj pojam uvijek drugačije, ali nepromjenjive vječnosti.

 • Simbolično drvo života

tetovaža stabla života

Nekoliko keltskih tetovaža imat će grane koje tkaju s korijenom. Ovo je samo način postojane izgradnje veze između providnosti i zemlje. Neke modifikacije keltskog stabla života predstavljaju stablo prepuno voća, pa će neke tetovaže to uključiti u svoj dizajn. Na drvo će dodati voće, cvijeće i životinje. Ptice i leptiri koji lepršaju s drveta, a vukovi zavijaju pod njegovim nogama predstavljaju život, izdržavanje i prihod. To također znači da drvo života pravedno održava sve oblike života, od najsitnije bubice do najveće zvijeri.

Ako uzmete u obzir gornji popis, dizajn tetovaže stabla života je najnevjerojatnija vrsta dizajna tetovaža koja se može ispisati. Stoga, ako želite ispisati nešto jedinstveno, zapaženo i impresivno, trebali biste pročitati ovaj članak i odabrati vrstu dizajna koja vam se sviđa. Tipizira ciklički život i potvrđuje da nada, ljubav i znanje dolaze iz istog korijena. Također ukazuje na postupni rast i snagu. Drugo, razmislite kako će izgledati vaša nova tetovaža. Dakle, možete slijediti ove primjere, pa čak i dobiti jedan prilagođen za vas!