Tetovaže

2 tetovaže Shannyn Sossamon i njihovo značenje

Shannyn Sossamon vodeća je američka diva. Ova mnogostrana prekrasna žena glumica je, DJ, manekenka i plesačica. Njezina glavna krinka su one koje se igraju na One Missed Call, The Rules of Attraction, A Knight’s Tale i 40 Days and 40 Nights. Također, ona je bubnjarka pod bendom “Warpaint”Sa svoje dvije prijateljice iz grudi Emily Kokal i Theresu Wayman i sestrom po imenu Jennifer Lindberg. Njezin jedinstveni stil postavljanja trendova čini Shannyn nekonvencionalnom. Ona je prilično bizarna prednost. Njezin kreativni duh dao joj je nekoliko tetovaža. Znajmo o njima!

Shannyn-Sossamon

1. Cvijet

shannyn_sossamo tetovaža cvijeća

Shannyn je tetovirala cvijet na leđima unatrag. Jedan od najboljih primjera jednostavnosti, ova tetovaža izgleda veličanstveno. Simbolično, ukazuje na čistoću i nove početke. Predstavlja začarani krug života koji se vječno nastavlja. Međutim, iz duhovnog kuta, cvijet je znak Kristovog duha.

2. Natpisi

tetovaža leđa shannyn-sossamon

Na mjestu tramp pečata možemo vidjeti riječ „Vjerujte”S tintom. Zapravo, to je spajanje slova i slike. Slika tetovaže ima dva oka ispisana uz riječ “vjeruj”. Iako bi to moglo izazvati različita razmišljanja i značenja, samo po sebi objašnjenje zvijezde njezina je vjernost i vjera u njezinu percepciju u smislu posla i života.