Tetovaže

19 tetovaža Valona Behramija i njihovo značenje

Valon Behrami je poznati švicarski profesionalni nogometaš koji igra kao vezni za talijanski klub Genoa. U prošlosti je bio dio različitih klubova poput Stabija, Chiassa, Genove, Verone i West Hama. Debitirao je 2005. godine, a od tada je na međunarodnoj razini zasut s više od 80 naslova i nagrada. Valon je vrlo zaljubljenik u tetovaže, a to je vidljivo iz njegovog izuzetno tetoviranog tijela koje nam prikazuje nevjerojatna remek -djela vezana za njegovo djetinjstvo i povijest. Pogledajmo što je spremio svojim sljedbenicima da istraže i nauče o njegovim tintama.

Valon Behrami

1. Tetovaža remek -djela desne noge

Valon Cannon rukavi na desnom gležnju

Velonske ratne scene na desnoj nozi

Tetovaža: Valonova desna noga tetovirana je s izuzetnim remek -djelom. Dobio ga je od majstora tetovaža, Gianluce. Tetovaža uključuje Mitrovački most; zrakoplovi koji lete visoko na nebu, ruševine, listovi topova na desnoj nozi, meci, praćeni vlastitom zasjenjenom slikom koja stoji uz nogomet.

Značenje: Valonova ideja iza ove tetovaže bila je razumjeti i zadržati duboko očajanje i emocije u srcu koje je morao proživjeti tijekom svog djetinjstva. Valon je ovu tetovažu posvetio svom odgoju na Kosovu. Tetovaža pokazuje njegovu ljubav prema sjećanjima iz djetinjstva na područje u kojem je živio. Dijete na tetovaži je sam Valon, koji prikazuje tugu i brigu u vezi s više stvari koje je možda morao vidjeti u svom djetinjstvu. Behrami je rođen u Mitrovici, koja se sada nalazi na Kosovu. U gradu sada žive dvije vrste stanovništva, jedna je srpska, a druga albansko govorno područje, koje razdvaja rijeka Ibar. Pokazalo se da ovaj prijelaz simbolizira vezu između različitih etničkih grupa. Valon je ovu tetovažu dobio kako bi pokazao svoje duboke korijene jer su se on i njegova obitelj morali preseliti u Švicarsku da traže azil.

2. Tetovaža broj 85

Valon 85 tetovaža

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijevog zgloba nalazi se broj 85 ispisan mastilom.

Značenje: 85 označava Valonovu godinu rođenja. Rođen je 19. travnja 1985. godine.

3. ‘Otac i kćerki dvojac’ Tetovaža

Valon i njegova kći sofia

Tetovaža: Na Valonovoj lijevoj nozi nalazi se umiljata slika tetovirana. Prikazuje tetovažu oca i njegove kćeri.

Značenje: Tetovaža prikazuje Valona i njegovu kćerku Sofiju. Sofia je prvo dijete Valona Behramija i Elene Bonzanni, koja je rođena 2009. Valon je u jednom intervjuu otkrio da je to osmislila sama Sofia.

4. Tetovaža ‘Plavi kolibri’

Tetovaža Valon Blue Bird

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijevog bicepsa Valon ima tetovažu plave boje kolibrira.

Značenje: Valon je otkrio da je dobio simbole mira na svom tijelu i evo ga. Ova plava tetovaža kolibri simbol je mira, ljubavi i sreće.

5. Tetovaža ‘Više raznobojnih zvijezda’

Valon šarene tetovaže zvijezda

Tetovaža: Na unutarnjoj strani Valonove lijeve podlaktice možemo vidjeti više sićušnih petokrakih zvijezda s tintom. Zvijezde su obojene u raznim nijansama. Neki su u osnovno žutoj boji, dok su neki obojeni u svijetlozelenkastoplavu nijansu.

Značenje: Zvijezde su simbol božanske povezanosti s Bogom i također se smatraju svjetlima vodiljama za usmjeravanje naših djela.

6. Tetovaža ‘Ime kćeri’

Tetovaža imena Valonova kći

Tetovaža: Na vanjskoj strani lijeve podlaktice Valon ima ime svoje starije kćeri ispisano kao “Sofia”.

Značenje: Sofia Behrami prvo je Valonovo dijete rođeno 2009. godine. Valon dijeli blisku vezu sa svoje obje kćeri.

7. Tetovaža ‘Kosovski orao’

Tetovaža valonskog orla

Tetovaža Valon Eagle

Tetovaža: Na Valonovoj desnoj natkoljenici možemo vidjeti tetoviranog orla crvene i crne boje.

Značenje: Orlovi su simbol pokazivanja moći i nečije hrabrosti. Valon je poznat kao vrlo neovisna osoba i vjeruje da može nastaviti sa svojim životnim odlukama, uvijek se podsjećajući da se mora brinuti o sebi i svojoj obitelji s ljubavlju.

8. Tetovaža ‘Zastave na lijevoj ruci’

Valon zastave Tetovaža

Tetovaža: Valon ima dvije zastave tetovirane na lijevoj nadlaktici. To su zastave Kosova i Švicarske.

Značenje: Valon je rođen i odrastao na Kosovu. Na nozi već nosi remek -djelo posvećeno svom rodnom mjestu i njegovim sjećanjima. Ova zastava je još jedno izdanje koje prikazuje njegovu ljubav prema gradu. Govoreći o povezanosti Švicarske, zbog štetnih situacija i rata na Kosovu, Valon i njegova obitelj morali su se preseliti u Švicarsku da traže azil. U čast ove dvije zemlje, dobio je zastave obiju zemalja ispisane mastilom.

“Ponosan sam što nosim boje Švicarske. Mogu se boriti za državu koja je toliko dala mojoj obitelji ”

9. Tetovaža ‘Cvijeće’

Valonovo cvijeće na desnoj ruci

Tetovaža: Na desnoj podlaktici Valon ima okomito tetovirane dvije ruže. Između ruža i zelenih stabljika nalazi se kratica koja se može čitati kao RVHV.

Značenje: Ova je tetovaža Valonovo priznanje vlastitoj obitelji. Ruže kakve poznajemo simbol su ljubavi, dok kratica RVHV znači njegova Otac (Ragip Behrami), Sestra (Valentina Behrami), Majka (Halime Behrami), i sam Valon.

10. ‘Obiteljska’ tetovaža

Valon piše lijevom rukom

Tetovaža: Valonova unutarnja lijeva podlaktica ispisana je tetovažom koja sadrži mnoge datume rođenja i abecede.

Značenje: Rođendani predstavljaju datume rođenja članova njegove obitelji. Na vrhu je datum rođenja njegove kćeri, nakon čega slijedi njegov vlastiti datum rođenja predstavljen slovom ‘V.‘Za Valona, ​​zatim njegovu sestru,’ Valentinin ‘DOB koji je također označen slovom’ V ‘. Ispod nje ležao je DOB Valonove majke predstavljen slovom:H“Za Halimea, a zatim i njegovog oca na kraju koje je predstavljeno slovom”R‘Za Rajipa.

G 09:11:03

19:04:85 V

V 14:07:82

10:04:04 H

R 02:06:60

11. Tetovaža na lijevoj podlaktici

Valon piše lijevom rukom

Na lijevoj podlaktici nalazi se natpis na stranom jeziku.

12. Tetovaža ‘leptir’

Valon Leva noga Leptir

Tetovaža: Na prednjoj strani Valonove lijeve noge tetoviran je raznobojni leptir.

Značenje: Leptir se koristi za označavanje nekih promjena u životu, a također i za predstavljanje početka novih faza i novih početaka u životu..

13. Tetovaža ‘Elena’

Valonovo ime na lijevom zapešću

Tetovaža: Na Valonovom zapešću možemo vidjeti drugu tetovažu s imenom koja kaže: “Elena”.

Značenje: Elena se zove Valonova bivša supruga, Elena Bonzanni. Odlučili su se razvesti nakon dvanaest godina braka 2017. godine.

14. Tetovaža ‘Srce i buba’

Valon Crvena crna tetovaža srca

Tetovaža: Na Valonovoj desnoj unutarnjoj nozi nalazi se srce dvobojne boje. Uz to ima i tetoviranu bubamaru.

Značenje: Crveno srce predstavlja ljubav, dok crna boja predstavlja tugu. Srce na nozi kombinacija je obojega. Bubamara i njena crvena boja simbol su snažne ljubavi, energije, topline i strasti. Zanimljivo je da je bubamara također simbol sreće. Broj mjesta na bubamara označava broj godina sreće u životu osobe.

15. Dizajn na lijevoj ruci

Tetovaža Valon Red Flowers

Lijeva vanjska podlaktica Valonsa ispisana je crnom bojom. Između toga možemo vidjeti i više cvjetova različitih veličina i različitih boja.

16. Tetovaža na ruci

Valon desni biceps tetovaža oca i kćeri

Tetovaža: Na desnoj nadlaktici Valon ima tetovažu koja predstavlja Valona i drugu kćer Isabel Behrami. Rođena je 2016. Zasjenjene figure su Behramija i njegove kćeri, dok ako bolje pogledamo, može se vidjeti i njegova supruga Lara Gut.

Značenje: Valon je vrlo ljubazan i posvećen obiteljski čovjek. Njegove tetovaže uglavnom su posvećene ljubavi prema obitelji. Ovo je još jedna takva tetovaža koju je posvetio vezi koju dijeli sa svojom mlađom kćerkom Isabel.

17. Tetovaža na desnom bicepsu

Valon tetovaža desnog bicepsa

Tetovaža: Na desnom unutarnjem bicepsu nalazi se natpis na talijanskom jeziku koji u prijevodu na engleski znači “Od srca do glave”. To znači da osoba vjeruje u obavljanje svakog posla i zadatka svim srcem i dušom. Ova tetovaža govori nam o Valonovoj osobnosti jer je vrlo vrijedan i marljiv.

18. Remek -djelo bedra

Tetovaža Valon bedra

Tetovaža: Valonovo desno bedro prekriveno je još jednom povijesnom slikom. Prikazuje ratnika i samuraje. Ova tetovaža personificira Valona i njegovu sliku ratnika svoje igre. Njegovi suigrači i sljedbenici pozivaju ga da bude ratnik na terenu kada uđe u svoju igru.

19. Tetovaža ‘Krenohw’

Tetovaža riječi Valon na lijevom gležnju

Tetovaža: Na prednjem dijelu njegove desne noge nalazi se tetovaža riječi “Krenohw” ispisane crvenom bojom.