Tetovaže

15 tetovaža Kevina Duranta i njihovo značenje

Kevin Wayne Durant je američki profesionalni košarkaš za Brooklyn Nets Nacionalnog košarkaškog saveza (NBA). Kevin ima više tinte na tijelu koje javnosti nikada nisu bile poznate sve do nedavno kada je otkrio da su mu prsa prekrivena raznim tetovažama. Većina njegovih tjelesnih mastila povezana je s njegovim vjerskim uvjerenjima. Tvrdio je da je tetovaže dobio na područjima koja obično nisu vidljiva očima. Pogledajmo njegove zanimljive tinte.

Kevin Durant

1. Tupacov portret na nozi

Sadržaj (kliknite za skok)

 • 1. Tupacov portret na nozi
 • 2. Portret Ricka Jamesa
 • 3. Biblijski redak na poleđini
 • 4. Portret Isusa Krista
 • 5. Anđeo drži košarku i tetovažu broj 35
 • 6. Tetovaža ‘Maryland’
 • 7. Tetovaža ‘Golubica i Barbara’
 • 8. Tetovaža ‘Rose and Wanda’
 • 9. Biblijski natpis iz Mudrih izreka 15:33 i Cross Tattoo
 • 10. Tetovaža ‘Walk By Faith, Not by Sight’
 • 11. Kovrčava “W” tetovaža
 • 12. Koliba i 301 tetovaža.
 • 13. Tetovaža na želucu
 • 14. Tetovaža ‘lav’
 • 15. Tetovaža na desnom zapešću

Kevin Durant Tetovaža Tupac Shakur

Tetovaža: Na Kevinovoj lijevoj nozi nalazi se portret američkog repera, Tupac Shakur.

Značenje: Kevin je više puta tvrdio da je na njega mnogo utjecao politički rad i stav Tupaca, kako se Tupac uvijek zalagao za snažna uvjerenja koja je imao.

Tupac je bio poznat po tome što se probudio, bio je politički nekorektan, imao je glas i zauzeo se za sebe, zalažući se za ono što smatra ispravnim. Izrazio je to u svojoj glazbi, izrazio je to u intervjuima, to je izrazio kroz svoje filmove, kroz svoj umjetnički rad. Mnogo je veće od toga što je on umjetnik ili pravi vruću pjesmu ili ima ploču broj 1. To je da ste u toj dobi razmišljali o stvarima o kojima ste razmišljali, s 22, 23 godine, a on je umro s 25 godina, kao … mladi ljudi ne razmišljaju tako.

„Dakle, da je on imao takav način razmišljanja u toj dobi u kojoj se predviđa da će biti prisutan, danas bi bio poput Gandhija, znate što govorim? Ili poput inteligencije tipa Nelson Mandela za našu kulturu, naše ljude, naš glas kao da je iz susjedstva. On je toliko značio što sam morao razmišljati na drugačiji način. Od gledanja, praćenja njegove priče, praćenja svakog intervjua koji mogu. ”

2. Portret Ricka Jamesa

Kevin Durant Rick James Tattoo

Tetovaža: Kevin na svom tijelu ima još jedan portret američkog pjevača, Rick James, a na lijevom bedru je s tintom.

Značenje: Kevin je oduvijek bio vjernik vlastitih misli i političkih stavova. U jednom intervjuu, Kevin je također rekao da se snažno zalaže za svoju slobodu i da ga je tijekom djetinjstva jako inspirirao američki pjevač. Štoviše, vikendom kad se svirao Jams, Rick je uvijek bio na rotaciji, pa je Rick oduvijek bio važan dio Kevinovog života.

“Rick James personificirao je slobodu. On je personificirao samo to što ste vi, voljeli ste i brinuli se o onome što volite, u što vjerujete. Povrh toga, svaka crna obitelj svirala je džemove vikendom kad ste morali pospremati … bilo kada kad je vikend, mame, baka, oni svirao džemove, pa je Rick James bio u rotaciji. Svaki put kad čujem pjesmu Ricka Jamesa to me vrati u djetinjstvo. On je veliki dio mog života. Na čudan, lud način, Rick James mi je toliko značio. ”

3. Biblijski redak na poleđini

Tetovaža s biblijskim stihom Kevina Duranta

Tetovaža: S desne strane donjeg i srednjeg dijela leđa, Kevin ima tetovažu koja sadrži riječi iz biblijskog stiha, Jakova 1: 2-4, koja glasi,

„Smatrajte to čistom radošću, braćo i sestre, [a] kad god se suočite s raznim iskušenjima, 3 jer znate da kušanje vaše vjere proizvodi ustrajnost. 4 Neka ustrajnost dovrši svoje djelo kako biste bili zreli i potpuni i ništa vam ne nedostaje. “

No, tinta na njegovim leđima imala je riječ “mautre” umjesto “zrelo”.

4. Portret Isusa Krista

Kevin Durant Tetovaža Isusa Krista

Tetovaža: S lijeve strane tetovaže biblijskih stihova na leđima, Kevin ima tetovažu koja je još jedan prikaz Kevinovog snažnog uvjerenja u njegove vjerske vrijednosti i vjere utemeljene na kršćanstvu.

5. Anđeo drži košarku i tetovažu broj 35

Kevin Durant Angel i 35 tetovaža

Tetovaža: Na vrhu njegovih leđa nalazi se ogromna tetovaža anđela koja prekriva većinu kože gornjeg dijela leđa. Anđeo ima otvorena krila i ispisan je košarkaškom loptom u rukama. Malo ispod anđeoske tetovaže dvije su ruke ispisane ovdje prsti su savijeni kako bi se prikazao broj 35.

Značenje: Očito se smatra da su anđeli simbol i vjesnici sreće, a košarka ispisana u ruci anđela znači da Kevin ne želi ništa osim sreće kako bi postigao uspjeh u svojim utakmicama. Dok 35 prikazuje broj Kevina Duranta.

6. Tetovaža ‘Maryland’

Kevin Durant MaryLand tetovaža

Tetovaža: Preko gornje strane leđa, preko lopatica, Kevin je dobio riječ ‘Maryland‘Tintom.

Značenje: “Maryland” je Kevinova matična država

TOTOVE NA ŠKORI

7. ‘Golubica i Barbara ‘ Tetovaža

Kevin Durant Barbara i Dove Tattoo

Tetovaža: Iznad njegove desne strane, Kevin ima tetovažu ptice golubice ispisane iza koje slijedi ime, Barbara tetovirana točno ispod nje.

Značenje: Barbara Durant ime je Kevinove bake za koju Kevin tvrdi da je previše blizak. Ona ga je odgajala kad su mu se roditelji razveli, a otac ga je napustio kad je imao samo 13 godina. Ptica golubica ovdje je simbol ljubavi, osim što je simbol svježih početaka.

8. Tetovaža ‘Rose and Wanda’

Kevin Durant Rose i Wanda Tattoo

Tetovaža: Iznad Kevinove lijeve peći, Kevin ima tetovažu s ružom ispisanom mastilom. I odmah ispod svijetlo zasjenjene ruže nalazi se još jedna tetovaža (Wanda) koja se zove njegova majka, tj. Wanda Durant.

Značenje: Kevin je jako blizak s dvije dame svog života, svojom bakom (Barbara Durant) i majkom, Wandom Durant. Ova tetovaža njegova je posveta ljubavi prema majci.

9. Biblijski natpis iz Mudrih izreka 15:33 i Cross Tattoo

Kevin Durant križ i biblijski natpis

Tetovaža: Kevin ima još jedan biblijski natpis ispisan na donjoj desnoj strani trbuha. Uz njegovu stranu nalazi se ogroman dobro osmišljen križ. Natpis kaže: “Strah Jahvin uči čovjeka mudrosti, a poniznost dolazi prije časti Priče Salamunove 15:33”.

Značenje: Dobivanje biblijskih referenci jasnim je simbolom da je Kevin veliki propovjednik učenja svoje religije, odnosno kršćanstva. Tetovaža simbolizira da se treba bojati Boga i tek tada se može postići mudrost i uspjeh. Štoviše, moramo biti skromni ako želimo steći neke počasti u životu.

10. Tetovaža ‘Walk By Faith, Not by Sight’

Kevin Durant Walk By Faith Not by Sight Tattoo

Tetovaža: Ispod njegove križne tetovaže na donjoj desnoj strani trbuha nalazi se natpis iz (2. Korinćanima 5: 7) koji kaže: “Hodajte vjerom, a ne vidom”.

“Čitam svoju Bibliju cijelo vrijeme”, rekao je Durant za Beyond The Ultimate. “Biblija me i pumpa i balansira da igram najbolje što mogu, ali mi također govori više o Gospodinu i o tome kako mogu živjeti za njega i što je sve učinio za mene.”

11. Kovrčava tetovaža “W”

Kevin Durant W tetovaža

Tetovaža: Iznad Kevinovog pupka nalazi se tetovaža slova ‘W’.

Značenje: ‘W ’predstavlja Kevinov rodni grad, odnosno Washington i logo je Washington Nationalsa

12. Koliba i 301 tetovaža.

Kućna tetovaža Kevina Duranta

Tetovaža: Na lijevoj strani donjeg dijela trbuha Kevina nalazi se kuća s mastilom zajedno s brojem 301 ispod nje. Također ispred kuće tetovirana je muška figura. Kad su ga jednom upitali o tetovaži koju najviše mrzi, Kevin je pokazao prema ovoj tinti.

Značenje: Pretpostavlja se da je koliba Kevinova prapostojbina jer je napisana tek blizu tetovaže ‘W’ za koju tvrdi da predstavlja njegov rodni grad.

13. Tetovaža na želucu

Tetovaža Kevin Durant na trbuhu

U središtu Kevinovog trbuha nalazi se još jedna tinta koja sadrži riječi kao: ‘Rad donosi …’ Ostatak je teško razaznati.

14. Tetovaža ‘lav’

Tetovaža lava Kevin Durant

Tetovaža lava Kevin Durant

Tetovaža: Na Kevinovoj desnoj nozi nalazi se vrlo svijetla tinta koja prikazuje lice lava.

Značenje: Lav je simbol ponosa i povjerenja.

15. Tetovaža na desnom zapešću

Tetovaža Kevin Durant na desnom zapešću

Tetovaža: Na zapešću Durantove desne ruke nalazi se tetovaža koja prikazuje slovo “R”Ispisano kurzivom.