Tetovaže

15 tetovaža i njihovo značenje Meek Mill -a

Robert Rihmeek Williams, poznatiji po umjetničkom imenu, Meek Mill američki je reper, aktivist i tekstopisac. Godine 2012. pronašao je vlastitu izdavačku kuću, Dream Chasers Records. Producirao je više vrhunskih albuma poput Dreams Worth More Than Money, Wins & Gubici i prvenstva. Robert je također objavio dokumentarnu seriju 2019. godine pod nazivom Free Meek na Amazonovom Prime Video -u o njegovoj borbi protiv kaznenog pravosudnog sustava nakon što je osuđen na zatvorsku kaznu 2017. godine. Godine 2018. Mill je također osnovao Zaklada REFORM Alliance zajedno s Jay-Zom reformirati kaznenopravni sustav. Meek Mill ima razne zanimljive tetovaže na tijelu. Pogledajmo što su oni i značenja iza njih.

Krotki mlin

1. Tetovaže ‘Motivacija i posveta’

Tetovaža: Vanjska strana desne podlaktice sadrži riječ “Motivacija” tetoviranu na njoj. Slično, vanjska strana njegove lijeve podlaktice sadrži riječ: “Posveta” tetovirana na njoj.

Značenje: Motivacija i predanost snažna su sredstva za poticanje, a Meek Mill kaže da je ostati motiviran i dati sve od sebe ključ uspjeha u bilo čemu.

2. Tetovaža ‘kruna’

Tetovaža: Meekova desna ruka sadrži tetovažu krune.

Značenje: Meek je ovu tetovažu dobio dok se družio s Rickom Rossom. Rick je tetovirao lice, dok je Meek ovu dobio na ruci.

3. ‘Egipatska’ tetovaža

Tetovaža: Desna strana njegovih prsa sadrži dvije egipatske tetovaže, Horusovo oko i egipatski Ankh. Oboje su istaknuti zrakama koje iz njih izlaze u pozadini.

Značenje: Egipatski Ankh predstavlja život i na ovom i na zagrobnom svijetu. Horusovo oko, poznato i kao Raovo oko, označava zdravlje, moć i znanje. Tako Meekove tetovaže upravljaju njegovim životom i nagovještavaju život pun zdravlja, snage i znanja.

4. Tetovaža ‘perje’

Tetovaža: Odmah ispod njegovih egipatskih tetovaža na desnoj peći nalazi se tetovaža s dva pera.

Značenje: Tetovaže s perjem koje Meek ima na tijelu predstavljaju slobodu i hrabrost.

5. Tetovaže ‘Cross and Quote’

Tetovaža: Srednji dio Meekovih prsa, upravo tamo gdje njegove trbušne zvijezde sadrže tetovažu križa. Ispod križa je citat “KING OF KINGS” tetoviran preko trbuha.

Značenje: Križ predstavlja vjerska stajališta repera.

6. Tetovaža ‘RIP Robbie’

Tetovaža: Na lijevoj strani prsa nalaze se riječi “RIP Robbie” tetovirane. Riječ RIP sadrži dvije bijele golubice tetovirane pored nje i postoji datum, 23. listopada 1960., do 19. kolovoza.

Značenje: Meek je ovu tetovažu dobio kako bi odao počast Robbieju, kojeg je jako obožavao.

7. Tetovaže ‘Letter, Diamond, DollarSign’

Tetovaža: Na lijevom rameru rapera nalazi se slovo “Dr” tetovirano. Također ima tetovažu dijamanta, kao i znak dolara, “$”

8. Simbol na desnoj podlaktici

Tetovaža: Gornja strana desne podlaktice, tik uz zglob, sadrži tetovažu glazbene note unutar velikog kružnog dizajna.

Značenje: Glazbena nota pokazuje koliko voli svoj posao i glazbu.

9. Tetovaže ‘Pismo, dizajn, stablo’

Tetovaža: Na gornjoj strani desne podlaktice nalazi se slovo P tetoviran na njemu. P je okružen pozadinskim tetovažama polutamne boje zajedno sa drvećem koje upotpunjuje njegove tetovaže na rukavima. Odmah iznad njegove tetovaže posvete nalazi se a duga dizajnerska linija izvedena u cik-cak uzorku.

10. Tetovaža ‘Roadsign’

Tetovaža: Dio iznad njegovog desnog lakta sadrži tetovažu ceste koja vodi prema njegovom ramenu, a pokraj nje je istetoviran putokaz u obliku kvadrata. Znak na cesti sadrži strelicu koja pokazuje put zajedno s riječi “GO” napisanom unutar nje.

11. Tetovaže ‘Shield, Ghost and Dice’

Tetovaža: Unutarnja strana lijeve podlaktice sadrži tetovažu štit s brojem 1 tetoviran unutar njega tik uz zglob. Na unutarnjoj strani nalazi se i uzorak društvenih igara kockice i male putove. Odmah ispod lakta nalazi se mala tetovaža obris duha zajedno s oblikom krune.

12. Tetovaže ‘Glazbena nota i kamera’

Tetovaža: Odmah ispod desnog pregiba lakta istetovirana je još jedna glazbena nota. Njegova nadlaktica između ostalog sadrži tetovažu kamere.

Značenje: Tetovaža glazbenih nota pokazuje nam koliko voli glazbenu industriju.

13. Tetovaža ‘Dollar Sign’

Tetovaža: Donji dio njegove desne podlaktice također sadrži tetovažu znaka dolara, “$

14. Tetovaža ‘Chance’

Tetovaža: U gornjem dijelu lijeve ruke nalazi se tetovaža riječi “Chance”. Ostatak njegove ruke upotpunjen je malim zamršenim tetovažama.

15. Tetovaža ‘crtani film’

Tetovaža: Meekovo desno rame sadrži tetovažu zgrade sa crtanim filmom o čovjeku s velikim šeširom i veliki brkovi koji plaču ispred njega.