Tetovaže

15 tetovaža Aarona Cartera i njihovo značenje

Aaron Charles Carter poznatiji kao Aaron Carter je američki pjevač. Proslavio se svojim višestrukim hitovima kao pop i hip hop pjevač krajem 1990 -ih. Međutim, zanimljivo glazbenu karijeru započeo je sa sedam godina, kao glavni pjevač benda “Dead End” dvije godine. Najpoznatiji Aaronovi hitovi bili su “Aaronova zabava (dođi po nju)”, “Želim bombone” i “Tako sam pobijedio Shaqa”. Aaron je uvijek bio na naslovnicama, ponekad zbog borbe s roditeljima koji su mu odbacili zaradu dok je bio dijete, njegove svađe s bratom i u posljednje vrijeme o njegovim teškim zdravstvenim stanjima. Osim svega ovoga, Aaron je uvijek bio u središtu pozornosti zbog svojih kontinuiranih aktivnosti bojenja i uklanjanja tinte. Doznajmo zanimljiva značenja iza njegovih postojećih mastila za tijelo.

Aaron Carter

1. ‘Ljubavna’ tetovaža

Ljubavna tetovaža Aarona Cartera

Tetovaža: Aaron Carter ima riječ “Ljubav” ispisanu na lijevoj strani vrata koja ide prema stražnjem dijelu lijevog uha, i okružena plamenom oko nje. Riječ ima veliki značaj za njega. Osim toga, to je učinio u vrijeme objavljivanja svog albuma, ‘LØVË’.

Na pitanje o njegovoj tetovaži rekao je: “Uvijek jurim za ljubavlju, i zato sam dobio tetovažu” ljubav “na vratu, znaš na što mislim?”

“Cijela ideja ljubavi s krugom i presjeći ga, cijela ideja toga je da s ljubavlju dobivate mržnju. Znaš li? Morate razumjeti ovo dvoje. Zato postoji nešto kao da prestanete s mržnjom, s ljubavlju. “

Tetovaže na prsima

Aaron Carter Tetovaže na prsima

2. Tetovaža ‘Grand Piano’

Aaron Carter tetovaža velikog klavira

Tetovaža: S lijeve strane Aaron ima veliku klavirsku tetovažu. Ova je tinta još jedno priznanje njegovoj ljubavi prema glazbi i pjevačko-glazbenoj karijeri.

3. ‘Neumann TLM mikrofon’ Tetovaža

Aaron Carter Tetovaža na prsima

Tetovaža: S desne strane Aaron ima tetovažu “Neumann TLM mikrofon”.

4. Tetovaža ‘Tribal Sun’

Aaron Carter tetovaža na leđima

Tetovaža: Aaron ima plemensku tintu za sunčanje točno u sredini gornjeg dijela leđa. Ovu tetovažu je dobio u dobi od 15 godina nakon što je od oca dobio dozvolu. Ovo mu je prva tetovaža.

TATTOOSI NA ARMI

Aaron Carter Tetovaža naoružanja

5. Tetovaža ‘Piano Keys’

Tetovaža klavirskih ključeva Aarona Cartera

Tetovaža klavirskih ključeva Aarona Cartera

Tetovaža: Na lijevoj podlaktici Aaron ima ključeve klavira na vrlo lijep način. Ova tinta u potpunosti predstavlja njegovu glazbenu karijeru. Međutim, ovu je tetovažu dobio nakon što je 2014. uklonio prethodnu laserom. Prethodna tetovaža bila je anđela koji je predstavljao njezinu sestru blizanku.

6. Tetovaža ‘Rose and Multiple Leaves’

Aaron Carter Star, Initials Tattoo Aaron Carter tetovaža desnom rukom

Aaronova tinta za desnu ruku

Tetovaža: Na vanjskoj desnoj podlaktici ima više ruža i lišća. Tetovaža pokriva njegove prethodne tinte koje su uključivale zvijezdu sa sedam točaka i minijaturne dizajne na unutarnjoj podlaktici.

7. Tetovaža ‘mikrofon’

Aaron Carter tetovaža s mikrofonom

Tetovaža: Na Aaronovoj desnoj podlaktici nalazi se tetovaža mikrofona. Tinta za mikrofon predstavlja njegovu vezu s glazbom i glazbenom karijerom.

8. Tetovaža ‘kompasa’

Aaron Compass tetovaža

Tetovaža: Na točnom mjestu na kojem je ispisano početno slovo njegovog prezimena (C), to jest na lijevom zapešću, Aaron sada ima označen kompas. Aaron za kojeg se zna da se suočio s mnogim problemima u svom osobnom životu i zdravlju dobio je ovu tetovažu kako bi ostao koncentriran i lako vodio svoj problematičan život.

9. Ruža na lijevoj ruci

Aaron Carter tetovaža Rose

Tetovaža: Prekrivajući njegovu lijevu podlakticu, postoji velika tinta koja završava na velikoj ruži ispisanoj prema unutarnjoj strani njegove unutarnje lijeve ruke.

10. Tetovaža ‘Karta svijeta’

 

Tetovaža: Na lijevom bicepsu, Aaron ima ispisanu kartu svijeta. Tetovaža pokazuje njegovu veliku ljubav prema putovanjima.

11. Tetovaža ‘Vrapci, oblaci i ruža’

Aaron Carter Sparrows i Rose Tattoo

Aaron Carter tetovaža lijeve ruke

Tetovaža: Na lijevoj unutarnjoj podlaktici nalazi se ogromna tinta koja uključuje dva leteća vrapca koji se kreću u oblacima. Obojica lete u suprotnim smjerovima. Dok je u sredini ruža obojena između oba vrapca.

12. Tetovaža ‘Carter’

Tetovaža prezimena Aaron Carter

Tetovaža: Aaron je dobio svoje prezime, ‘Carter’ ispisano elegantnim fontom na lijevom bicepsu.

13. Ruža pri ruci

Aaron Carter Rose tetovaža

Tetovaža: Na vanjskom vidljivom dijelu Aaronove lijeve ruke nalazi se tetovaža.

14. Pisanje na njegovoj strani

Aaron Side Tattoo

Tetovaža: S lijeve strane grudnog koša Aaron ima tetovažu koja uključuje neke riječi koje idu prema dolje prema njegovu trbuhu.

15. Tetovaža lica

Pogledajte ovaj post na Instagramu

IMA ODMAH NAJVEĆU STVAR U GLAZBI. NE MOGU SE ODBITI. ČINJENICE PROVJERITE ME. #neustavljiv #LMG #SilenceBreaker

Post objavljen od jj έR ��ỮŇgᗴŁ����ᗴ�� k����g�� 💔 (@aaroncarter) 28. rujna 2019. u 04:23 PDT

Pogledajte ovaj post na Instagramu

@johnnydangandco ti si najveći u igri koju svi trebaju znati i oni će nakon OVOG KOMADA #LAV #nacionalni nakit #LMG GANG

Post objavljen od jj έR ��ỮŇgᗴŁ����ᗴ�� k����g�� 💔 (@aaroncarter) 28. rujna 2019. u 01:35 PDT

Tetovaža: Na lijevoj strani lica Aaron ima tetovažu koja mu prekriva polovicu lica.

Značenje: Tintu je otkrio putem svoje objave na Instagramu. Tetovaža predstavlja pop zvijezdu Rihannu kao Meduzu, grčku gorgonu sa zmijama za kosu. Međutim, tetovaža nije dobila pozitivan odgovor njegovih sljedbenika.