Tetovaže

14 tetovaža YoungBoya u NBA -u i njihovo značenje

Kentrell DeSean Gaulden, popularno poznat kao YoungBoy NBA ili YoungBoy Never Broke Again, američka je pjevačica, reper i tekstopisac. Između 2015. i 2017., YoungBoy je objavio nekoliko mixetova koji su postali lokalni uspjeh i stekli su ga sljedbenici. Godine 2017. potpisao je s Atlantic Recordsom i izdao dvije nove miksete koje su sadržavale njegov singl “Outside Today” koji je dostigao 31. mjesto na američkoj Billboard Hot 100 ljestvici. Svoj debitantski studijski album objavio je 2018. godine “Dok smrt ne pozove moje ime”. Godine 2019. objavljena je njegova mixtape, AI YoungBoy 2, koja je bila na vrhu Billboard 200. Njegova pjesma zajedno sa kolegom reperom, Juice WRLD pod nazivom, “Bandit” dosegla je 10. mjesto na američkoj Billboard Hot 100.

YoungBoy NBA

1. Tetovaža ‘Jania’

Tetovaža: Kentrellovo čelo, neposredno iznad njegove lijeve obrve, sadrži tetovažu imena, Jamia na njoj. Lijevo od njegova oka okomito su istetovirana još četiri slova.

Značenje: On i njegova tadašnja djevojka Jamia dobili su odgovarajuće tetovaže. Jamia je dobila svoje ime, Kentrell tetovirana iznad obrva.

2. Mama i Jania tetovaže

Tetovaža: Na gornjoj strani desnog zgloba nalazi se tetovaža riječi “MAMA”. Ime, Jamia je opet, tetovirano na desnoj ruci, odmah ispod riječi, MAMA.

Značenje: YoungBoy je dobio riječ, mama je tetovirala kako bi pokazala svoju ljubav prema svojoj majci, Sherhondi Gaulden. Dobio je ime, Jania tetovirana kako bi pokazala svoju naklonost prema tadašnjoj djevojci.

3. Tetovaža srca

Tetovaža: Na desnoj strani oka nalazi se tetovaža malog srca napravljena crnom tintom. Na desnoj strani čela, iznad druge obrve, postoji još jedna tetovaža.

4. Tetovaža vuka, oblaka i zgrada

Tetovaža: Gornji dio njegove desne ruke, iznad lakta, sadrži veliku tetovažu lica vuka. Gornja strana njegove desne podlaktice sadrži veliki dizajn oblaka, zajedno s građevinom na unutarnjoj strani. Unutarnja strana desne podlaktice sadrži tetovaže različitih građevina. Tu je i mala tetovaža sunca, blizu njegova lakta. Cijela podlaktica prikazuje prizor grada. Ovo dovršava njegov desni rukav.

Značenje: YoungBoy je dobio vuka na svom tijelu jer misli da se njegova osobnost podudara s vučjom jer je simbol snage i hrabrosti. Scena grada je krajolik Baton Rougea u Louisiani koji je pjevačev rodni grad. Dobio ga je na tijelu kako bi pokazao kako mu je grad dao sve i da nije zaboravio svoje korijene.

5. Tetovaža pjesme i sudbine

Tetovaža: Donja strana desne podlaktice sadrži tetovažu pjesme koja je na njoj tetovirana. YoungBoyevo desno rame sadrži tetovažu riječi, “sudbine” na njoj zajedno s malim srcem ispod riječi sa zvijezdama s obje strane srca.

Značenje: YoungBoy vjeruje u sudbinu i vjeruje da se sve događa s razlogom. Zahvalan je na svemu što je do sada postigao i stoga je tetovirao “sudbinu” na svom tijelu.

6. Muška tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani vrata nalazi se tetovaža muškarca s rukama sklopljenim ispred usta kao da nešto šapuće u lijevo uho YoungBoya.

7. Dizajn tetovaža

Tetovaža: Desna strana vrata YoungBoy NBA lige sadrži dizajn napravljen od slova “H i L” na njemu.

Značenje: Inicijali se mogu odnositi na prijatelja jer nitko od članova njegove obitelji nema svoja imena s tim slovima.

8. 38 Tetovaža

Tetovaža: Prednji dio vrata, na grlu, sadrži tetovažu broja 38 na njoj.

Značenje: Broj je napisan kao referenca na njegovu pjesmu, 38 Baby.

9. Allahova tetovaža

Tetovaža: Na lijevom ramenu pjevačice nalazi se tetovaža ‘Allah’ na arapskom. Allah na arapskom znači Bog.

10. Royceova tetovaža

Tetovaža: YoungBoyevo desno rame sadrži tetovažu starog automobila Rolls Royce.

11. BOP tetovaža

Tetovaža: Donja strana lijeve podlaktice sadrži riječ “BOP”, okomito istetoviranu.

12. NBA i koncertna tetovaža

Tetovaža: Trbuh pjevačice sadrži dvije tetovaže. Gornji dio trbuha sadrži tetovažu slova, na njoj tetoviranu NBA -u zajedno sa siluetom muškarca u zakucanoj pozi, baš kao i logo Jordana, ali drži pištolj i usmjeren prema gore. Ispod je tetovaža nekoga tko nastupa na pozornici na koncertu, a publika navija za njih.

Značenje: NBA je kratica za Never Broke Again koje je ime sebi dao YoungBoy. Silueta zajedno sa slovima, NBA se smatra logotipom YoungBoya i predstavljena je kao takva. Koncertna tetovaža na donjem dijelu trbuha njegova je tetovaža na kojoj nastupa na pozornici.

13. Tetovaže muškarca i žene

Tetovaža: Na prsima pjevačice nalaze se tetovaža muškarca i žene. Na lijevoj peci nalazi se tetovaža portreta žene, a na desnoj portret muškarca koji nosi šešir.

Značenje: Tetovaže su portreti njegovih roditelja. Žena slijeva je mlada Sherhonda Gaulden, a ona slijeva, njegov otac. Njegov se otac rijetko spominje jer su ga odgajale baka po majci i majka jer je njegov otac osuđen na 55 godina zatvora kad je bio mlad.

14. Riječi tetovaže

Tetovaža: Unutarnja strana lijeve podlaktice sadrži tetovaže različitih riječi zgnječenih zajedno. To uključuje broj 33, Chip, Homer, inicijale KK i KD.