Tetovaže

14 tetovaža Mecole Hardman i njihovo značenje

Carey Mecole Hardman američka je profesionalna nogometašica. Igra u NFL -u za Kansas City Chiefs kao specijalist za povratak i široki prijemnik, a igrao je i fakultetski nogomet na Sveučilištu Georgia, a izabran je u 2. kolu drafta NFL -a 2019. godine. Mecole ima mnogo zanimljivih tetovaža na tijelu. Pogledajmo ih i istražimo značenja koja stoje iza njih.

Mecole Hardman

1. Tetovaža ‘tigar’

Tetovaža: Desno rame igrača prekriveno je velikom tetovažom lica tigra.

Značenje: Tetovaža tigra na ramenu simbol je moći, ali i slobodnog duha.

2. Tetovaža ‘Brojevi’

Tetovaža: Gornja desna ruka igrača sadrži rimske brojeve istetovirane na njoj, “VIII” i “XXVII”

Značenje: Brojevi na nadlaktici predstavljaju broj 8 i 27.

3. Tetovaža ‘Broj’

Tetovaža: Mecoleina desna ruka također sadrži broj, “706” tetovirano na njoj sa “6” tetovirano sa strane.

4. Bicep tetovaža

Tetovaža: Desni biceps sportaša sadrži citat istetoviran na njemu iz Biblije. Citat glasi: “Sve mogu kroz Krista koji me jača” i “Filipljanima 4:13” odmah ispod njega.

Značenje: Tetovaža je vezana za vjeru igrača i citat je iz biblijskog stiha, “Filipljanima 4:13”. Tetovaža predstavlja kako vjeruje u Kristovu moć i ojačana je snagom vjerovanja.

5. Tetovaža ‘Gamble’

Tetovaža: Unutarnja strana desne podlaktice sadrži niz tetovaža povezanih s kockanjem. Dizajn tetovaže sadrži kotač za kockanje, nekoliko kockica, karte za igru ​​i broj 777 prikazan na automatu za igre na sreću. Riječ “Život” također je tetovirana blizu lakta, neposredno iznad kotača za kockanje.

Značenje: Tetovaža riječi zajedno sa aparatima za kockanje predstavlja ideju da je život kockanje i ako želite pobijediti, morate riskirati.

6. Tetovaža ‘Strpljenje’

Tetovaža: Na vanjskoj strani desne podlaktice Mecole nalazi se iscrtan citat koji glasi: “Strpljenje je vrlina”

7. Tetovaža ‘Rose and Cross’

Tetovaža: Lijeva nadlaktica igrača sadrži tetovažu s dva cvijeta ruže tetovirana na njoj. Tu su i trsovi puni trnja koji povezuju ruže i trče mu gore -dolje po ostatku ruke. U blizini lijevog lakta također je tetoviran mali križ.

Značenje: Tetovaža križa predstavlja vjerske poglede igrača, simbolizira žrtvu Isusa Krista radi spašavanja čovječanstva.

8. Tetovaža ‘Bog i obitelj’

Tetovaža: Lijevi biceps sportaša sadrži riječi: “Boj se BOGA” tetovirano na njemu zajedno s riječi, “Obitelj” tetovirano ispod njega, okomito.

Značenje: Tetovaža riječi na njegovom bicepsu također je vezana za njegovu vjeru i često se kaže da predstavlja strah od Boga kao specifičan osjećaj poštovanja i pokornosti Bogu. Riječ “Obitelj” predstavlja koliko oni imaju važnost u njegovom životu i koliko ih voli.

9. Tetovaža ‘lubanje’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijeve podlaktice nalazi se tetovaža tri lubanje, jedna koja izvire iz druge.

Značenje: Dizajn tetovaža klasičan je prikaz. Ako pomno pogledate, vidjet ćete da svaka od lubanja ima ruke koje pokrivaju oči, uši i usta. Tetovaža predstavlja ideju da se ne čuje zlo, ne vidi zlo i ne govori zlo.

10. ‘Snitch’ tetovaža

Tetovaža: Na vanjskoj strani njegove lijeve podlaktice nalazi se tetovaža loptice za potiskivanje Harryja Pottera. Cinkaroš je lopta raširenih krila po podlaktici.

Značenje: Hardman je veliki obožavatelj svemira Harryja Pottera što ga je navelo da na svom tijelu napravi tetovažu ikoničnog cinkaroša.

11. Tetovaža ‘GVO’

Tetovaža: Na lijevoj strani vrata, iza uha, nalaze se slova, okomito tetovirana “GVO”, pored tri male ptice. Ispod njih je tetovirano maleno srce.

Značenje: Slova “GVO” akronim su samo za dobre vibracije koje predstavljaju pozitivan stav i pristup. Mecole često koristi isto u mnogim svojim hashtagovima i objavama na Instagramu.

12. Tetovaža ‘Kiss Marks’

Tetovaža: Desna strana Hardmanova trbuha sadrži tetovažu s četiri oznake poljupca na njoj crvenom tintom.

13. ‘Lubanje’ Tetovaža

Tetovaža: Mecoleino desno bedro sadrži još jedan dizajn nekoliko lubanja istetoviranih na njemu.

14. Tetovaža ‘vjera’

Tetovaža: Desna strana desne potkoljenice sadrži tetovažu s riječima: “HODITE VJEROM”.

Značenje: Ovo je još jedna od mnogih tetovaža na njegovu tijelu koja predstavlja njegovu vjeru. Predstavlja još jedan citat iz biblije koji kaže: “Hodajte vjerom, a ne vidom” i potiče vas da izdržite sve što vam život baci jer je sve to dio Božjeg plana.

Postoji još jedan komad tetovaže na leđima igrača koji on nije otkrio ni na jednoj od njegovih fotografija, ali se može vidjeti na nekim od njegovih vježbi na Instagramu.