Tetovaže

14 nevjerojatnih ideja tetovaža Sasukea sa značenjem

Kad biste samo mogli pomisliti na Naruto manga seriju, Sasuke je jedan od glavnih protagonista ove serije i razgovarajmo o tome zašto je Sasuke uopće imao znak zla. Sasuke je imao oznaku koja označava njegovu osuđenu situaciju, ali obično je koristi kao svoj adut. Međutim, kasnije je nestao uz pomoć svog brata Itachija kako bi se riješio oznake pomoću Mača Totsuka.

Evo cijele priče iza Sasukeove tetovaže prokletstva, a to ide otprilike ovako …

Sasuke, koji se rodio 23. srpnja, bio je živo dijete, koje je uvijek bilo oduševljeno zadovoljiti se i biti zaslužan kandidat za svoje prezime. Međutim, to se promijenilo jer je cijelu njegovu obitelj i selo obuzeo Itachi, njegov stariji brat. Iznenađujuće je to što je Itachi bio netko kome se Sasuke divio i na koga se ugledao kao na mlađeg brata i sestru. Itachi je pustio Sasukea tako što ga nije ubio i rekao da Sasuke, još uvijek nije zaslužan da bude ubijen. Samo postajući sve moćniji, na primjer nabavkom svog osobnog Mangekyō Sharingana, mogao se proglasiti izazovom vrijednim Itachijevih sposobnosti. Itachi je doslovno natjerao Sasukea da ga ne voli, da žudi za osvetom i da od toga stekne snagu.

Tako je Sasukeov jedini životni cilj izrastao u osvetu za masakr njegove obitelji i, na kraju, stekao moć koja je zahtijevala tu osvetu, čak i ako je uključivala stjecanje dodatne moći izvana – tako je Orochimaru došao na sliku. Uz Orochimaruov Juinjutsu, koji je ovaj prokleti pečat i koji pomaže u preobrazbi, taj Orochimaru može zatražiti podršku od drugih. Jedno od prokletstva koje je darovano bio je ovaj Prokleti pečat neba koji je Orochimaru poklonio Sasukeu i koji je mogao pomoći primatelju povećati razinu čakri, a time i njihove fizičke sposobnosti. To je nedvojbeno jedan od najjačih tuljana. Kad se pečat aktivira, Sasuke dobiva moći jednake Narutovom jednostranom obliku kada ga je prvi put implementirao.

Kako bi aktivirao ošamućeni pečat, Orochimaru ostavlja ugriz na vratu primatelja, potičući pečat da se razvije u blizini probušene modrice. Primatelji doživljavaju nesvjesno stanje dok tijelo prihvaća ili odbija magiju pečata. Oni čija tijela nisu kompatibilna s prokletim pečatom morat će se suočiti sa smrću.

IDEJE

Nije ni čudo što se mnogi koji prate Naruto seriju, a također su i vrijedni obožavatelji Sasukea, nalijepe lijevom stranom zatiljka kao podsjetnik na osvetu i izazove s kojima se Sasuke spreman suočiti osvojiti njegov cilj.

Nije potrebno, međutim, pečat tetovirati samo na potiljku. Mogu se birati različita mjesta po njihovom ukusu ili gdje god nađu osobni značaj.

 • Brtva na gornjoj strani leđa

sasuke tetovaža

Tetovaža sadrži tri tomoe (a cjelokupni dizajn poznat je kao mitsudomoe), koji se odnosi na Sharingan, koji kada se stimulira, pretvara pečat u narančasto-crvenu boju i raspršuje otiske poput plamena po Sasukeovu tijelu. Ovdje je tip tetovirao pečat na lijevoj strani gornjeg dijela leđa, što je izvrsna opcija za razrađen dizajn.

 • Dizajn brtve Zig-Zag

sasuke tetovaža

Sasuke je u stanju inducirati Orochimaruovu opaku čakru kroz pečat, što ga dovodi do toga da se transformira u iskrivljenu zastrašujuću varijantu sebe, ali postaje moćniji i agilniji. U ovom posebnom dizajnu, plamen koji prolazi kroz brtvu zamijenjen je nekim cik-cak linijama kao varijacijom. Vjerojatno možete unijeti neku drugu vrstu dizajna kako biste mu dali osobni pečat.

 • Sa strane vrata

sasuke tetovaža

Čini se da će ovaj dizajn predstavljati točno mjesto na koje je primijenjen Sasukeov pečat, odnosno na lijevoj strani stražnjeg dijela vrata. Uzorak crno -bijele tinte najčešći je uzorak koji je u modi, ali možete se razlikovati po veličini i boji prema vlastitim željama.

 • Pokrivajući pola leđa

sasuke tetovaža

Ovaj dizajn izgleda super. Za početak, postavlja se na točno mjesto, odnosno na lijevu stranu stražnjeg dijela vrata. Drugo, širi svoj plamen poput pauna na kišni dan spreman za ples. Ne samo da izgleda nadrealno, već i ima nešto što ima snažan utjecaj. U stvarnosti, kad sjedi, pečat će biti samo normalna crna tetovaža negdje na tijelu korisnika.

 • Dizajn cijelog leđa

sasuke tetovaža

Ovaj je dizajn sličan prethodnom po tome što pokriva gotovo polovicu leđa, međutim, postoje neke posebnosti. Oblik plamena je definitivno drugačiji i zapravo je pečat prilično manji u ovom uzorku. Očigledno, nositelj želi više pažnje na plamenu. Ova tetovaža predstavlja činjenicu da druga i posljednja faza pečata potiče crne oznake da u potpunosti prekriju korisnika.

 • Bez plamena

sasuke tetovaža

Plamen je sastavni dio dizajna, ali možete isprobati i ovaj poseban stil tetoviran na sredini, a ne na lijevoj strani vrata. Slično, možete eksperimentirati s postavljanjem i drugim komponentama dizajna.

 • Ruke prekrivene plamenom

sasuke tetovaža

Ili možete odlučiti da vam Sasuke’s Curse pečat bude prekriven rukom i rukama. Ovaj dizajn je pomalo jedinstven i ostavlja dojam gepardove kože. Nekima je ovaj dizajn prilično atraktivan, ali nekima bi tradicionalni način i ideja smještaja bili puno bolji.

 • Malo ga pomaknuti

sasuke tetovaža

Također se može pokušati pomaknuti područje postavljanja na desnu stranu vrata umjesto na lijevu stranu. A nešto što ga čini još drugačijim je činjenica da se umjesto da prekriva polovicu leđa, spušta niz ruke. Daje sjajan efekt plamena koji izgleda super.

 • Prištinski dizajn pečata

sasuke tetovaža

Ovaj dizajn predstavlja pečat zatvoren u krug plamena. Radi se s velikom zamršenošću, a detalji su super uredni. Postoji razlog zašto je Orochimaru namjeravao imati pečatnu oznaku smještenu sa strane vrata, vrlo blizu mozga, i to zato što bi mogao degenerirati Sasukeov um što bi mu moglo omogućiti da se transformira u jaču verziju sebe.

 • Kružni uzorak

sasuke tetovaža

Još jednom kružni uzorak! Tri identične oznake raspoređene su u takav obrazac zbog simbolike iza kruga. Krug je univerzalni simbol cjelovitosti, savršenstva, beskonačnosti, bezvremenosti i sebe. Jasno je zašto mnogi dizajni uključuju plamen koji kružno kruži oko pečata.

 • Cosplayer Sasuke Design

sasuke tetovaža

Volite li Cosplayer i slično, ovaj će dizajn definitivno privući pozornost. Opsežan je i uredno izrađen.

 • Mali i kompaktan dizajn

sasuke tetovaža

Iako se nekima sviđa njihov Sasuke pečat na vrhu, postoje i druge vrste ljudi koje se zalažu za minimalističko Sasukeovo prokletstvo koje zapravo izgleda i prilično atraktivno. Dakle, ako ne tražite nešto opsežno, ovo je pravi dizajn za vas.

 • Lubanja od slamnatog šešira

sasuke tetovaža

Mnogi su obožavatelji hvalili Sasukeov lik i to kako je bio sposoban dublje zaroniti u crnilo i kako je kasnije postigao spasenje čak i kad su drugi vjerovali da je on izvan spasenja (sve zahvaljujući Narutu koji nije odustao od vjerovanja u svojim sposobnostima.) Čak i djevojke mogu napraviti ovu tetovažu prokletog tuljana kao prikaz snage i hrabrosti u životu.

 • Sasukeov poboljšani pečat

sasuke tetovaža

Ovaj pečatni znak je prilično pojačan, a uzorak plamena sveden je na minimum. Očigledno je to vjerojatno zato što nositelj želi da naglasak bude stavljen na pečat, a ne na plamen koji ga okružuje.

Na kraju, tetoviranje koje volite i koje biste dugo njegovali je nešto što zahtijeva ogromnu količinu istraživanja. Dali smo vam 14 takvih kreativnih ideja koje bi vas mogle inspirirati da postignete svoj savršeni dizajn, međutim, možete promijeniti te dizajne kako se osjećate ispravno. Dodavanje citata ili datuma ili vjerojatno imena voljene osobe koja vas inspirira izvrsna je ideja koja bi mogla nadopuniti vaš dizajn. Također možete dobiti ime nekoga ili nečega što vas nadahnjuje da date sve od sebe i srušite sve prepreke koje vam se nađu na putu. Javite nam jesmo li vam mogli pomoći komentiranjem u nastavku!