Tetovaže

13 tetovaža i njihova značenja Sama Smitha

Samuel Frederick Smith engleski je pjevač i tekstopisac. Proslavio se 2012. godine kada je nastupio u “La La La” Naughty Boya. Sam je 2014. objavio svoj debi album “In The Lonely Hour”, čije su mnoge pjesme dospjele u deset najboljih UK -a, a osvojile su mu i četiri nagrade Grammy. Također ima tri Brit nagrade, tri Billboardove glazbene nagrade, Zlatni globus i Oscara. On nije binarni i koristi rodno neutralnu jedninu kao zamjenice za sebe. Rekao je Smith,

Nisam muško ili žensko. Mislim da lebdim negdje između. ”

Sam ima mnogo zanimljivih tetovaža na tijelu. Pogledajmo ih i značenja koja stoje iza njih.

1. Tetovaža ‘Kissing Couple’

Tetovaža: Na lijevom ramenu pjevačice je tetovaža dvojice muškaraca koji se ljube.

Značenje: Tetovaža na njihovoj ruci predstavlja Marlon Brando i James Dean zaključavanje usana i zalaganje za jednaka prava i govori za sebe.

2. Tetovaža ‘ptica’

Tetovaža: Unutrašnjost Samove lijeve podlaktice ima tna njemu ptica uz riječ tetoviranu pored na urdu jeziku.

Značenje: Tetovaža ptice na ruci simbol je hrabrosti i slobode.

3. Tetovaža ‘Par peta’

Tetovaža: Unutrašnjost Samovog lijevog zgloba ima tetovažu par štikli s dvije male zvijezde u blizini.

Značenje: Tetovaža crvenih peta na Samovom zapešću tetovaža je koja predstavlja njihovu ljubav prema štiklama. Sam je rekao: “Osjećam se jednako kao i muškarac. Zafrkavali su me zbog toga. Ali bilo je i ljudi koji su me poštovali što sam tako hodao po mojoj školi. Samo kupujem sve, štikle, haljine. Volim petu. Imam puno peta kod kuće. “

4. Tetovaža ‘sidro’

Tetovaža: Sa strane pjevačeve lijeve podlaktice na njoj je tetovirano sićušno sidro.

Značenje: Tetovaža sidra bila je uobičajena tetovaža za pomorce, ali također predstavlja mir mora i nadu u život.

5. Tetovaža ‘Jednakost i simbol’

Tetovaža: Pjevačev lijevi prstenjak ima istetoviran znak jednakosti, a bočna strana lijevog kažiprsta ima zajednički simbol koji predstavlja ženu tetoviranu.

Značenje: Tetovaža jednakosti na njihovom prstu predstavlja jednakost za sve. Sam je rekao: „Ovo je samo po sebi razumljivo. Pokazuje moje viđenje homoseksualnih brakova i jednakosti za sve. ” Tetovaža simbola za ženu ide s onom s druge strane na kojoj je simbol za muškarca tetoviran da predstavlja njegovu ne-binarnu prirodu.

6. Tetovaže prstiju

Tetovaže: Desna ruka pjevača ima i nekoliko simbola istetoviranih na sebi. Na bočnoj strani desnog kažiprsta na njoj je tetoviran simbol muškarca. Na njihovom srednjem prstu nalazi se vrh strijele, a na desnom prstenjaku dvije paralelne crte.

Značenje: Tetovaža simbola za čovjeka predstavlja Samovu ne-binarnu prirodu, a linije na njihovom prstu inspirirane su starom mumijom. Sam je objasnio da je tetovaža “inspirirana jednom od najstarijih tetovaža ikada pronađenih na mumificiranom tijelu koje je pronađeno zakopano samo u ledu”.

7. Tetovaža ‘Iskrenost i sama’

Tetovaža: Na stražnjoj strani Samove lijeve ruke je tetovirana riječ “iskrenost”, a na desnoj strani ima riječ “sama” tetovirana. Obje su riječi tetovirane blizu njegovih laktova.

Značenje: Riječ “iskrenost” predstavlja kako oni napamet pišu svoje tekstove, napisali su: “Ovo je ono što obećavam da ću biti u svojoj glazbi. To je ono po čemu živim.

Prema riječima @mariamena_official, “Iskrenost je moj Bog.” Tetovaža riječi “sam” na drugoj ruci predstavlja njegovo vrijeme tuge. Smith je rekao: „I na kraju – ovo sam samo ja koji sam melankoličan **. Hah. Ja to ipak doživljavam kao malu pozitivu. Više nije usamljeno. Samo sam. Što je u redu. Mislio sam da ću ih podijeliti s vama jer ih volim. ”

8. ‘Zmajeva’ tetovaža

Tetovaža: Samov desni biceps ima tetovažu crtani zmaj na tome.

Značenje: Tetovaža na njegovom bicepsu je Elliottova, iz Disneyjevog filma Pete’s Drago koji je jedan od Samovih omiljenih.

9. ‘III’ tetovaža

Tetovaža: Rimski broj, III tetoviran je sa strane pjevačeve desne podlaktice.

Značenje: Tetovaža broja predstavlja 3. To je odgovarajuća tetovaža koju su Sam i njegove sestre, Mabel i Lily predstavile svoju ljubav i vezu koju dijele.

10. ‘B’ tetovaža

Tetovaža: Pjevač ima još jednu tintu na desnom kažiprstu. Slovo „B”Tetoviran je na Samovom prstu sa sitnim dizajnom iza slova.

Značenje: Tetovaža slova predstavlja ljubav prema bivšem partneru Brandonu Flynnu. Sam je trenutno u vezi s Francoisom Roccijem.

11. Tetovaža vrata

Tetovaža: Na potiljku pjevača nalaze se riječi: “TPH-50HR”Tetoviran na njemu.

Značenje: Riječ na zatiljku naslov je novog nadolazećeg albuma. Naziv albuma inspiriran je adresom obiteljske kuće u kojoj je odrastao.

12. Bočna tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani pjevačevog tijela nalazi se još jedna tetovaža koja nije otkrivena ni na jednoj od njegovih fotografija.

13. Portretna tetovaža

Sam Smith-Portretna tetovaža

Tetovaža: ‘Portretna’ tetovaža na ruci.

Značenje: U travnju 2021. Sam je tetovirao vlastiti portret koji predstavlja njegov nebinarni identitet. Tetovažu je načinio majstor tetovaža Miles Langford. 22. travnja 2021. Miles je postavio sliku ove tetovaže na svoju Instagram ručku s natpisom,

IKONA @samsmith 💘 Hvala na tetoviranju. Prijeđite prstom da vidite Samovu novu tetovažu i za dobar provod ”