Tetovaže

13 tetovaža i njihova značenja Mikea Holstona (Pravi Tarzann)

Michael Holston, popularno poznat kao “Pravi Tarzann” američki je utjecaj na društvenim mrežama i YouTuber koji je poznat po svojim postovima s egzotičnim životinjama. Mikeov kanal, čuvar zoološkog vrta, ima više od 500 tisuća pretplatnika, a na Instagramu ima više od 6 milijuna pratitelja. Mike se opisuje kao odgajatelj životinja, podučava ljude o životinjama i želi postati sljedeći Steve Irvin. Michael ima mnogo zanimljivih tetovaža na tijelu. Pogledajmo njegove tetovaže i značenja iza njih.

Mike Holston

1. ‘Croc’ tetovaža

Tetovaža: Na lijevoj strani vrata nalazi se tetovaža krokodilske glave s širom otvorenim ustima.

Značenje: Tetovaža croc -a na vratu pokazuje njegovu ljubav prema životinjama. Tetovažu je postavio na svoj Instagram s natpisom “Crocodylus porosus”, što je slani krokodil. Tetovaža je također počast njegovom idolu, Steveu Irvinu koji je bio poznat kao Lovac na krokodile.

2. Tetovaža ‘pauk’

Tetovaža: Na prednjoj strani vrata nalazi se tetovaža velikog pauka.

Značenje: Tetovaža pauka na vratu tetovaža je ukrasne tarantule Gooty Sapphire koja mu je jedna od omiljenih vrsta prema njegovim postovima. Poznat i kao tarantula starog svijeta, pauk je kritično ugrožena vrsta drveća iz jugoistočne Indije. Mike je ovu tetovažu dobio jer se bojao pauka iako voli sve životinje, a tetovažu je dobio nakon što je prevladao strah od stvorenja.

3. Tetovaža ‘Rafiki’

Tetovaža: Na desnoj strani vrata nalazi se tetovaža vrste majmuna.

Značenje: Tetovažu na vratu objasnio je njegov Instagram post. Tarzan je napisao: “Mandrillus sphinx = Rafiki” otkrivajući znanstveno ime vrste i također pokazujući kako je ljubitelj filmova o Kralju lavova jer je Rafiki ime majmuna iz tog filma.

4. Tetovaža ‘Banner and Birds’

Tetovaža: Mikeova prsa sadrže transparent tetoviran preko njega s riječima: „Što me ne ubije. Čini me jačim ”napisano na njemu. Sunce se također može vidjeti kako izlazi na njegovoj lijevoj peci iza transparenta, a on ima tetovirane ptice oko sunca koje pokrivaju i njegove ključne kosti.

Značenje: Izreka na njegovim prsima je motivacijska po kojoj živi i koja mu pomaže da prevlada sve u životu. Citat je također važan za njega jer je to njegov otac koji je puno govorio.

5. Tetovaža ‘simbol’

Tetovaža: Na desnom Mikeovom ramenu tetoviran je crvenom tintom simbol.

6. Tetovaža ‘Date’

Tetovaža: Lijevo rame čuvara zoološkog vrta sadrži datum, “7-14-75 ″ i” 1.20.08 “tetovirano na njemu zajedno s inicijalima,” M.A.H “. Tu je i tetovaža žene sa rukama spojenim u molitvi neposredno iznad tetovaže.

Značenje: Tetovaža na njegovoj ruci je počast njegovom ocu koji je preminuo. Mike nije otkrio mnogo detalja o svojoj obitelji, osim što je u nekim svojim postovima spomenuo svoju ljubav prema njima.

7. ‘M’ tetovaža

Tetovaža: Mikova lijeva nadlaktica ima tetoviranu oznaku “M”.

Značenje: “M” na ruci predstavlja njegovo ime, Michael i ideju o dizajnu dobili su iz logotipa Monster drink.

8. Tetovaža ‘pruge’

Tetovaža: Lijevi biceps i nadlaktica čuvara zoološkog vrta imaju istetovirane pruge.

Značenje: Pruge na lijevoj ruci afričke su plemenske tetovaže koje afrički ratnici dobivaju kao borbene pruge. Mike se tetovirao tradicionalnim plemenskim metodama tinte.

9. Tetovaža ‘uzorak’

Tetovaža: Mikeova gornja desna ruka i rame prekriveni su uzorkom leopardovih pjega. U njegovoj tetovaži postoje i zakrpe koje predstavljaju suzenje i prikazuju različite uzorke linija unutra.

10. ‘WyldLife’ tetovaža

Tetovaža: Na trbuhu su mu tetovirane riječi “WYLD LIFE”, a “I” je zamijenjeno obrnutim bodežom.

Značenje: Tetovaža predstavlja njegovu ljubav prema životinjama i kako voli živjeti u divljini, blizu prirode.

11. Tetovaža ‘Pantera’

Tetovaža: Sa strane njegove desne podlaktice nalazi se gornja polovica panterinog lica tetovirano na njoj. Njegova lijeva ruka sadrži donji dio panterinog lica istetovirano na njoj.

Značenje: Njegova ruka i podlaktica koje se spajaju tvore puno lice crne pantere. Mike je tetovirao crnu panteru jer vjeruje da je to njegova duhovna životinja.

12. Tetovaža na leđima

Tetovaža: Leđa čuvara zoološkog vrta potpuno su tetovirana u zaista jedinstvenoj tetovaži. Leđa su mu prekrivena tetovažom stražnje strane zmijske glave. Prekrivena je ljuskama u obliku zmijske glave s dvije velike crne točkice koje predstavljaju uzorak lažnih očiju koji zmija pokazuje.

Značenje: Mike je dobio ovu tetovažu jer mu je to jedna od omiljenih vrsta zmija. Tetovažu je postavio na svoj Instagram s natpisom “naja naja” što je znanstveni naziv vrste indijske kobre koja je inspirirala ovu tetovažu.

13. Tetovaža ‘Mač i kornjača’

Tetovaža: Na prednjoj strani desne potkoljenice nalazi se tetovaža dviju sabljarki tetoviranih na njoj u kružnom obliku zajedno s valovima vode istetoviranim iza njih. Tu je i kornjača tetovirana iznad sabljarke.