Tetovaže

12 tetovaža Paula Georgea i njihovo značenje

Paul Clifton Anthony George američki je profesionalni košarkaš koji igra za NBA za Los Angeles Clippers. Paul je 6 puta NBA All-Star. Paul je počeo igrati u srednjoj školi i igrao lopticu za fakultet u državi Fresno, a Indiana Pacers ga je izabrao za deseti ukupni izbor na NBA 2010 draftu. Također je osvojio zlatnu olimpijsku medalju 2016. godine, a predstavljao je i Oklahoma City Thunder, prije nego što se pridružio Clippersima 2019..

Paul ima mnogo zanimljivih tinti na tijelu. Pogledajmo ih i značenja koja stoje iza njih.

1. Tetovaža ‘anđeo’

Tetovaža: Gornja desna ruka i rame igrača imaju veliku tetovažu anđela koja ima krila velika kao i tijelo. Riječi “Moj anđeo čuvar” također su tetovirane iznad glave anđela.

Značenje: Tetovaža anđela čuvara na njegovoj ruci predstavlja njegovog anđela čuvara koji štiti i pazi na njega i njegovu obitelj.

2. Tetovaža s brojevima

Tetovaža: Brojevi, “05, 02 i 90” tetovirani su na desnom laktu. Postoji i dizajn koji se sastoji od trokutastog dizajna s velikim rogovima tetoviranim pored broja.

Značenje: Brojevi na ruci predstavljaju njegov datum rođenja, “2. svibnja 1990.”. Dizajn pored datuma izgleda poput glave bika koji predstavlja igračev horoskopski znak, Bika.

3. ‘Gradska’ tetovaža

Tetovaža: Gornja strana desne podlaktice igrača prekrivena je velikom tetovažom kolnika okruženom različitim uličnim znakovima. Na podlaktici su mu tetovirane i riječi “Grad snova”.

Značenje: Tetovaža uličnih znakova i riječi predstavljaju grad Los Angeles u kojem je odrastao i trenutno svira. Paul je rođen u Palmdaleu u Kaliforniji. U jednom je intervjuu rekao: “Na neki način to je kao, želim doći ovdje, želim igrati za domaću momčad i obući dres Lakera. To će uvijek biti nešto što želim ispuniti ”

4. Tetovaža ‘661’

Tetovaža: Pavlovo desno zapešće ima broj, “661” tetovirano na njemu.

Značenje: Broj 661 je još jedna tetovaža posvećena njegovom rodnom gradu Palmdaleu. To je pozivni broj za mjesto u kojem je rođen.

5. Tetovaža ‘Mama, ključanica i lopta’

Tetovaža: Unutrašnjost njegove desne podlaktice ima tetovažu brave s ključanicom na njoj. Riječ “mama” je tetovirana iznad brave, a ispod brave je tetovirana košarkaška lopta.

Značenje: Tetovaža brave predstavlja snažnu vezu i osjećaje zaključane i čuvane. Riječ “mama” ide zajedno s tetovažom brave i predstavlja njegovu ljubav i vezu s majkom, Paulette Ann George. Tetovaža košarke predstavlja njegovu ljubav, strast i poštovanje prema sportu kojim se bavi.

6. Tetovaža ‘Kamena’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani desne podlaktice nalazi se kamen s tetovažom s brojem “14”.

Značenje: Ovo je još jedna tetovaža koja predstavlja njegovu ljubav prema Los Angelesu. Broj i kamen predstavljaju američku rutu 14 koja vodi iz Kalifornije.

7. Tetovaža ‘Zvijeri’

Tetovaža: Obje igračeve ruke imaju na sebi tetovirana lica zvijeri. Njegova desna ruka ima na sebi tetovirano lice lava, a lijeva ima lice tigra.

Značenje: Tetovaže na ruci predstavljaju njegovu ljubav prema omiljenim životinjama i njegovu osobnost dok je na terenu. Dok je objašnjavao svoje tetovaže, rekao je: „Imam dvije tetovaže: jednu s lavom s jedne strane, i jednu s tigrom s druge strane. One su moje omiljene životinje i predstavljaju ono što osjećam da sam na terenu. Oni šute, ali su zvijeri. ”

8. ‘Vitez’ tetovaža

Tetovaža: Lijevo rame NBA all-starta na sebi ima tetovažu lica viteza. Vidi se kako vitez nosi staru grčku, spartansku kacigu i ima stepenice u pozadini s ostalim ratnicima koji stoje na stepenicama.

Značenje: Tetovaža predstavlja velike spartanske ratnike, poznate po svojoj hrabrosti, snazi ​​i autoritetu, a to su osobine koje sam Paul cijeni.

9. Značenje ‘tetovaže šaha i kralja’

Tetovaža: Gornja strana lijeve podlaktice prekrivena je tetovažom šahovskih figura, spojenih s kariranom pločom. Tačno u sredini nalazi se velika kraljevska šahovska figura s natpisom “Kruni me” iznad nje. Tu je i mala krunica tetovirana iznad riječi “ja”

Značenje: Dizajn tetovaže predstavlja riječi “Crown Me King” i pokazuje ambiciju igrača kako želi dominirati sportom i postati sljedeći kralj košarke.

10. Tetovaža ‘Pack Gang’

Tetovaža: Na lijevom zglobu igrača nalaze se riječi “PACK GANG”.

11. Tetovaža ‘Walk in Faith’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijeve podlaktice nalaze se riječi “Walk in Faith”.

Značenje: Tetovaža riječi na podlaktici predstavlja njegovo vjerovanje i način na koji živi svoj život po Božjoj volji.

12. Tetovaža nogu

Tetovaža: Sa strane desne noge također ima tetovažu, ali je dizajn izblijedio i rijetko se vidi.