Tetovaže

12 tetovaža Marka Hunta i njihovo značenje

Mark Richard Hunt je mješoviti borilački umjetnik na Novom Zelandu i bivši kickboxer samoanskog podrijetla. Hunt je natjecatelj u Ultimate Fighting Championshipu (U F C), a osvojio je i K-1 World Grand Prix 2001. Poznat je po imenu “King of Walk-Offs” zbog svoje posebne tehnike odlaska i zaustavljanja napada prije nego što sudac službeno završi meč. Poznat je i pod imenom Super Samoan. Mark ima neke zanimljive tinte na tijelu koje su mu od velike važnosti. Istražimo njegove tetovaže i njihovo značenje.

Mark Hunt

 1. Tetovaža samurajskih grudi

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Skoro gotovo ✅💪💪💪💪💪 @monarchtatsupplies @chris_showstoppr

Post objavljen od Super Samoan (@markhuntfighter) 30. ožujka 2017. u 02:56 PDT

Tetovaža: Mark je na prsima imao tetovažu ogromne samurajske lubanje. Ovo veliko remek -djelo koštalo ga je tri dana da ga do kraja izvede.

Značenje: Mark tvrdi da ima veliki afinitet prema Japanu, a time i prema japanskoj kulturi. Vjeruje da ima samurajskog duha i da je ova tetovaža njegova posveta njegovom samurajskom duhu koji se zove “Pali samuraj “. Tinta predstavlja njegovu snagu i hrabrost koju samuraji posjeduju kao svoje prepoznatljive osobine. Tetovažu je napravio Chris Mata’afa iz Monarch Tat Supplies and Studio u australskom Sydneyu.

2. Riječi na prstima

Mark Hunt tetovaža prstima

Tetovaža: Na prstenjaku lijeve ruke Mark ima tetovažu koja sadrži slova “gH”, koja su prikrivena njegova prethodna tinta koja je sadržavala slovo “gp”.

3. Tetovaža vrata

Simbol vrata Marka Hunt

Tetovaža: S lijeve strane vrata, nalazi se tetovaža nekih simbola koji izgledaju kao dva nasuprot C -a.

Značenje: Simboli su simboli hebrejskog jezika koji predstavljaju način predstavljanja nečeg lijepog. Mark tvrdi da je ovo primio kao način iskazivanja poštovanja prema svom sinu.

TETOVI ZA NOGE

4. Tetovaža ‘vražje lice’

Mark Hunt Dragon Tattoo

Tetovaža: Prednji dio Markove lijeve noge prekriven je vražjim licem sa zakrivljenim rogovima.

5. ‘A’ tetovaža

Mark Hunt Tetovaža

Tetovaža: Na vanjskoj strani njegove desne noge nalazi se tetovaža slova A zasjenjen iznutra i ispisan kurzivom.

6. Tetovaža na lijevoj nozi

Tetovaža simbola Marka Hunta

Tetovaža: Na unutarnjoj strani Markove desne noge nalazi se okrugli simbol.

NAZAD TEATU

7. Tetovaža ‘Super Samoan’

Super Samoanska tetovaža Marka Hunta

Tetovaža: Odmah ispod tetovaže ekstenzije Markovih grudi koja se nalazi na vrhu njegovih leđa, nalaze se riječi “Super Samoan” tetovirane.

Značenje: Super Samoan je ime po kojem je Mark Hunt među svima poznat. Ime je izvedeno iz činjenice da je Mark Hunt Samoanac.

TATTOOSI NA ARMI

TETOVI LIJEVE RUKE

8. Samoansko pisanje 

Mark Hunt Tetovaža za pisanje lijeve podlaktice

Mark Hunt Oceania Super Fighter

Tetovaža: Na unutarnjoj strani Markove lijeve podlaktice nalazi se tinta koja čita riječi na samoanskom jeziku zajedno s njihovim prijevodom na engleski. Tetovaža se može čitati kao:super lovac oceania“.

Značenje: Ova je tetovaža još jedan prikaz Markove popularnosti kao Samoanskog super borca ​​i njegove veze kao igrača i stalnog pobjednika ekipe Oceanije.

9. Tetovaža ‘Left Arm Band’

Mark Hunt tetovaža lijeve ruke

Tetovaža: Na sredini njegova lijevog bicepsa nalazi se crna traka koja je okružuje svuda zajedno s polinezijskim dizajnom unutar benda.

10. Tetovaža ‘Đavao koji izlazi iz vatre’

Mark Hunt ostavio tetovažu na bicepsu

Tetovaža: Na lijevom bicepsu Marka nalazi se još jedna tetovaža đavla. Vrag sa trnjem vidi se kako se diže iz vatre koja je prikazana crvenom bojom.

TETOVI DESNE RUKE

11. ‘Polinezijska’ tetovaža

Dizajn desne ruke Marka Hunta

Tetovaža: Cijela Markova desna ruka prekrivena je zamršenim dizajnom u obliku traka i linija crnom tintom. Tetovaža je ranije pokrivala gornji dio ruke, no kasnije ju je produžio do zapešća.

Značenje: Dizajn se naziva polinezijskom tintom. Marko ovu tintu nosi kao počast svom polinezijskom podrijetlu.

12. Samoanski rukopis

Mark Hunt Tetovaže na ruci

Mark Hunt Lijevo pisanje podlaktice

Tetovaža: Preko obje podlaktice, Mark ima Samoanski ispisan mastilom koji se može čitati kao “Sili Ai Lou Oti Nai ……” koji se nastavlja s njegove desne na lijevu ruku. Tekstovi se mogu pretvoriti u engleski, što znači: “Bolje umrijeti nego živjeti i uživati ​​sam“.