Tetovaže

12 tetovaža Kevina Owensa i njihovo značenje

Kevin Yanick Steen, poznatiji po svom ring imenu, Kevin Owens je kanadski profesionalni hrvač koji se natječe u WWE -u pod SmackDownom. Prije nego što se pridružio WWE -u 2014., Kevin se borio za ROH (Ring of Honor) gdje je osvojio ROH Svjetsko prvenstvo, kao i ROH Tag Team Championship. Kevin se smatra jednim od najboljih hrvača na svijetu i ima mnogo šampiona.

Kevin je također poznat po raznim tetovažama koje njegovo tijelo krasi. Pogledajmo ih i značenja koja stoje iza njih.

Tetovaže na desnoj ruci

1. Tetovaža ‘Bik i zmija’

Tetovaža: Na desnom ramenu nalazi se tetovaža glave bika. Na desnoj ruci nalazi se i tetovaža zmije. Zmijska glava nalazi se na stražnjoj strani nadlaktice, a rep joj je omotan oko tetovaže stabla na podlaktici.

Značenje: Tetovaža bika na ramenu predstavlja njegov sunčev znak, Bika. Kevin je rođen 7. svibnja 1984. Također je rekao da i njegova supruga kaže da se njegova osobnost poklapa s bikovskom.

2. Tetovaža ‘Vulture’

Tetovaža: Na desnoj ruci tetoviranog velikog supa raširenih krila. Sup sjedi na vrhu drveta na podlaktici.

Značenje: Tetovaža supa na nečijem tijelu predstavlja nečiju sposobnost postizanja životne misije.

3. Tetovaže ‘Panda i gorila’

Tetovaža: Desni biceps hrvača na sebi ima tetovažu pande, a na unutrašnjoj strani podlaktice tetovažu lica gorile.

Značenje: Kevin je dobio ovu tetovažu i obožavatelj ga je na Twitteru pitao značenje iza toga. On je odgovorio: “Zbog životinja.”

4. Tetovaža ‘Drvo’

Tetovaža: Na gornjem dijelu desne podlaktice nalazi se tetovirano stablo. Tetovaža također ima zamućenu pozadinu, a zmija sa stražnje strane Owensove nadlaktice ima repove omotane oko kore drveta.

5. Tetovaža ‘zvijer’

Tetovaža: Riječ “ZVER” tetovirana je na Kevinovoj desnoj ruci blizu palca.

6. Tetovaža ‘Karina’

Tetovaža: Na unutrašnjoj strani desnog zgloba tetovirano je ime “KARINA”.

Značenje: Tetovaža imena na zglobu predstavlja njegovu ljubav prema supružnici Karini Leilas

Tetovaže lijeve ruke

7. Tetovaže ‘Live and Name’

Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijeve podlaktice nalazi se tetovaža riječi “UŽIVO”. Slovo “E” zrcali se u riječi koja čini i drugu riječ. Imena, “OWEN” i “ELODIE” također su tetovirana s unutarnje strane lijevog zgloba.

Značenje: Tetovaža na njegovoj ruci glasi “UŽIVO” kao i “ZLO” ako je pročitate unatrag. Ovo je odgovarajuća tetovaža koju je napravio sa svojim prijateljem i mentorom, hrvačem Steveom Corinom. Rekao je: „U jednom trenutku smo prolazili kroz neke stvari u svakom svom osobnom životu, samo smo prolazili kroz neke grube stvari, i odlučili smo se tetovirati na kojem piše„ Uživo “, samo kao vezu jedno s drugim – imali bismo istu tetovažu. ” Tetovaža imena na zapešću predstavlja ime njegove voljene djece, Owena i Elodie.

8. Tetovaža ‘lubanja’

Tetovaža: Na Kevinovoj lijevoj ruci tetovirana je lubanja ispod koje je također tetovirano par golf palica u obliku križa.

9. Tetovaža ‘Slova’

Tetovaža: Slova “MSPB” tetovirana su na prstima njegove lijeve ruke.

Značenje: Slova predstavljaju inicijale njegovih djedova, Melvina Steena i Pierrea Benoita. Govoreći o tetovaži, rekao je: “Prije nešto više od četiri godine, 21. siječnja 2012., preminuo je moj djed Pierre Benoit. On je najteži čovjek kojeg sam ikada upoznala. Živio sam s njim mnogo godina. Nije puno pričao, ipak će veza koju dijelimo i utjecaj koji je imao na mene uvijek ostati. Na današnji dan prije tri godine, 31. siječnja 2013., izgubio sam drugog djeda, sjećanja na Melvina Steena kako me je kao dijete vodio na predstave WWE -a, pogled u njegove oči i zagrljaj koji mi je dao nakon što je vidio moju prvu borbu su stvari Nikada neću zaboraviti. Oboje su umrli prije nego što sam došao u WWE, ali uvijek će biti sa mnom ”

Dodao je, objašnjavajući značenje svoje tetovaže, rekavši: “Ako samo požalim, to je što nisam stigao do WWE -a prije nego što su preminuli, jer bi bili toliko ponosni pa sam odlučio otići dodatni kilometar i neka mi tetovaže inicijala na zglobovima prstiju, tako da su uvijek sa mnom ”

10. Tetovaža ‘dinosaura’

Tetovaža: Na lijevoj ruci nalazi se tetovaža dinosaura. Dinosaur nije živ i u obliku je kostura.

11. Tetovaža ‘kostur’

Tetovaža: Na lijevoj podlaktici tetoviran je još jedan kostur dinosaura.

Tetovaže na nogama

12. ‘K’ tetovaža

Tetovaža: Slovo “K” tetovirano je na desnoj potkoljenici, malo iznad gležnja.

Značenje: Tetovaža slova je odgovarajuća tetovaža koju je dobio sa svojim supružnikom. Slovo predstavlja njeno ime, Karina. Otkrio je priču iza tetovaže rekavši: „Kad sam upoznao svoju suprugu – zove se Karina – promijenila je sve što sam znao o životu jer nisam mogao zamisliti susret s nekim zbog koga bih se tako osjećao. Dakle, mjesec dana nakon što smo se upoznali, otišli smo se tetovirati, a bila je jako mala, samo sam dobio ovaj mali “K”, a onda je ona dobila “K” na zdjelici za “Kevin” “