Tetovaže

12 tetovaža Iana Connora i njihovo značenje

Ian Connor je američki model, modni dizajner, stilist i poduzetnik. Connor je započeo kao dizajner za Glyn Brown i L3NF. Kasnije je postao član A $ AP Mob. Radio je kao stilist za Wiz Khalifu, Kylie Jenner, A $ AP Rocky, Virgila Abloha, a također je radio i kao model za mnoge časopise i modne marke, uključujući zbirku Yeezy repera Kanyea Westa. Ian Connor na svom tijelu ima mnogo zanimljivih tetovaža. Pogledajmo što su oni i značenja koja imaju.

Ian Connor

Tetovaže lica i vrata

1. Tetovaža ‘Osveta’

Tetovaža: Prednji park Ianovog vrata sadrži riječ “REVENGE” tetoviranu na njemu.

2. Tetovaža ‘leptirići’

Tetovaža: Ianovo lice, samo s lijeve strane lijevog oka sadrži tetovažu velikog leptira, tik do manjeg. Leptiri su simbol novih početaka.

3. Tetovaže ‘Bol i vijak’

Tetovaža: Dio iznad njegove desne obrve sadrži riječ: “bol.”Tetoviran na njemu. Ianov desni obraz također sadrži tetovažu a munja.

4. Tetovaže ‘Lubanja, trokut i kuka’

Tetovaža: Na lijevoj strani čela nalazi se tetovaža a lubanja s ukrštenim kostima. Tu je i tetovaža mala udica tik iznad njegove lijeve obrve. Dio između njegovih obrva sadrži tetovažu ‘V’.

Značenje: Ian je dobio ovo ‘V ‘ učinjeno za predstavljanje robne marke Vlone koja je marka ASAP Moba (glazbene grupe) koji su bliski prijatelji s Ianom.

5. Tetovaže ‘Lopta i pisanje’

Tetovaža: Na desnoj strani čela nalazi se tetovaža lopta s dizajnom u sebi. Na desnoj strani Ianovog vrata nalazi se tetovaža na kojoj piše: “AWGE“. Njegova linija kose također sadrži nekoliko riječi tetoviranih na njoj.

Tetovaže lijeve ruke

6. Tetovaža ‘ljubavi’

Tetovaža: Gornja strana lijeve podlaktice, blizu zgloba, sadrži tu riječ, LJUBAV tetoviran na njemu.

7. Pisanje tetovaža

Tetovaža: Unutarnja strana lijeve podlaktice, odmah ispod lakta, sadrži tetovažu druge riječi koju je teško razaznati.

Tetovaže na desnoj ruci

8. ‘Banner’ tetovaža

Tetovaža: Na gornjoj strani desne podlaktice nalazi se tetovaža čamca s veliki stup u obliku slova T s koje visi list s riječima ispisanim nalik na transparent.

9. Tetovaže ‘Amblem and Writing’

Tetovaža: Unutarnja strana desne podlaktice sadrži tetovažu amblem unutar kojih, jelen je u romingu besplatan. Vanjska granica amblema sadrži riječi: „NITKO NIJE OSTAVIO NA VRHU ZAUVIJEK”Tetovirano u njemu, kao i riječi,”Estd. 1995. godine“. Ispod tetovaže amblema nalazi se tetovaža na kojoj piše: “RIP YAMS

Trbušne tetovaže

10. Tetovaže na prsima

Tetovaža: Ianov desni pec sadrži tetovažu a krug s crtama unutar njega, provaljujući ga crvene i bijele sekcije, stvaranje dizajna tetovaža. Njegov lijevi pec sadrži tetovaža crvenog kruga s an obris osobe ostavite prazno unutar kruga. Ovaj se dizajn odnosi na Raf Simons SS03 košulju sa stanicama.

11. Tetovaže ‘Muškarac i djevojka’

Tetovaža: Desna strana trbuha sadrži veliku tetovažu anime djevojka. Riječ, ‘Limenka’ tetovirano je podebljano s desne strane djevojčine glave. U središtu trbuha nalazi se velika tetovaža čovjek koji sjedi i puši. Riječ, ‘Čuvano‘Tetovirano je pokraj njega okomito.

12. Tetovaže ‘Lubanja i slova’

Tetovaža: Lijeva strana trbuha, ispod lijevog trbuha, sadrži tetovažu lubanja s krilima. Lijevo od lubanje nalaze se slova “sjekira”Tetoviran.