Tetovaže

12 tetovaža i njihova značenja Anthonyja Bourdaina

Anthony Michael Bourdain koji je bio poznatiji kao Anothony Bourdain, bio je američki kuhar, autor knjiga, poznati novinar i putopisac. Radio je u programima temeljenim na međunarodnoj kulturi, hrani, kuhinji i ljudskim uvjetima. Bourdain je bio kuhar veteran koji je bio povezan s više kuhinja. Odahnuo je 8. lipnja 2018. u restoranu Le Chambard Hotel Alsace, Kaysersberg-Vignoble, Francuska. Osim ljubavi prema profesiji. bio je strastveni ljubitelj umjetnosti tetovaža. Bourdain je imao više tetovaža koje su mu prekrivale tijelo. Hajde da ih istražimo.

Anthony Bourdain

“Fotografije su bile” nedovoljne za snimanje trenutka “.

“Prestao sam slikati na cesti prije nekoliko godina. Objektiv mi se nije činio dovoljno velikim i završio sam sa suvenirima. Moj stan bio je pun smeća i tamo je izgledao kao Klub istraživača. ” on kaže. “Mene je ručno opalio metalnom iglom jedan monah u Chang Maiju, imao sam brojne salone za tetoviranje u Sjedinjenim Državama, jednu su mi zabila dva grubo pijana plemena Ibana na Borneu.”

“Gledajte, imam 61 godinu. Svjestan sam da me tetovaža neće poboljšati na neki mjerljiv način. Neće me učiniti mlađom, neće me učiniti hiperaktivnom, neće me učiniti relevantnijom niti zanimljivijom. Više vidim svoje tijelo kao stari automobil. Pokriven je udubljenjima. Ne postaje novije, točkovi će uskoro početi padati. Još jedno udubljenje neće biti važno – rekao je. “Na kraju ih uglavnom uspijevam zadovoljiti.”

1. Tetovaža Tribal Band

Tetovaža Anthony TRIBAL BAND

Tetovaža: Anthonyjev desni biceps bio je prekriven tetovažom plemenskog benda.

Značenje: Tribal band je način da pokažete poštovanje prema svojoj kulturi. Također, simbolizira vašu moć i mudrost.

“Samo sam mislio da izgleda super. To je bila početna tetovaža ”

2. Tetovaža tigra

Tetovaža Anthony tigra

Tetovaža: Na desnoj podlaktici imao je tigra u vodoravnom smjeru.

Značenje: Tigar je simbol moći, snage i neovisnosti.

3. Tetovaža ‘Blue Crysamthumum’

Tetovaža Anthony crysthanamum

Tetovaža: Na ramenu mu je bila ispisana plava krizantema. To je tebori tetovaža. Tebori tetovaže predstavljaju japansku kulturu pri čemu se vjeruje da je tebori kombinacija dvije riječi, tj. (Te) označava ruku i (bori) znači rezbarenje. Igla se uvijek iznova zabija u kožu radi pripreme tetovaže i dugotrajan je proces u usporedbi s postupkom korištenja strojeva za pripremu tetovaža.

Već neko vrijeme želim jako dobru tebori tetovažu. Netko do koga mi je jako stalo dobio je zaista lijepe tebore i pomislio sam: ‘Pa ako ti možeš nabaviti, mogu i ja.’ Nije bilo natjecateljsko, ali bila sam ljubomorna. Zavidan. ”

4. Tetovaža vrata

Anthony tetovaža na prsima

5. Tetovaža ruke

Anthony zvjezdasta tetovaža lijeve ruke

6. Tetovaža lijeve podlaktice

Anthony tetovaža lijeve ruke

7. Tetovaža zmije

Tetovaža zmije Anthonyja

Anthony je tetovirao lijevu podlakticu

Tetovaža: Anthony je na lijevoj nadlaktici imao tetovažu zmije. Ovo je bio par tetovaža koje su on i njegova žena dobili 2011. godine iz salona za tetovaže u Miami Inku u South Beachu na Floridi. Tetovažu zmije dobio je na lijevoj ruci, dok ga je njegova žena Ottavia nanijela na lijevo rame. Zmija je simbol beskrajnog ciklusa života i smrti.

8. Tetovaža desne podlaktice

Anthony tetovaža na desnoj podlaktici

9. Tetovaža desne ruke

Anthony tetovaže na desnoj podlaktici

Tetovaža: Na desnoj unutarnjoj ruci imao je kružni dizajn koji je dobio iz Miamija. Tetovaža je uključivala nešto pisanja na stranom jeziku, a zatim kružni dizajn. Vjerovalo se da je tetovaža pojam epohe (vrijeme označeno kao početak nekog dobrog razvoja), dok su riječi prevedene na engleski značile: “obustavljam presudu”.

10. Tetovaža ramena

Anthony tetovaža na ramenu

Tetovaža: Na lijevom ramenu mu je bio ispisan ouroboros.

Značenje: Ouroboros predstavlja zmiju ili zmaja koji jede svoj rep. To je simbol beskonačnosti i izravno se fokusira na ciklus smrti, života i ponovnog rođenja. Također, to je izvor ohrabrenja za sebe da se neprestano izgrađuje i napreduje u životu.

11. Tetovaža lubanje

Tetovaža lubanje Anthonyja

Tetovaža: Na desnom ramenu tetovirana je lubanja.

Značenje: Anthony je tetovažu napravio tattoo umjetnik Chris Garver. Lubanja je simbol smrti i zla. Međutim, vjeruje se da je i simbol pokazivanja samopouzdanja i sposobnosti da snažno prevlada sve životne poteškoće.