Tetovaže

11 tetovaža Randyja Ortona i njihovo značenje

Randal Keith Orton, profesionalno poznat kao Randy Orton, američki je profesionalni hrvač i povremeni glumac, koji drži deveterostruko prvenstvo WWE-a, četverostruko Svjetsko prvenstvo u teškoj kategoriji WWE-a, i dvostruko OVW Hardcore prvenstvo. Randy Orton jedan je od najpoznatijih hrvača zbog svoje lažne promjene karaktera. Odlučio se za nadimke poput ‘Viper’ i ‘Apex Predator’ zbog svoje nestabilne osobnosti. Baš kao i njegova osobnost, i njegova kolekcija tetovaža je vrlo jedinstvena. Dobio je broj tetovaža ispisanih na tijelu koje imaju različita značenja. Pomaknimo se dalje kako bismo saznali više pojedinosti o njegovim tetovažama zajedno s njihovim značenjem.  

1. Tetovaža ‘Alanna’

Tetovaža: Tetovaža ‘Alanna’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Alanna Marie Orton ime je prve kćeri Randyja Ortona koja je rođena od njegove bivše supruge, Samanthe Speno, 12. srpnja 2008. Randy je dobio ime svoje kćeri ‘Alanna’ zajedno s njezinim ‘datumom rođenja rimskim brojkama’ ispisanim na lijevoj podlaktici.

2. ‘Kim’ tetovaža

Tetovaža: ‘Kim’ tetovaža na srednjem prstu lijeve ruke.

Značenje: Randy Orton dobio je ime sadašnje supruge Kimberly Kessler ‘Kim’ sa malim srcem ispisanim na srednjem prstu lijeve ruke. Randy je duboko zaljubljen u Kim, što je itekako vidljivo iz ove tetovaže i njegovih profila na društvenim mrežama prepunih Kiminih slika.

3. Tetovaža ‘Tribal Art’

Tetovaža: Tetovaža ‘Tribal Art’ na obje ruke.

Značenje: Plemenske umjetničke tetovaže prevladavaju među slavnim osobama. Plemenske umjetničke tetovaže predstavljaju zaštitu od zlih sila i demona. No, te tetovaže imaju nekoliko značenja prema odnosnoj kulturi ljudi. Randy Orton tetovažu plemenske umjetnosti dobio je i na podlakticama i na leđima. Kasnije je tim plemenskim umjetničkim tetovažama dodao još neke uzorke.

4. Tetovaža ‘Biblijski stih’

Tetovaža: Tetovaža ‘Biblijski stih’ na stražnjoj strani desne ruke.

Značenje: ‘Biblijski redak 1. Petrova 5: 8 kaže’,

“Budite trijezni, budite oprezni, jer vaš protivnik đavao, kao ričući lav, hoda tražeći koga bi mogao proždrijeti.”

ispisan je na stražnjoj strani desne ruke Randyja Ortona.

5. Tetovaža ‘Lubanja rukavi’

Tetovaža: Tetovaža ‘Skulls Sleeves’ na obje ruke.

Značenje: Randy je obje ruke prekrio rukavima lubanje. Lubanje su točno u blizini njegovih plemenskih tetovaža. Randy je ranije na lijevoj ruci imao tetovažu ‘Marine Corps’ Sjedinjenih Država, ali ju je pokrio nakon što je dobio otpust zbog lošeg ponašanja. Dakle, da bi prekrio tu tetovažu, Randy je po rukama ispisao plemenske uzorke i lubanje. U jednom intervjuu, rekao je Randy,

“Vjerojatno je trajalo 40-50 sati. Imam puno značenja iza toga i to je razlog zašto sam to učinio. Plemensko djelo koje sam prije imao nije imalo nikakvog značenja iza sebe. Bez ikakvog značenja, i nekako sam htio staviti na svoje tijelo nešto što je imalo neko značenje i ima, a to je za mene, moju ženu i moju obitelj. Što se tiče značenja, ne želim svima govoriti što to znači. Mogu gledati, mogu uživati, ali smisao je za mene. ”

6. Tetovaža ‘United States Marine Corps’

Slika nije dostupna.

Tetovaža: Tetovaža ‘United States Marine Corps’ na lijevoj ruci.

Značenje: Randy je ranije na lijevoj ruci imao tetovažu “United States Marine Corps”, ali je tu tetovažu prekrio nakon što je dobio otpust zbog lošeg ponašanja. Stoga je, kako bi to zataškao, na obje ruke ispisao plemenite šare i rukave lubanje. U jednom intervjuu, rekao je Randy,

“Imao sam tetovažu na lijevoj ruci na kojoj je pisalo‘ USMC ’za američke marince. Kad sam dobila otpusnicu zbog lošeg ponašanja i poslana kući, riješila sam se te tetovaže tako što sam je zataškala. Jednom je to bilo zataškano u San Diegu dok sam još bio u marincima i oni su odradili užasan posao pa sam morala otići do drugog tipa- tipa koji mi je na kraju poradio na ramenu- i neka mi to popravi. ”

7. Tetovaža ‘Crvena ruža’

Tetovaža: Tetovaža ‘Red Rose’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Neposredno iznad imena prve kćeri Alanne, Randu je ispisala prekrasnu crvenu ružu. Nacrtao je ovu tetovažu samo za njezinu kćer Alannu. U jednom je intervjuu rekao,

“Ovdje imam ružu, jedina boja na bilo kojem od mojih komada je za moju kćer Alannu, a njezin rođendan tamo u romskim brojevima, i to je središnji dio, to je ono čime svi oni kulminiraju to što je ruža na mojoj ruci za moja kćer.”

8. Tetovaža ‘Tribal Pattern’

Tetovaža: Tetovaža ‘Tribal Pattern’ na leđima.

Značenje: Randy je na leđima ispisao ‘Tribal Pattern’. Randy je ovu tetovažu dobio dok je trenirao u hrvanju u dolini Ohio. Randy je u intervjuu za WWE.com rekao,

“Stvar je u tome što sam se cijelo vrijeme hrvao i nije imao vremena za ozdravljenje, pa je postala ova velika, krvava krasta. Bilo je užasno, svaka dva tjedna odlazio sam na retuširanje jer sam ga stalno uništavao. “

9. Tetovaža ‘Leteći bijeli golub’

Tetovaža: Tetovaža ‘Leteći bijeli golub’ na lijevoj ruci.

Značenje:  Bijela boja simbol je mira i ljubavi. Tetoviranje letećeg bijelog goluba simbolizira ljubav, nadu, sreću, sklad i intimnost. Randy Orton ovu je tetovažu ispisao na lijevoj ruci.

10. Tetovaža ‘Ruže’

Tetovaža: Tetovaža ‘Roses’ po cijelim rukama.

Značenje: Uz lubanje, Randy je na obje ruke nanio mnogo ruža. Tetovaže ruža simboliziraju zrelu ljubav, naklonost, mirne odnose, emocije i sklad. U jednom intervjuu, Randy je izrazio svoje mišljenje o svojim tetovažama i rekao,

“Mislim da bi ljudi koji se tetoviraju trebali biti spremni jer su vječni. Volio bih vidjeti kako izgledam bez njih ponekad. ”

11. Tetovaža ‘Matching Couple’

Tetovaža: Tetovaža ‘Matching Couple’ na lijevom rebru.

Značenje: Randy i njegova supruga Kimberly tetovirali su odgovarajući par tetovažom. Randy ga je dobio na lijevo rebro, a njegova supruga Kimberly na desnu ključnu kost. Ova odgovarajuća tetovaža još uvijek je misterija jer nema jasnih informacija o tome.