Tetovaže

11 tetovaža i njihovo značenje Sadie Gibbs

Sadie Gibbs je engleska profesionalna hrvačica i gimnastičarka koja se trenutno natječe u AEW -u (All Elite Wrestling). Sadie ima mnogo zanimljivih tetovaža na tijelu. Pogledajmo ona koja ona ima i njihova značenja.

SadieGibbs

1. Tetovaža sidra i ključa

Tetovaža: Unutarnja strana lijeve podlaktice sadrži tetovažu sidra. U blizini sidra nalazi se i tetoviran ključ koji se naslanja na njega.

2. Arapska tetovaža

Tetovaža: Desna strana Sadienog tijela sadrži arapsku liniju, “تألمت فتعلمت فتغيرت” tetoviranu na njoj.

Značenje: Riječi u tetovaži prevode se: “Patio sam, naučio sam, promijenio sam se”. Sadie je tetovažu objavila na Instagramu zajedno s natpisom: “Tako je lako proći kroz promjene! I zaboravite na poteškoće tijekom adaptacije. Često se tetoviram da me podsjeti!

Morate rasti kroz ono kroz što prolazite! Ova tetovaža ima i uvijek će imati toliko značenja iza sebe ”

3. Tetovaža leđa

Tetovaža: Leđa hrvačice, uz njezinu kralježnicu, sadrže na njoj istetoviranu drugu liniju na arapskom jeziku. Redak glasi: “النجاح ليس نهائيا ، والفشل ليس قاتلاً لكن الشجاعة على مواصلة الطريق هي الأهم”.

Značenje: Redak na njezinim leđima znači: “Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan, ali hrabrost za nastavak puta je najvažnija”, to je redak koji je rekao Winston Churchill, a ponovio i prof. Mohammed Beyari.

4. Tetovaže ptica

Tetovaža: Lijeva strana gornjeg dijela leđa Sadie sadrži tetovažu tri male ptice.

5. Križna tetovaža

Tetovaža: Na desnoj ruci hrvača nalazi se tetovaža križa.

Značenje: Tetovaža predstavlja vjerske stavove sportaša.

6. Cvjetna tetovaža

Tetovaža: Na boku desnog kuka nalazi se tetovaža cvijeća.

7. Tetovaža ‘Love Her’

Tetovaža: Desna strana prsa hrvača sadrži riječi: „Voli je. Ali ostavite je divljom ”tetoviranu na njoj.

8. Citat tetovaža

Tetovaža: Sa strane desne podlaktice nalazi se citat “Milošću kroz vjeru” tetoviran na njoj. Tu je i simbol tetoviran tik do citata blizu njezinog zgloba.

Značenje: Citat je iz biblijskog stiha, Efežanima 2: 8 koji kaže: „Milošću ste spašeni po vjeri; i to ne od vas samih: to je Božji dar. ” i predstavlja još jednu od tetovaža koje predstavljaju vjerske stavove hrvača.

9. Tetovaža ruža

Tetovaža: Na Sadienom desnom bicepsu nalazi se tetovaža ružičastog cvijeća zajedno s nekoliko riječi tetoviranih na ružama.

10. Simbol i tetovaža lotosa

Tetovaža: Na gornjoj strani desne ruke nalazi se tetovaža cvijeta lotosa. U blizini njezinog desnog zgloba nalazi se tetoviran simbol.

Značenje: Lotos je simbol čistoće i ljepote. Simbol na njezinom zapešću simbol je Yin i Yang koji dolazi iz drevne kineske filozofije. Yin-yang predstavlja koncept dualizma, objašnjavajući kako suprotne ili suprotne sile zapravo mogu biti komplementarne, međusobno povezane i međusobno ovisne te kako nastaju jedna uz drugu dok su međusobno povezane.

11. Riječi tetovaža

Tetovaža: Unutarnja strana desne ruke, gdje se pregiba lakat, sadrži riječi: “GRATITUDE RESPILIENCE PATIENCE GRATITUDE”.