Tetovaže

11 tetovaža Fantine Lesaffre i njihovo značenje

Fantine Lesaffre je poznati francuski plivač. Ona je izvanredna sportašica zahvaljujući svojim pobjedama. Dobila je titulu europske prvakinje u Glasgowu 2018. u pojedinačnoj kombinaciji na 400 metara za žene. Sudjelovala je na Olimpijskim igrama 2016. i Olimpijskim igrama 2020. Plivanje je naučila vrlo mlada. Fantine je nedavno otkrila da joj je otac bio spasilac te ju je bacio u vodu pa je to brzo naučila. Osim plivačkog talenta, Fantine nikada ne uspijeva zauzeti središte pozornosti zbog svojih tetovaža na tijelu. Hajde da ih istražimo.

Fantine Lesaffre

“To dolazi od moje majke koja ima tetovaže i pirsing od glave do pete. Tijekom djetinjstva bio sam s njom u tetovažama i uvukao sam se u ovaj svijet. Dok sam bio u čekaonici, pogledao bih sve fotografije. Uvijek sam bio impresioniran i samo sam ga htio imati od svoje desete godine. ” Prvu tetovažu, guštera, dobila je na jednoj nozi.

1. Tetovaža ‘Dizajn cvijeća i latica’

Fantinski dizajn podlaktice Fantine tetovaža lijeve podlaktice ' Tetovaža: Lijeva podlaktica prekriva joj više listova, stabljika i cvjetova. Značenje: Ova tetovaža čisti je prikaz prirode i njezine ljepote. Listovi označavaju ciklus života. To je simbol mladosti života, mladosti, svježine i revnosti prema tome da svoj život proživite u svoj ljepoti i milini. Smeđe lišće ipak označava starost i mračnije faze života.

2. Tetovaža ‘Ruže i srce’

Lesaffre tetovaža lijevog bicepsa

Fantine tetovaža lijevog bicepsa Tetovaža: Na lijevom bicepsu nalazi se prekrasna tetovaža ruža i srca ispisana. Tetovaža je oblikovana u zamršen dizajn. Značenje: Ruža je simbol prijateljstva, romantike, divljenja, ljubavi i naklonosti. Srce stoji za najdublju ljubav i vezu. Kombinacija ruže i srca simbol je elegancije. Smatra se vrlo dragocjenim ženskim dizajnom koji označava intenzivnu ljubav i najdublju strast.

3. Tetovaža ‘Tribal Lotus’

Tetovaža fantinskog lotosa Tetovaža: Na unutarnjoj strani lijeve podlaktice, Fantine ima ispisan plemenski lotos. Značenje: Lotus je simbol rasta prema zrelosti u životu. To je simbol samorazvoj i motivacija postati bolja osoba. Oni također imaju simbolično značenje koje ima za cilj predstavljanje u znaku ponovno rođenje, čistoća, prosvjetiteljit, osobito u istočnim regijama. Lotos se također promatra kao simbol ljepote i čistoće.

4. Tetovaža desne ruke

Lesaffre tetovaža desnog bicepsa

5. Phoenix tetovaža

Lesaffre tetovaža na trbuhu Tetovaža: Ispod desnih prsa Fantine ima tetovažu feniksa. Značenje: Feniks simbol je vječnosti, obnove, rođenja i snage. Predstavlja hrabar stav da se ide dalje u životu svladavanjem svih poteškoća Vlast & Snaga.  Značenje ove tetovaže odnosi se na činjenicu da je Phoenix- mitska ptica- ponovno rođena iz pepela plamena svoje smrti. Dakle, označavajući opstanak i robusnost. “Feniks predstavlja moje djetinjstvo i moju biološku majku.

6. Tetovaža na zglobu

Lesaffre tetovaža na zglobu Tetovaža: Pri uglu lijevog zgloba, Fantine ima ispisane neke kratice koje se mogu čitati kao “CRL PWR”.

7. Tetovaža ‘Olimpijski prstenovi’

Tetovaža Fantine Olymic Rings

Tetovaža: U blizini lijevog lakta Fantine ima dragocjenu tetovažu olimpijskih prstenova.

Značenje: Tetovaža Olympic Rings označava vezu nositelja s događajem ili označava pobjedu kojom je mogla biti ovlaštena tijekom svog sudjelovanja. Takav je slučaj i s lantinom. Otkrila je da je bila previše zainteresirana nakon što je gledala kineske plivačice, Ye Shiwen 2012. Olpypics 2012. te je ovim odlučila sudjelovati. Tetovaža prikazuje sudjelovanje/sjedinjenje pet kontinenata koje se odražava kroz pet prstenova.

“Došao sam na takmičarsko plivanje kasno, sa 14 godina. Stvarno sam se zainteresirao nakon gledanja Olimpijskih igara 2012. u Londonu, gdje je kineski plivač Ye Shiwen srušio svjetski rekord u pojedinačnoj kombinaciji 400 metara. To me inspiriralo da isprobam događaj. ”

8. Tetovaža ruža

Tetovaža fantinske ruže

Tetovaža: Na lijevoj ruci Fantine ima malenu ružu s tetovažom latica.

Značenje: Tradicionalna tetovaža crvene ruže simbol je prijateljstva, ljubavi, strasti i romantike. Također se koristi za odražavanje odanosti, zahvalnosti i očaranosti.

9. Tetovaža ‘Valkyrie’

Fantinska tetovaža na bedrima

Tetovaža: Na gornjem lijevom bedru Fantine ima tetovažu Valkire.

Značenje: Valkira je poznati mitološki nordijski lik. Sam naziv znači “Birač ubijenih.Valkira je simbol ženske moći i feminizma. Koristi se kao krajnji simbol mudrosti, pravde, ratničkog duha i pravde. Tetovaža predstavlja da je osoba koja nosi izvanredna.

„Valkira predstavlja ženstvenost i žensku moć. Svi kažu da jednom kad napravite prvu tetovažu, to postaje ovisnost i ne možemo prestati, a to se i dogodilo. Imam ideje za cijelo svoje tijelo i ne znam kada ću prestati. ”

10. Cvjetni dizajn tetovaža

Fantinska tradicionalna tetovaža cvjetnog dizajna

Tetovaža: Unutrašnja podlaktica prekriva cvjetni dizajn. Cvjetna tetovaža može značiti različito za različite osobe. Može predstavljati nadu, ljubav, svježe početke, rast i svježinu.

11. Tetovaža ‘Lizard’

Tetovaža fantinskog guštera

Tetovaža: Na desnoj nozi joj je istetoviran gušter.

Značenje: Gušter smatra se simbolom sreće i sreće. Fantine ju je dobila kao svoju prvu tetovažu na tijelu. Rekla je da se oduvijek željela tetovirati od svoje desete godine, a na kraju je dobila guštera kao svoju prvu tintu.