Tetovaže

10 tetovaža Nahitana Nándeza i njihovo značenje

Nahitan Michel Nández Acosta je urugvajski profesionalni nogometaš koji igra kao vezni za reprezentaciju Urugvaja i klub Serie A, Cagliari. Nahitan je karijeru započeo igrajući za Peñarol, a predstavljao je i Boca Juniors prije nego što se pridružio Cagliariju 2019. Također je predstavljao svoju reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u nogometu 2018. i Copa America 2019. godine. Nahitan ima mnogo zanimljivih tetovaža na tijelu. Sve njegove tetovaže ograničene su na ruke. Pogledajmo njegove tetovaže i značenja iza njih.

Nahitan Nández

1. Tetovaža ‘zvijer’

Tetovaža: Desno rame igrača sadrži tetovažu lica lavice. Lavica također ima krunu na glavi s dva pera koja vise s krune i dopiru do tetovaže kompasa na desnoj nadlaktici.

Značenje: Tetovaža lavice na ramenu predstavlja njegovu ljupku ženu, Sarah Garcia. Nahitan je tetovažu dobio jer predstavlja snagu, ponos, samopouzdanje i zaštitu, a sve su to osobine koje ima i njegova supruga. Kruna na glavi lavice pokazuje kako mu je žena kraljica. Perje na kruni simbol je hrabrosti i istine. Par je sretno oženjen i ima sina i kćer po imenu Tian i Matilda.

2. Tetovaža ‘kompasa’

Tetovaža: Tetovaža kompasa, odmah ispod tetovaže lavice na desnoj ruci. Kompas također ima nazive, “MARIA” i “ALFREDO” tetovirani unutar njega.

Značenje: Tetovaža kompasa na ruci predstavlja kako će uvijek pronaći put do ljudi koje najviše voli na ovom svijetu, svojih roditelja, Marije i Alfreda čija su imena također tetovirana unutar kompasa.

3. Tetovaža ‘broda’

Tetovaža: Na donjoj strani desne podlaktice igrača tetoviran je ogroman brod. Postoje i geografske dužine i širine tetovirane na njegovu laktu u obliku linija karte koje tvore kutije i povezuju tetovažu broda s kompasom.

Značenje: Brod na njegovoj ruci predstavlja njegovu ljubav prema jedrenju i moru. Nogometaša se često vidi kako se opušta na plažama zajedno sa svojom obitelji u većini svojih postova na društvenim mrežama.

4. Tetovaža ‘Mandala’

Tetovaža: Unutarnja strana desne podlaktice sadrži tetovažu vrlo zamršenog dizajna.

Značenje: Tetovaža na unutarnjoj ruci sanskritska je tetovaža poznata kao mandala. Mandala je dizajn koji znači krug i sadrži kružne uzorke koji predstavljaju ravnotežu, vječnost i savršenstvo.

5. Tetovaža ‘kruna’

Tetovaža: Neposredno ispod tetovaže mandale nalazi se tetovaža krune na podlaktici zajedno s riječima: “Jedan život … S” tetovirano ispod nje.

Značenje: Tetovaža krune i citat na njegovoj ruci predstavljaju koliko uživa u svom životu i koliko je sretan. Duhoviti citat ispod krune pokazuje kako živi punim plućima jer živite samo jednom, ali završavate slovom S kao zafrkancijom.

6. Tetovaža ‘lubanja’

Tetovaža: Lijeva nadlaktica i rame igrača prekriveno je velikom tetovažom lubanje. Čeljust lubanje je zapaljena, a također nosi i zamršenu krunu s perjem na sebi.

Značenje: Tetovaža lubanje zajedno s krunom jedna je od njegovih ranijih tetovaža koja predstavlja sreću. Perje na kruni lubanje simbol je zaštite.

7. Tetovaža ‘Mjesec i drveće’

Tetovaža: U gornjem dijelu lijeve podlaktice nalazi se tetovaža mjeseca na njoj okružena oblacima. Tu je i šuma tetovirana ispod Mjeseca koja sadrži drveće, s pogledom na jezero koje sadrži siluetu čovjeka koji peca.

Značenje: Tetovaža mjeseca i drveća zajedno s čovjekom koji pliva predstavlja mirno i mirno okruženje. Tetovaža bi također mogla biti inspirirana jednim od njegovih sjećanja iz djetinjstva na pecanje s obitelji.

8. Tetovaža ‘Watch and Date’

Tetovaža: Nahitanova lijeva podlaktica s unutarnje strane ima džepni sat tetoviran. Uz sat je i tetovirana vrpca rimskih brojeva. Brojevi na bendu su “XI-III-MMXI” koji predstavlja 11-03-2011. Postoji još jedan datum koji počinje s 15, ali nije dobro viđen jer je ostatak djelomično prekriven plamenom ispod tetovaže lubanje.

9. Tetovaža ‘Rose and Eye’

Tetovaža: Na podlaktici mu je tetovirana ruža, odmah ispod džepnog sata. Na unutarnjoj strani lijevog zgloba također je tetovirano oko.

10. Tetovaža ‘Prsten’

Tetovaža: Na Nahitanovom lijevom prstenu postoji tetoviran prsten koji također ima datumiranu tetovažu unutar sebe.

Značenje: Tetovaža na njegovom prstu popularan je dizajn tetovaža koji predstavlja njegov brak sa Sarah Garcia i u sebi ima istetoviran datum njihovog vjenčanja.