Tetovaže

10 tetovaža Dannyja Treja i njihovo značenje

Sjetite se Dannyja Treja, jednog od najprepoznatljivijih loših holivudskih filmova. Danny Trejo nije samo poznat po svojim impresivnim glumačkim sposobnostima, već je i savršen primjer krpe do bogatstva priča. Imao je problematično djetinjstvo i većinu svoje mladosti proveo je ‘na bazi i izvan nje’ u zatvoru. Danny je pokušao razjasniti svoj život uz boks, a kasnije je ušao u glumu, kako bi bio najprepoznatljiviji negativac u Hollywoodu. Iako je njegov duboki glas, grubo i krševito lice idealno za ulogu heroja, u stvarnom je životu sasvim suprotno. Osim nevjerojatnih glumačkih sposobnosti, Danny Trejo također ima i neke prilično impresivne tetovaže. Evo svega što znamo o tetovažama Dannyja Treja i njihovom značenju.Danny Trejo-tetovaže

1. Tetovaža ‘meksičke kaubojke’

danny trejo-meksička tetovaža kaubojke

Tetovaža: Tetovaža ‘Mexican Cowgirl’ na prsima koja se nastavlja sve do trbuha.

Značenje: Ova tetovaža na prsima je tetovaža s potpisom Dannyja Trejea koju je dobio tijekom boravka u zatvoru. Ovo impresivno umjetničko djelo pokriva većinu njegova torza. Tetovaža prikazuje ženu koja nosi sombrero. Blizu baze nalazi se jarkocrveno srce omotano bodljikavom žicom što znači da označava ‘zauvijek’ o braku s bivšom ženom Debbie.

2. Tetovaža ‘Debbie’

tetovaža danny trejo-debbie

Tetovaža: Tetovaža ‘Debbie’ s desne strane prsa.

Značenje: Debbie se zove njegova bivša supruga, Debbie Shreve. Nakon što su godinama imali glatku vezu, par se vjenčao u prosincu 1997. Međutim, stvari nisu išle dobro te se par razveo 2009. godine kada je Danny 1. lipnja 2009. podnio zahtjev za razvod. oženjen svojom ženom što označava Dannyjevu ljubav prema njoj.

3. Tetovaža ‘Danielle’

tetovaža danny trejo-danielle

Tetovaža: Tetovaža ‘Danielle’ s lijeve strane prsa.

Značenje: Baš kao i Debbiena tetovaža s desne strane Trejinih prsa, tu je i ime njegove kćeri, ‘Danielle’ s lijevom stranom prsa. Daniel je oduvijek bio jako blizak sa svojom kćerkom Danielle. Uvijek se vidi kako na svom Instagram računu objavljuje dječje slike svoje kćeri.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Čuda života! Danas je mojoj kćeri rođendan, zahvalan sam svaki dan što sam mogao biti tu da pomognem odgojiti ovu lijepu djevojčicu. Maeve, dobro smo prošli !!! Sretan rođendan @danielle_reyna !!!

Post objavljen od Danny Trejo (@officialdannytrejo) 14. lipnja 2015. u 12:42 PDT

Pogledajte ovaj post na Instagramu

#TBT 1991. s mojom kćeri Danielle!

Post objavljen od Danny Trejo (@officialdannytrejo) 7. rujna 2017. u 11:30 PDT

4. Tetovaža ‘paun’

tetovaža danny treja-paun

Tetovaža: Tetovaža ‘paun’ na lijevoj podlaktici.

Značenje: Tetovaža pauna simbol je čistoće, vjernosti, emocija, srca, nemorala, dugovječnosti i suosjećanja. Ova tetovaža mogla bi imati veliki značaj u životu Dannyja.

5. Tetovaža ‘Kolibri’

danny trejo-pjevušenje tetovaža ptica

Tetovaža: Tetovaža ‘Kolibri’ na desnoj ruci.

Značenje: Tetovaža kolibri ima različito značenje u različitim kulturama. Općenito, predstavlja sposobnost prevladavanja životnih poteškoća, koje bi mogle biti povezane s Dannyjevom problematičnom prošlošću. Ima još nekoliko značenja poput ljubavi, nade, radosti, šarma, novih početaka i dobrih vremena.

6. Tetovaža ‘Ruže’

tetovaža danny trejo-roses

Tetovaža: Tetovaža ‘Roses’ na desnoj podlaktici.

Značenje: Još jedan nevjerojatan komad u Dannyjevoj zbirci umjetnina za tijelo je onaj grma ruža na desnoj ruci koji simbolizira zrelu ljubav, zaštitu od zavidnih ljubavnika, nove početke, emocije, ljubav i suosjećanje. Trnje zajedno s ružama definira sposobnost prevladavanja borbi i žrtvovanja osoba u životu.

7. Tetovaža ‘katolički križ’

danny trejo-katolički križ tetovaža

Tetovaža: Tetovaža ‘Katolički križ’ na lijevoj ruci.

Značenje: Tetovaža s križem ima različita značenja u različitim religijama. Općenito, to je simbol duhovnosti i religije neke osobe. Također se odnosi na događaj raspeća Isusa Krista.

8. ‘Neidentificirana’ tetovaža

danny trejo-neidentificirana tetovaža

Tetovaža: ‘Neidentificirana’ tetovaža na desnoj ruci.

Značenje: Nisu dostupni jasni podaci o ovoj tetovaži.

9. ‘Obiteljska’ tetovaža

danny trejo-obiteljska tetovaža

Tetovaža: ‘Obiteljska’ tetovaža na leđima.

Značenje: Danny je tetovirao svoju djecu na leđima. Uz portret svoje djece, na leđima je dobio ispisan “Isus Krist”. Ova tetovaža je u obliku slike na kojoj se Isus Krist brine i daje blagoslov Dannyjevoj djeci. Ovo lijepo umjetničko djelo napravio je svjetski poznati umjetnik tetovaža, Mark Mahoney. Ova obiteljska tetovaža ima veliki značaj u životu Dannyja koji je jako blizak sa svojom djecom.

danny trejo-family tattoo-mark mahoney

Danny tetovažu svoje obitelji napisao Mark Mahoney

10. Tetovaža ‘Portret kućnih ljubimaca’

danny trejo-portret tetovaža kućnih ljubimaca

Tetovaža: Tetovaža ‘Portret kućnih ljubimaca’ na lijevoj nozi.

Značenje: Danny jako voli svoje pse kućne ljubimce. Stoga je, kako bi izrazio ljubav prema svojim psima, s lijeve strane noge napisao njihov portret.