Tetovaže

10 tetovaža Chestera Benningtona i njihovo značenje

Chester Charles Bennington bio je američki pjevač, tekstopisac, glumac i glazbenik. Bio je glavni vokal benda Linkin Park. Bio je i vodeći vokal drugih bendova, poput Dead by Sunrise, Stone Temple Pilots i Grey Daze. Chester se također pojavio u Crank, Crank 2, Artefact i Saw 3D. Bio je jedan od najpopularnijih vokala svih vremena i bio je 46. na listi “100 metalnih vokala svih vremena” časopisa Hit Parader. Chester je na tijelu imao mnogo zanimljivih tetovaža koje su mu bile zaista zabavne. Pogledajmo tetovaže koje je imao na tijelu.

“Tetovaže odišu bolom i zadovoljstvom u isto vrijeme.”.

Chester Bennington

1. Tetovaža na prsima

Tetovaža: Na prsima pokojne pjevačice nalazila se velika tetovaža ruže točno u sredini. Iz njega su istjecale loze i tri transparenta, jedan iznad i dva ispod ruže s inicijalima, “CB TB”, “JMB DSB TLB” i “IB” ispisani na transparentima. Tetovažu su upotpunila dva zmaja na jednom od njegovih ramena.

Značenje: Inicijali su stajali za članove njegove obitelji koje je jako obožavao. Imena su uključivala njegovu suprugu, Talindu Bennington, i njegovo vlastito ime, Chester Bennington. Zatim su došli inicijali njegovih sinova, Jamieja M Benningtona, Dravena Sebastiana Benningtona, Tylera Lee Benningtona i Isaiaha Benningtona koji upotpunjuje njegovu obitelj.

Tetovaže na leđima

2. Tetovaža naziva benda

Tetovaža: Donji dio leđa vokaliste sadržavao je tetovažu imena benda, “LINKIN PARK” na njoj gotskim slovima.

Značenje: Iza ove priče postoji priča jer ga je Jeff natjerao da se okladi da će tetovirati bend ako oni postanu platinasti, što se i dogodilo i stoga je Chester zadržao svoj dio pogodbe i tetovažu dobio na donjem dijelu leđa.

3. Zmajeva tetovaža

Tetovaža: Leđa pjevačice bila je prekrivena jednom od najljepših tetovaža. Njegov gornji dio leđa sadrži tetovažu starog drveta s malim duhovima oko njega napravljenu na jezivoj, sivoj pozadini s oblacima. I lijeva i desna strana sadržavale su Zmajevu tetovažu, s repovima na njegovim latovima i kretanjem prema dolje s glavom s režećim ustima, okrenute jedna prema drugoj tik ispod srednjeg dijela njegovih leđa, iznad tetovaže naziva benda.

Tetovaže na rukama

4. Tetovaža Riba

Tetovaža: Chesterovo lijevo rame sadržavalo je tetovažu dviju riba koje su jurile jedna za drugom, stvarajući krug u vodi.

Značenje: Chester Bennington rođen je 20. ožujka, a njegov horoskopski znak bile su Ribe, zbog čega je dobio tetovažu simbola Riba.

5. Koi tetovaža ribe

Tetovaža: Na desnom ramenu nalazila se i tetovaža ribe.

Značenje: Ona na desnom ramenu bila je tetovaža japanske Koi ribe koja predstavlja sreću i sreću.

6. Tetovaža piratske lubanje

Tetovaža: Chesterov desni lakat sadržavao je tetovažu gusarske lubanje na sebi, nosila je zavojnicu i povez za oči. Postojala su i dva mača tetovirana ispod lubanje u stilu križanih kostiju.

7. Tetovaža lubanje

Tetovaža: Donja strana desne podlaktice sadržavala je tetovažu druge lubanje, napravljenu preko latica ruže s ljuskama i ribljim udovima na leđima.

8. Tetovaža plamena

Tetovaža: Oba zgloba pjevača sadrže tetovaže crvenog i plavog plamena, koje mu sežu do sredine podlaktica.

Tetovaže na nogama

9. Zmajeva tetovaža

Tetovaža: Vanjska strana desne potkoljenice sadržavala je još jednu veliku tetovažu zelenog zmaja.

10. Tetovaža vila

Tetovaža: Sa strane lijeve potkoljenice nalazila se tetovaža male vile.

Značenje: Tetovaža zapravo nije vila, već je to dizajn tetovaže iz benda poznatog kao vojnik Linkin Parka koji imaju mnogi obožavatelji benda.