Tetovaže

ZillaKamijevih 27 tetovaž in njihov pomen

Junius Rogers, popularno znan kot ZillaKami, je ameriški tekstopisec in raper. Preden je začel svojo rap kariero in se pridružil hip hopu City Morgue iz New Yorka, je pisal pesmi za 6ix9ine. Njegova besedila prikazujejo nasilje, smrt, mazohizem in uživanje drog, znan pa je po svojem edinstvenem slogu združevanja heavy metala s trap glasbo. Tako kot njegovi sodobniki ima tudi Zilla številne tetovaže po vsem telesu. Poglejmo si tistega, ki ga ima, in raziščimo njihov pomen.

ZillaKami

Tetovaže obraza

1. Cross Tattoo

Tetovaža: Na sredini Zillinega čela je tetoviran križ.

Pomen: Tetovaža križa na čelu je simbol žrtvovanja.

2. Brazgotine in božja tetovaža

Tetovaža: Na obeh straneh Zillinega obraza sta po tri poševnice na črnem ušesu in tri črte na čeljusti z rdečim črnilom. Beseda “BOG” je tetovirana tudi na levi strani glave, skrita pod lasmi, vendar so črke v obratnem vrstnem redu in tudi obrnjene.

Pomen: Zilla ima na svojem obrazu številne tetovaže linij in brazgotin, podobnih kolegom raperjem, in ima nekaj tetovaž, kot sta križ in beseda “Bog”, ki lahko predstavlja njegovo prepričanje ali pa ima zanj drugačen pomen, saj je njegova javna podoba redko razkriva svoja verska prepričanja.

3. Tetovaža z vprašalnikom

Tetovaža: Na desni strani obraza, tik pod očesom, je na njem tetovirana črna črta v obliki vprašaja.

Pomen: Tetovaža na njegovem obrazu je pravzaprav kosa, ki je orožje, ki ga nosi Grim Reaper.

4. Tetovaža brazgotine

Tetovaža: Obstaja še ena črta, ki je navpično tetovirana čez Zillino levo oko v obliki brazgotine.

5. Line Tattoo

Tetovaža: Na nosu raperja je tudi tetovirana črta.

6. Tetovaža Spiderweb

Tetovaža: Na Zillini levi veki je tetovirano malo pajčevine.

Tetovaže na vratu

7. Tetovaža Wardog

Tetovaža: Na sprednjem delu Zillinega vratu je tetovirana beseda “WARDOG”.

Pomen: Beseda “WARDOG” predstavlja ime pesmi, ki jo je izdala Zilla, z naslovom Wardog Anthem. To ni edina tetovaža, ki predstavlja eno njegovih del na njegovem telesu, kot boste kmalu ugotovili.

Tetovaže na prsih in želodcu

8. BDSM tetovaža

Tetovaža: Zgornja stran Zillinih prsi vsebuje črke “B, D, S in M”, tetovirane čez njo.

9. Tetovaža Pyromania

Tetovaža: Leva stran prsnega koša in rame je pokrita z besedami “PYROMANIA”, ki so vstavljene med oglate oklepaje.

10. Tetovaža lobanje

Tetovaža: Na sredini Zillinih prsi in želodca je velika tetovaža lobanje s križanimi kostmi, tetoviranimi za njo.

Pomen: Zilla Kami je kadilec in si je to tetovažo dobil po risbi ene izmed njegovih najljubših blagovnih znamk za kajenje, “Death Cigarettes”, ki jo redko najdemo, ko se je podjetje zaprlo leta 1999.

11. X Tattoo

Tetovaža: Na desni bradavici raperja je tetoviran X.

12. Tetoviranje nemirov in citatov

Tetovaža: Spodnji del trebuha vsebuje tetovažo besede “RIOT”, tik pod tetovažo obrisa ščita. Na levi strani njegovega telesa je izrezan citat, ki pravi: “V NEBU JE VSE V redu”

Pomen: Beseda “Riot” predstavlja ime tona, ki ga je Zilla Kami ustvarila skupaj s kolegom raperjem Scarlxrdom. To je druga tetovaža na njegovem telesu, povezana z enim od njegovih del.

13. Spletna tetovaža

Tetovaža: Obstaja še ena oblika tetovaže pajčevine, ki je tetovirana na spodnjem delu trebuha, na njegovem pasu. To je drugi od modelov pajčevine, ki jih ima na telesu, prvi na veki.

Tetovaže leve roke

14. Band Tattoo

Tetovaža: Leva podlaket raperja vsebuje tri črne pasove, tetovirane na njej.

15. Spletna tetovaža

Tetovaža: Zillin levi komolec vsebuje tetovažo oblikovane pajkove mreže. To je tretja in zadnja zasnova pajčevine, ki jo ima Zilla na svojem telesu.

16. Tetovaža z giljotino

Tetovaža: Na zgornji strani leve podlakti je tetovaža giljotine.

Pomen: Tetovaža giljotine je redka, vendar jo je še vedno mogoče najti. Tetovaža z giljotino predstavlja odkritje stavku, da je smrt neizogibna in ji nihče ne more ubežati, zato si jo je Zilla tetovirala na telo.

17. Besedne tetovaže

Tetovaža: Na strani njegove leve podlakti je nekaj tetoviranih besed, ki še vedno ostajajo skrivnost, saj je bila tetovaža le redko razkrita na njegovih fotografijah.

18. Hudič ne spi Tattoo

Tetovaža: Na notranji strani Zilline leve podlakti, blizu njegovega zapestja, so zapisane besede “DEVIL NE SPI”, tetovirane na njej skupaj z dvema majčicama X.

Tetovaže na desni roki

19. Tetovaža plamena in oči

Tetovaža: Desna nadlaket in rame raperja sta pokrita s tetovažo očesa, ki je tetovirano v trikotniku, obdano z ognjem, ki sega navzgor in pokriva večino njegove zgornje desne roke.

Pomen: Oko v trikotniku se imenuje Oko Previdnosti ali Vsevideče Božje oko in predstavlja Božje oko, ki bdi nad človeštvom. To je ena izmed priljubljenih tetovaž v krščanstvu in predstavlja verske poglede raperja.

20. Zakleni tetovažo

Tetovaža: Na zgornji strani desne podlakti je tetovaža ključavnice.

21. Shuttle Tattoo

Tetovaža: Zunanja stran desne podlakti vsebuje tetovažo vesoljskega plovila.

22. Tetovaža žuželk in zob

Tetovaža: Na notranji strani desnega zapestja je tetovaža ščurka. Pod ščurkom je tudi tetovaža zoba, obdana s črtami, ki predstavljajo, da zob sije.

23. Tetovaže groba in psa

Tetovaža: Na zgornji strani desne podlakti je tetovaža nagrobnika. Tik pod grobom je tetovaža obraza psa pit bull.

Pomen: Pit bull predstavlja psa, ki ga ima Zilla v resničnem življenju. Zilla resnično ljubi pse in ima dve enaki tetovaži na telesu, druga je na roki.

24. Zver tetovaža

Tetovaža: Na notranji strani desne podlakti je tetovaža glave zveri, na kateri so tetovirani rogovi. Obstaja še ena tetovaža krznene zveri, tetovirane na zunanji strani desne podlakti.

Ročne tetovaže

25. Pasja tetovaža

Tetovaža: Zgornja stran njegove desne roke vsebuje tetovažo obraza psa. To je druga tetovaža psa, ki jo ima Zilla na telesu.

Pomen: Zilla ima rad psa in zato je imel na roki to tetovažo psa. Ta tetovaža predstavlja tudi ime mešanice, ki jo je izdal z naslovom “Nemški psi”

26. Tetovaža oči

Tetovaža: Notranja dlan Zilline leve roke vsebuje tetovažo očesa.

27. Girl Tattoo

Tetovaža: Zgornja stran njegove leve roke vsebuje tetovažo obraza dekleta, ki potegne kožo obraza nazaj in kriči z žicami, zvitimi med zobmi. Na obrazu ima izraz norosti in bolečine.