Tetovaže

T-Painovih 12 tetovaž in njihov pomen

Faheem Rasheed Najm priljubljen pod umetniškim imenom T-Pain, je ameriški raper, pevec, tekstopisec in producent. Leta 2005 je zaslovel s svojim prvencem, Rappa Ternt Sanga. Med njegovimi uspešnicami so tudi “Sem vzvišen”, “I’m ‘n Luv (Wit a Stripper)“,”Kupi si pijačo (Shawty Snappin ‘)“,”Natakar“,”Ne morem verjeti “, “5 Ura“Itd. Ta fenomenalni ameriški raper ima veliko ljubezen do memov, kar je mogoče ubežati zaradi njegovih več tetovaž na telesu. Na hitro si oglejmo vsa njegova umetniška dela, ki jih črpa telo, in spoznajmo njihov pomen.

1. Tetovaža ‘Jackie Chan Meme’

T Bolečina na desni strani Jackie Chan Tattoo

Tetovaža: Na zadnji strani desne roke dobitnika grammyja je tetoviran meme Jackie Chan. Črnilo ni posebnega pomena, preprosto se T Pain rad igra z memi in ta zmedeni Jackiein obraz je še ena podoba iz enega od njegovih memov.

2. Tetovaža ‘Faheem’

T-bolečina-tetovaža na desni roki

Tetovaža: Na zunanji strani desne podlakti T-Paina je tetovaža z njegovim imenom, tj Faheem vzeto iz njegovega polnega imena, Faheem Rasheed Najm.

3. Tetovaža ‘Maska z dvema licema’

T Bolečina Joker tetovaža na desni roki

Tetovaža: Zunanja stran desne podlakti T-Paina je prekrita z velikim črnilom maske, ki prikazuje dva obraza, jezen obraz na desni in levi polovici prikazuje nasmejan obraz jokerja. Jezen obraz predstavlja jezo in ljubosumje, srečen obraz pa srečo in zadovoljstvo.

4. Tetovaža ‘NI MORAŠ IMATI VŠEČ ‘

T Bolečina tetovaža na desni roki biceps

T Bolečina v vratu NEMATE tetovaže

Tetovaža: Na zgornji roki desne roke T-Paina je tetovaža mema, na kateri piše “NE MORAŠ VŠEČATI”.

Pomen: To črnilo vsebuje repliko podobnega gumba gumba »palec gor« za blagovno znamko Facebooka, vendar pa tetovaža vsebuje besede »NE MORAŠ VŠEČATI«, kar naj bi po besedah ​​T Pain pokazalo, da ljudem ni treba nujno všeč tetovaže.

Tetovaža leve roke

5. Tetovaža ‘NAPPY BOY’

T Bolečina v levi roki Nappy Boy Tattoo.jpg

Tetovaža: Zunanja stran leve roke T-Paina je prekrita s trajno umetniško barvo, ki se glasi: “NAPPY BOY” in na njej natisnjen grad.

Pomen: Nappy Boy je Ameriška založba ustanovil R.&B in hip hop umetnik T-Pain sam. Besedam sledi črnilo Floridskega kapitola na hrbtni strani, tj. Tallahassee, ki je rojstno mesto T Pain.

6. Medrasno oblikovanje na roki 

T Bolečina v levi roki v notranjosti

Tetovaža: Na notranji strani leve roke T-Paina je tetovaža puščice, sestavljena iz treh besed, ki se glasijo: “RAPPA TERNT SANGA”.

Pomen: Rappa Ternt Sanga jazje ime prvega albuma skupine T Pain. Album mu je pri srcu in je izšel 6. decembra 2005. Ta tetovaža na roki je simbol njegove ljubezni in sreče, ki jo je moral prejeti po izidu albuma in se je zato odločil, da si bo tetoviral.

7. Tetovaža ‘Panda’

T Pain Tetovaža leve roke Panda

Tetovaža: Tetovaža pande se nahaja na zadnji strani leve roke T-Paina.

8. Tetovaža ‘BAEN’

T Bolečina Tetovaža na levi roki

T Bolečina Tetovaža na levi roki

Tetovaža: Levo podlaket T Pain vsebuje črnilo, ki se glasi beseda “BAEN”.

9. Tatoo ‘Floral Leaves Design’

T Bolečina Tetovaža na levi roki

Tetovaža: Zadnja stran leve roke ameriškega raperja je pobarvana s cvetličnim dizajnom.

10. Tetovaža na vratu

T Boleča tetovaža na vratu

Tetovaža: Na levi strani vratu T-Pain je črnilo, ki se glasi: “Tattoo”.

11. Oblikovanje na vratu

T Boleča tetovaža na vratu

12. Tetovaža na desnem zapestju

T Pain Hand Tattoo