Tetovaže

Sergej Milinković-Savic 8 tetovaž in njihov pomen

Sergej MilinkovićSavić je srbski nogometaš, ki trenutno igra kot vezist za italijanski klub Lazio in reprezentanco Srbije. Zanimivo je, da je Sergej v resnici nosil dva priimka, ki sta bila od njegove matere in očeta in ne le po očetovem priimku. Sergej ima na telesu nekaj zanimivih tetovaž. Naj jih raziščemo.

Sergej Milinković Savić

1. Tetovaža ‘Royal Flush’

Sergej tetovaže kart

Sergej tetovaže kart

Tetovaža: Na desni podlakti je tetovaža Royal Flush, ki roko spremeni v ročno ročno.

Pomen: Royal flush roka je simbol uspeha, zaupanja, moči in zmage. Vključuje asa, kralja, kraljico, jacka in vseh 10 oblek (srca, diamante, pike ali palice), ki predstavljajo vrhovno moč in avtoriteto. The royal flush roko lahko simbolizira srečo.

2. Tetovaža ‘ura’

Sergej tetovaža ure

Tetovaža: Tik nad svojo tetovažo Royal flush ima Sergej tetovažo ure, v kateri je ime, napisano kot:Vanja‘.

Pomen: Ura simbolizira cikel življenja in smrti. Prav tako ljudje dobijo uro s posebno omembo časa, da označijo pomembne trenutke življenja. Vanja, ime, ki je tetovirano znotraj Sergejeve tetovaže ime njegovega brata, ki je tudi nogometaš in igra kot vratar italijanskega kluba Torino. Sergej ima s svojim mlajšim bratom zelo tesno vez in ta tetovaža je posvetilo njegove ljubezni, saj čas, prikazan na uri, označuje čas, ko se je rodila Vanja. Yuho nad uro je rojstno leto Vanje, saj se je rodil 20. februarja 1997.

3. Tetovaža ‘1997’

Sergej rojstni dan tetovaža

Tetovaža: 1997 tetovirano na zgornji levi strani Sergejeve tetovaže na uri.

Pomen: 1997 je rojstni dan Sergejevega mlajšega brata, Vanja Milinković-Savić.

4. Anatomska tetovaža srca

Sergej tetovaža srca

Tetovaža: Anatomsko srce narisano na Sergejevi desni podlakti.

Pomen: Anatomsko srce je simbol prijateljstva, ljubezni in spomina na občudovanje čaščenja. Lahko pa predstavljajo tudi enotnost življenja, saj je srce samo središče življenja in telesa.

5. Tetovaža z nogami

Sergej tetovaža nog

Tetovaža: Sergej ima desno nogo pokrito z vrtnicami in stebli. Tudi med vrtnicami lahko vidimo ime, ‘NIKOLA‘S črnilom.

Pomen: Vrtnice so simbol ljubezni, romantike in naklonjenosti. Ta tetovaža je njegova predanost ljubezni do svojega očeta, Nikole Milinkovića ki je nekdanji srbski nogometaš in je igral kot vezist.

6. Tetovaže podlakti

Tetovaža s potiskom šape Sergej

Tetovaža: Na notranji strani levega zapestja je nekaj drobnih tetovaž, ki vključujejo odtis šape, rdeče označene črte in drobno kletko.

7. Tetovaža ‘Lobanja in cvet’

Sergej rose in tetovaža lobanje

Sergej tetovaža na desni roki

Tetovaža: Na desni roki je veličastna lobanja, skupaj s cvetjem na dnu, tako da daje videz obraza.

Pomen: Lobanja je simbol smrti in zla, cvet pa predstavlja lepoto. Vendar pa cvet skupaj z lobanjo simbolizira nov začetek in nov začetek s premagovanjem vseh bojev, slabih časov in premagovanjem sovražnikov. Skupaj lobanja in cvet simbolizirata tudi boj med lepim in grdim v času zla proti slabemu.

8. Tetovaža ‘Ime sestre’

Sergej tetovaža ure

Tetovaža: Na desni podlakti je še ena tetovaža ure ki nosi transparent, ki ga obkroža od središča in nosi ime “Jana”.

Pomen: Jana je ime Sergejeve mlajše sestre. Tatoo na uri predstavlja njegov način označevanja Janinega rojstva in izkazovanje njegove ljubezni do nje.